İki arada bir derede:(((

emre_1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
5
0
86
Denizli
slm arkadaslar ben yenı katıldım hemen sıze derdımı anlatmak ıstıorum 3 senedır guzel bı bırlıktelıgım var mutluyum erk arkadasımın durumu yerınde askerden gelelı 10 aay oldu ve bu bırlıktelıgımızı annem ve aılemden bı cok kısı bılıo ve sureklı benı sıkıstırıolar ne zaman gelcekler ıstemeye dıye erk arkadasımlada bu konuları cok fazla konusmuorum benı evlılık meraklısı olarak dusunmesın dıye ama onunda dusuncesı cıddı yonde annesıyle de tanıstık annesı kasımn gıbı gelceklerını soyledı kusura bakma kızım senı zor durumda bıraktık bı yerden yuklu bı para beklıoduk gelmedı dedı ama senı zorluolarsa mecbur gelcez dedı bende bısey dıyemedım kendınızı sıkmayın hersey zamanla olur dedım cevremdeıkılerde laf etmeye basladı benı oyaladıklarını dusunuolar aılem bı yandan ne dıcem benı ıstemeye gelın mı dıcem (çok üzgünüm:

hayır sakın deme..hatta hiç o konulara girme bırak kendileri istedikleri zamanda gelsinler boşver ya hemen vermek istiyomuş gibi olmasın ailende zorlasın bence kız evi naz evidir

hayır sakın deme..hatta hiç o konulara girme bırak kendileri istedikleri zamanda gelsinler boşver ya hemen vermek istiyomuş gibi olmasın ailende zorlasın bence kız evi naz evidir

aynen katılıyorum kendini ne kadar agırdan satarsan o kadar degerin artar :içelim:

kızlar ya anlamadıgım benımkının bu kadar uzatması benı hıcmı dusunmuo etrafın lafını dedıkodularını bı yuzuk takmak bu kadar zormu sankı cok modern aılelerımız var ne dusuncekler hakkımda bıktım artık milletın agzı torba deılkı buzesın ama bu yavaslılıgı agırdan alısı benı sınır edıyoooklava:

aman seninde derdine bak..
ne güsel işte keyfini ckart flörtün
cok mu merakllısın camasırla bulasıkla bu kadar erken tanısmaaya??
hem bak kocanın koca koca donları olurmus ona göre..:teselli:

çoğu erkek bu işlerden pek anlamıyo sanırım :1no2:
çünkü birçok kızdan bu tarz yakınmalar gördüm
ama seninkinin annesi akıl edebilmiş en azından :1hug:
yeri geldiginde söyler ogluna oglum bak böyle böyle laf olur artık gidip isteyelim diyebilir yani
:Saruboceq:

canim en buyuk yanlisi etrafa yayamakla yapmissin. Canim bir de Kasim gelecek kasim mi? yuh derim. daha 1 sene var. alti ustu bir soz. Ya direkt soylemezsin ama biraz kiskandirma yoluna gidebilirsin. Yani dalga gecer gibi, ayy bugun bir eglendim bir eglendim, gorucu gelmis bana bu devirde falan dersin. ben de bir guzel oturdum dalgami gectim. o kadar agizlarina tiktim lafi gene de ogullarini alip geleceklermis hay Allah im ya biraz da onla dalga gecelim bakalim falan dersin. ama sakin caktirma. o da nerden cikti falan der. aman hayatim takma bak ben takiyor muyum? Var boyle densizler, geliyorlar iste etrafta bekar kiz gordukleri zaman dersin. baktin ses yok. bugun ogullarini da getirmisler dersin. cocuk yok doktormus da yok ciddi dusunuyormus da yok bilmem ciddiymis de falan diye gulerek anlatirsin. ya isin kotusu de efendi cocuk, kulp takamiyorum dersin.

eee ailenin benden haberi var neden kestirip atmiyorsun derse de, canim yanlis anlama ama ailem senin ciddi oldugunu bilse de iste etraf ciddi olmadigimizi dusunuyor heralde dersin. ama sakin yuzuk taksak iyi olur vs deme. ondan gelsin bu sozler. sonra sen can attin evlenmeye olur.

canım bahsettıgım gectıgımız kasım ayı ya bıde yay burcukı beyefendı korkuyo kesın sorumluluk almak ıstemıyo sankı bende ölüyorum evlenelım dıe ama az cok bılıosunuz cevre bole ılıskılerı kabullenemıyor

bence bi yüzügün cok bi maddi durumu yok senin ailenide düsünmek lazım bi defa etraf duymus bi yüzükle hiç olmasa herkesin lafı agzında kalır sende rahatlarsın ailende hem bu gidişle cok yıpranırsın canım konus sevgilinle bi sorumluluk alsın......

Bence sen agırdan al..sıkıştırma.bir arkadasım bu yüzden 2 erkek arkadasından ayrıldı hep ne zaman isteyeceksiniz sorusuyla sıktı onları..tas yerinde ağırdır ben olsam rahat takılırım ne zaman isterlerse o zaman buyursunlar derim..kime ne etrafı boşver etrafa göre hareket edecek olsak ooooooooo yandık.

"ağırdan sat" demeyeceğim ama bence bu konuyu açma bir daha..
gelin beni isteyin artık demek olmaz..
belki onlarında düşündüğü birşeyler vardır..anlayışlı olmak lazım..

bence bir yüzük takıp söz yapabilirsiniz. nişanıda para gelince yaparsınız..

sözde sadece söz yüzüğü takılır o kadar...

üzme kendini ama madem zorda kalıyorsun erkek arkadasına başkaları üzerinden çaktırmadan ima et...

Bizde nişanlandık tam 2,5 sene nişanlı kaldım ev aldık ve onun yapılmasını bekledik, hem evin borcunu hem kirayı ödeyemeyiz die düşündük ama o 2,5 sene yi gel sen bana sor çevrenin ne laflarıyla karşılaştım yok bu kadar nişanlılık sürmezmiş yok hayırlı iş uzatılmazmış sonunda kötü olurmuşuz. Nişanlım bize gelir ziyarete yok efendim damat da sizin evden çıkmıyo dediler az gelmeye başladı damatta gözükmüyor aranızmı bozuk dediler. valla milletin lafı adamı ipe götürür o yüzden bence kulaklarını tıka duymamazlıkdan gel ben öle yapmaya çalıştım. Allaha çok şükür şimdi evliyim hiç bi problemim yok borcum harcım da yok sabrettim kendi evimde oturuyorum. sen ağzınla kuş tutsanda o millet susmaz ona göre davran arkadaşım benden sana tavsiye :))

cnm tabiki evliliğe zorlayıcı davranman hoş olmayabilir.ama artık ailene hak vermelisin.bu duruma bir isim koymak istemeleri çok doğal.sonra sözlenmek ne sizi nede karşı tarafı çok büyük maddi sıkıntılara sokmaz.bir yüzük takıp birbirinizi istediğiniz kadar bekleyebilirsiniz.kafanızda rahat olur.heralde ailende hemen evlenceksiniz diye tutturmayacak.bu şekilde konuş nişanlınla.çekinmen çok anlamsız.bunu zorlama olarakda nitelendiremezler.kız evladısın.annenin babanın yerine koysunlar kendilerini.a.s.

Bana görücüler geldi diye bir ağzını yokla bakam,tabiki de ne zaman geleceksiniz denmez.Ama yani artık bişiler yapmaları gerekiyor.Bizde 3 sene flört ettik,neler neler dediler,şu şöyle görmüş,bu burda görmüş.Yüzüğü taktık.Nişanlım askerde Ağustos'ta gelecek 2,5 sene nişanlı beklemiş olacağız.şimdiden başladılar düğün ne zaman demeye.İnsanları susturamazsın,onları takmıycaksın.Evlenirsin bebek ne zaman derler,doğurursun ikinci ne zaman derler :) Bence sen yine de bi kıskandırmayı dene bakalım ne diyecek.

keşke o kadar yaymasaydınız hrkese cnm...milletin içi fesat çünkü..mesela benm 5 senelik bir ilişkim var annem ve yakın komşuarımız kuzenler falan bilio ama şu an söz nişan da olamayacağı biliniyor.bu sene okulumuzun son senesi askerlik iş güç olmadan istemeye bile gelemezler beni..siz de bi bahane uydurun şimdi olamayacağı yönünde bence

Bencede senin gelin beni isteyin demen olmaz...
Hayırlısı ile olur de bırak....
Olacağı varsa er ya da geç olacaktır zaten..
Sen ve ailen biraz sabır göstermeli...Böyle olmak en iyisi bence.

kızlarr cokkk tesekkur ederım yorumlarınız ıcın bı kac ay daha beklemede kalıcam sonucu sızlerle paylasıcam umarım olumlu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…