- 14 Kasım 2014
- 18
- 2
- 3
- 30
- Konu Sahibi livefastdieyoung
19 yaşında bir üniversite öğrencisi olduğumu belirterek söze başlayayım.Hazırlık bitti ve birinci sınıftayım şu an.Geçen seneden beri yurtta kalıyorum.Sekiz kişilik bir odadayım ve tam anlamıyla diş sıkıyorum bir yıldır.Ama bu sene iyice katlanılmaz hale geldi.Sebebine gelecek olursak yurdun müdüresi , idare edilişi listede başı çekiyor.İdare edilişten bahsedersek oda değiştirmek istersin mesela değiştirmezler kesinlikle.Şurası kırık dersin üç aydan önce onarılmaz.Yemekler desen afedersiniz hayvana verseler yemez.Ki onu bile kafaları estiğinde erken bitiriyorlar.Yetişseydin deyip olan yemeği bile vermiyorlar.Giriş çıkış zaten saat on buçukta bitiyor ki üniversite için çok erken bir saat.Çevre üniversitelerin yine aynı şekilde devlet yurtları bile on ikiyi görüyor en azından.Temizlik deseniz hizmetli haftada bir ya siliyor ya silmiyor her iş bizde.Onun dışında müdüremiz tam mahallelerde insanların başına namus timsali kesilen teyzeler gibi.Birisinin sevgilisi gelir bahçede bile değil bahçenin de dışında bekler ama ona rağmen bi ton tantana çıkarır.Başka bir şey olur sen şu camdan karşı camdaki ahmete bakmışsın cık cık muhabbeti yapar falan.Arada şakayla karışık giydiklerimize laf çarpıyor aklınca.Evlerden ırak bir tip tam anlamıyla.Ben de hakkını aramaya çalışan bir insanım biraz , sesim çıkıyor diye beni de iki kat daha sevmiyor.Bu kadar olumsuzluğun üzerine de iki yıllık sevgilim benim yerime isyan etti.''Ne zaman arasam şurdan soğuk geliyor orayı kapatıyorum yok burayı temizliyorum diyorsun bu ne böyle'' falan dedi.Ya da en basitinden iki dakika in aşağıya geçerken göreyim diyor insem müdüremiz psikopata bağlıyor.Haliyle o da sinirlendi.Yurt değiştirmek istesemde imkanım yok devlet yurdundayım ve özel için maddi gücüm yok.En son kendisiyle kalmamı teklif etti ama onda da şüphelerim var.Yanlış anlaşılsın istemem sevgilimle bir sorun yok ki aynı evde kalırsakta anlaşma anlamında bir problem yaşamayız.Sadece ben evli gibi olmak istemiyorum daha şimdiden.Siz olsanız ne yapardınız cidden fikirlere ihtiyacım var.O kadar arada kaldım ki bi yandan yurda katlanamıyorum diğer yandan emin olamıyorum.Yurtta kalırsam eğer ne gibi çözümler bulabilirim onu da yazarsanız çok sevinirim.Teşekkürler şimdiden :)