İki arada kaldım .. Ben ne yapacağım???

Sevgiliniz beraber oturmanın zorluklarından, siz kredi faizlerinden, anneniz de geçim derdinden, aynı anda iki ev almanın zorluklarından haberdar değil anlaşılan.
Hepiniz kira diye bir şey duymamış gibi davranmışsınız.

Maddi durum neye imkân veriyorsa ve mantıklı olan hangisiyse o yapılır.
Mantıklı olan ayrı eve kiraya çıkmak gibi görünüyor.
Bu kadar kavga edecek ne var anlamadım.

Düşündüm. Ailesi burda ev var kiraya neden çıkıyorsunuz biz sizi rahatsız etmeyiz yazın İstanbul’da bile olmicaz diyip kırılırmış... böyle de ben kırılıyorum

Anneniz galiba haklı. Biraz daha düşünün şimdiden ailesinin ne düşündüğü sizin ne düşündüğünüzden daha önemli. Bu ileride büyük sıkıntılara sebep olur

Eşin evliya bile olsa, kv ve kb yanında huzur olmuyor. Annen sert konuşmuş ama haklı. Kredi çekip evinize yerlesin.

Sevgiline, ben eve gelince çok düşündüm sizinkilerle değil kimseyle yapamam galiba, zaten zor kavuştuk, baş başa kalmak istiyorum seninle diyip ikna et.

Düşündüm. Ailesi burda ev var kiraya neden çıkıyorsunuz biz sizi rahatsız etmeyiz yazın İstanbul’da bile olmicaz diyip kırılırmış... böyle de ben kırılıyorum
Yaz dediğin 3 ay kış 9 ay.
İyi niyetli olabilirler ama çokta kanmayın o işler öyle devam etmiyor.

Anneniz azcik yumusak olsa gayet bu fikre tamam derdiniz gibi geliyor bana nedense. :)
Anneniz de bunu biliyor bence.
İnan’ın bana demezdim çok samimiyim demezdim. Yapamam ben öyle birileriyle ayni evde. Kocamla rahat edemedikten sonra evlenmemin ne anlamı kaldı

İnan’ın bana demezdim çok samimiyim demezdim. Yapamam ben öyle birileriyle ayni evde. Kocamla rahat edemedikten sonra evlenmemin ne anlamı kaldı

Ee madem kafanda karar vermiş ve kabul etmeyecektin annen tepki gosterince neden vayy segilimm tirnagini kesmiyordu ben bu adama nasssiill soylerim tribine bagladin ki bu kadar?

Ee madem kafanda karar vermiş ve kabul etmeyecektin annen tepki gosterince neden vayy segilimm tirnagini kesmiyordu ben bu adama nasssiill soylerim tribine bagladin ki bu kadar?
Tanışmak istemiyor o beni anlamadı kaldı ki sizde anlamamışsınız

Sevgiline çok inaniyor ve guveniyorsun
Allah ayırmasın ama.. sevgilin anne babasının kararlarını çok cabuk benimsiyor..

Senin annene attığın tribi sevgilin anne babasına atmıyor. Farkında mısın?

Değilsin tabiki.

Annen haklı. Mesele teklifi kabul etmeniz ya da etmemeniz değil.

Mesele kayınvalide evine taşınmayı gündem hâline getirmek. Getirebilmek.

Ben şahsen bu teklifin yapılmasını bile istemezdim.

Bu teklifi yapan adamların yüzde yüzü "borçları bitirince ayrı eve çıkarız" diyor.
Ama bu vaat nedense gerçeğe evrilmiyor.

Sevgilin sana mantıklı bir teklif yapmış gibi geliyor. Ama bu mantık teoride kalıyor. Realitede hiçbir zaman istenen sonucu vermiyor.

Sonrası daima pişmanlık oluyor. Daima annesinin ve babasının sözünden çıkmayan bir adamı ikna etme çabası oluyor.

Sevgilinin anne babası evlatlarının iyiliğini düşünüp çok isabetli!!! bir teklifte bulunurken sorun yok. Ama sizin anneniz bu teklifi beğenmezken mi sıkıntı var.

Yanılıyorsunuz. Buna inanın.

Sevgiline çok inaniyor ve guveniyorsun
Allah ayırmasın ama.. sevgilin anne babasının kararlarını çok cabuk benimsiyor..

Senin annene attığın tribi sevgilin anne babasına atmıyor. Farkında mısın?

Değilsin tabiki.

Annen haklı. Mesele teklifi kabul etmeniz ya da etmemeniz değil.

Mesele kayınvalide evine taşınmayı gündem hâline getirmek. Getirebilmek.

Ben şahsen bu teklifin yapılmasını bile istemezdim.

Bu teklifi yapan adamların yüzde yüzü "borçları bitirince ayrı eve çıkarız" diyor.
Ama bu vaat nedense gerçeğe evrilmiyor.

Sevgilin sana mantıklı bir teklif yapmış gibi geliyor. Ama bu mantık teoride kalıyor. Realitede hiçbir zaman istenen sonucu vermiyor.

Sonrası daima pişmanlık oluyor. Daima annesinin ve babasının sözünden çıkmayan bir adamı ikna etme çabası oluyor.

Sevgilinin anne babası evlatlarının iyiliğini düşünüp çok isabetli!!! bir teklifte bulunurken sorun yok. Ama sizin anneniz bu teklifi beğenmezken mi sıkıntı var.

Yanılıyorsunuz. Buna inanın.
Bakın en. Kabul etmedim gerekirse de bağrıma taş başarım. Sevda bu doğru Ya da yanlış kişi ayırt etmeksizin çekiyoruz işte. Benim üzüldüğüm annemin ben kabul etmişim gibi triplere girmesi.

Haklısınız. Zaten fikre onay vermedim ama annem sanki ben tamam demişim gibi triplerde buna üzülüyorum
O da üzülüyordur. Kızımı kimlere vericem böyle diye. İnanın anne olunca ne demek istediğimi anlicaksiniz. Evladinizin saçı kopmasin , suratı asilmasin istiyosunuz. Tamamen annelik güdüsü annelerin annelikten sıyrılıp dusunebilmesi çok Zor. İnanın eskiden böyle düşünmezdim şuan hamileyim bambaşka bir aydınlanma yaşıyorum ilerde annelik duygusundan siyrilabilir miyim bilmiyorum

Back
X