Benim esim tipik basak erkegidir. Dili cok sivridir. Cok yuttum her seferinde söyleyip sonra pisman oluyordu ama artik bende bitti. Biktim bu adamin sivri dilinden.
konunuzu takip ediyorum ilk başta ihtiyacım var dedi bende kabul ettim beraber olduk dediğinizde sonuçta esi ve bı yandan barışma amaçlı da yaklaşmış olabilir barisirlar galiba diye aklımdan geçirmiştim.ama su yazdığınız mesaji okuduktan sonra inanamadim size,iyi içiniz almış sevişmeyi. hele hele eşinizin"benim yattığım kadınlar diye başlayan cümlesi"Eski kiz arkadasiyla ilgili bir konuda tartisirken verdigitepki beni cok kizdirmisti olayi tam anlatmak gerekirse evlendigim ilk zamanlarda eski kiz arkadasinin resmini bulmistum kitabin arasinda kayinvalidemlerde oturuyorduk o zaman kv. Resmi görünce bu kiz cok güzeldi oglum hep bu eve getirirdi cok geldi buraya demisti. Gecenlerdede bu konu acilmisti söyledim annen böyle demisti benim anneni sevmemi nasil beklersin benim annem deseydi senin tepkin ne olurdu dedim. O da hosuna gider gibi güldü olaya beni cok kizdirdi gülmesi hosunami gitti annenin söyledigi dedim gülmeye devam etti. Tartisma büyüdü bana sana iyi yapiyorum oh ne güzel oluyor dedi bende sinirlenip öyle i benimde eski erkek arkadaslarim senden daha yakisikliydi dedim ( benim canimin nasil yandigini anladin istedim) o da bana BENIM YATTIGIM KADINLAR SANA 10 BASAR dedi. Olaybenim icin orda bitti. Daha önceleride bana sinirlenip disarda senden iyi cok kadin var. Yada baska bir tartismada seni aldatacam görürsün sen benim eski sevgililerim senden cok iyidi laflarini duymustum. O zaman ayni sekilde karsilik vermenistim. Bu laflarin canimi cok yaktigini evlilikde söylenmeyecegini söylmeistim. Ama durmadi en sonunda benide söyletti. Olayin cok üstüne gitti gülerek en son bana iyi ediyorum sana oholsun sen hepsini hakediyorsun demesk beni tasirdi
Tesekkür ederim yorumunuz icin hamile kalmam korunuyorum o konuda sorun yok icim almadi sevismeyi zaten yaptigimdan pismanlik bile duydum ayni seyi tekrarlamiycam zaten su anda bosanmaya karar verdik tabi is ciddiye binince cirkinlesip her seyi burnumdan getirmeye kalkmazsa kesin ayrilacagimi anladigi an saldiriyor etrafa en sonunda da aglayip ayrilmak istemiyorum diyor hakkimizda hayirlisi olsun tek istegim sorun cikarmadan ayrilmakkonunuzu takip ediyorum ilk başta ihtiyacım var dedi bende kabul ettim beraber olduk dediğinizde sonuçta esi ve bı yandan barışma amaçlı da yaklaşmış olabilir barisirlar galiba diye aklımdan geçirmiştim.ama su yazdığınız mesaji okuduktan sonra inanamadim size,iyi içiniz almış sevişmeyi. hele hele eşinizin"benim yattığım kadınlar diye başlayan cümlesi"madem ayrılalım diyecektiniz keşke yatmasaydınız yada insallah korunmuşsunuzdur da hamile kalmazsınız,yoksa sizin icin daha da zor olur hayat. inanın üzüldüm adınıza hiç bir kadın böyle muameleyi,kıyaslanması haketmez.hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.mutluluk sizinle olsun
korunmuş olmanıza sevindim.is ciddiye binince korkup tekrar yaklaşıp yatmak isteyebilir sizi tekrar kendine ısıtmak için,lütfen kesin olarak ayrılmaya karar verdiyseniz elini size sürmesine izin vermeyin. Bu süreçte de ne kadar çirkinleşirse çirkinleşsin siz hanımefendiliğinizden vazgeçmeyin. saygıyı her durumda koruyabilmek insanın kalitesini gösterir zira. Umarım en az hasarla çıkarsınız bu işten...Tesekkür ederim yorumunuz icin hamile kalmam korunuyorum o konuda sorun yok icim almadi sevismeyi zaten yaptigimdan pismanlik bile duydum ayni seyi tekrarlamiycam zaten su anda bosanmaya karar verdik tabi is ciddiye binince cirkinlesip her seyi burnumdan getirmeye kalkmazsa kesin ayrilacagimi anladigi an saldiriyor etrafa en sonunda da aglayip ayrilmak istemiyorum diyor hakkimizda hayirlisi olsun tek istegim sorun cikarmadan ayrilmak
evet ama sabırlı olun sonu selamet olur inşallah ve aileniz de destekçinizdir umarim.Cok basim agriycak gibi geliyor bana. Ama ikinci kesinlikle olmiycak tabiki. Adamin amaci sürekli bana muhtac olsun benden kopamasin beni birakmasin ayrilmaya gelince cirkeflesiyor istemyior o zaman düzel devam et diyorsun onuda yapmiyor benim ciddiyetimi anladikca önüme engeller koyacak simdiden basladi bormalde bir erkek evden kendi gider cocuklarinla sen otur ben giderim der onada danasmiyor niye ben gidecem senmi ödeyeceksin evin parasini diyor allah sonumuzu hayir etsin bakalim ilerleyen günlerde neler olacak...
valla sizde canınızı yolda bulmadınız kusura bakmasin esiniz,ailenizden uzaksiniz diye sahipsiz mi sanmış Allah Allah ya,bence ailenizle sürekli iletişimde olun günlük bir iki defa falan arasınlar sizi esinizin yaninda falan,konusun ki çaresiz de hissetmeyin. hem daha çok güç hissedersiniz kendinizde, ailenizle telefonda da olsa temasta oldugunuzda.birde babanız yada eşinizin çekindiği dedeniz amcamız falan olur artık biri sürekli eşinizi arasın iki günde bir falan mesela, sıkıyı versin sen kızımızı sahipsiz mi sandın,akıllı ol bak gerekirse çıkarız da geliriz de oraya, kızımıza diş sıktırma bu süreçte adam gibi ayrılın laf söz duymayacaz bak falan gibi gözünü korkutsunlar gerekirse ama sahipsiz gibi düsünmesin eşiniz sizi.Ben yurt disindayim burada kinsen yok iki cocugumla tek basinayim ailem türkiyede onlarda benim ayrilmamdan yana ama birsey apamiyorlar ordan buraya tek basima oldugum icin beni köseye sıkıstirmaya kalkiyor ya ailem burda olsa bu kadar yapamaz
o zaman ennn acilinden bir an evvel bitirmeye bakin hemen bir avukat bulun,sizi çileden çıkartsa bile bunun sonunda kurtulacağınizi düşünerek rahatlatmaya calisin kendinizi.allah yardımcınız olsunCanim benim öncedende yasandi bunlar babam arayip bayagi kizdi gelemez sanma oraya gelirim alirim kizimin yüzünü sana göstermem diye ama nafile bu adama saygisizlasiyor agzindan cikani kulagi duymuyor bana kimse bir sey yapamaz kafasinda dünyayi ben yarattim diyor adama haksizsin denniycek yanlissin denmiycek kim olursa olsun saygisizlasiyor karsinda annesine söylemisti annem sende ogluna biraz kiz ceki düzen ver diye anneside ben ogluma bir sey diyemem sizde söylmeyin dedi benim oglumun hic sucu yokki ben ogluma kizayim diyor o da aliyor gazi annesinden kimseyi saymiyor ailemlede sürekli görüsüyorum telefonda yazik onlarda orda cok huzursuzlar ellerindende bir sey gelmiyor onlarada üzülüyorum nedir bu cektikleri. Benim bir kac arkadasim vardi burda kendinin cocuklugundan beri beraber büyüdügü kisiler onlara derdimi anlatmistim bana yardimci olun diye onlarda yazik yardim etmek istemislerdi ana esim bunu duyuncada onlara neler söylmis neden yardim ediyorsjnuz o sizin hakkinizda söyle dedi böyle dedi diye görüstügüm herkesle arami acti kimse bana yardim etmesin sadece ona muhtac olayin diye arkadaslarim bana diyorki seninle görüsmeyi isteriz seni seviyoruz ama esinle muhattap olmak istemiyoruz bizim huzurumuzu botuyor diyorlar evime bile kinse gelmiyor sen bize gel kocan duyarsa bizi onla ugrastirma nolur diyorlar böyle bir adam kendininde cevresi kalmadi insanlar kendini kinadi hep nasil erkeksin karini herkese kiniyorsun diye kimse bakmiyor yüzüne kendinin is arkadaslari var onlarla muhattap oluyor sadece
sizin için çok zor olmuyor mu?nasıl konuşmadan durabiliyorsunuz ikinizde anlayamadım. Hiç mi bir adım atmıyor eşiniz barışmak için,illa ayrılık mi yani sonu bu kadar zaman ozlemediniz mi birbirinizi? Belki barışirsinizSu an hala ayni durumdayiz ev ariyorum hala ayni evin icerisinde konusmuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?