iki Arada kaldim

Yorumlariniz icin cok tesekkür ederim. Benim esim özünde cok iyi ve vijdanli birisidir. Oturup konustugumuz zaman hatalarinibkabul ediyor. Bir süre cok iyi bir zaman sonra kv. Doldurmaya basliyor ve esim degisiyor. Kv. Tekbyasiyor kp. Öldü esime vijdan yapiyor bizimkide dayanamiyor. Kizida bu sehirde ama kizi annesine cok soguk esimin abiside burda onunda karisi yaptirtmiyor anlayacahiniz nazini bir tek esime geciriyor. Esimde onlar yapmiyor ben napim diyor. Annesine yapsin ona birsey deniyorum kaldiki ben de iki elim kanda bile olsa kosarim kv. Esimde biliyor bunu ama kv. Bir islerin pesinde oldugu an esime gizli sakli dolduruyor benden sürekli gizli isler yapiyor bana sürekli yalan söylüyor bu seferde tartisiyoruz neden yalan söylüyorsun annenle bir olup diyorum. Kv. Cok konustum hic birini kabul etmiyor ben kimseye karismiyorum deyio agkiyor. Oglunun hatalari var sen annesisin biraz sen uyar evimizde sorun yasiyoruz seni dinler dedigim zaman kv. Benim oglumun hic hatasinyok diyor. Isin en ilgincide esim yokken bana söyledigi bütün laflari esimin yaninda söyleyince inkar ediyor yalanci iftiraci ben dmedim iftira atiyorsun bana diyor. Sok oluyorum ispat bile edemuyorjm bu sefer esimi dolduruyor. Bizim kv. Haricinde aslinda fazla sorununuz yok bütün sorun kv.

Bende ayrilmak istemiyorum esim özünde cok iyi benide cok seviyor ana annesi isin icine girince evine cocuklarina düsman okuyor. Evde kiyamet kopartiyor resmen ne cocuklarimin ne benim huzurumuz yok. Kv. Iyi oluyorumki esimi doldurmasin diye ama ne yapiyor ne ediyor yine dolduruyor. Sen erkeksin kadin söyle böyle diyerek kadinlari asagilayan tavirla konusuyor kadin kismi eksik etek. Senin gibi iyi koca bukunmaz karin ne istiyor daha cok konusuyor diye esime gaz veriyor sürekli napacagimi bende bilmiyorum bende esimi cok seviyorum. Ama evlilik 3 kisi yürümezki defalarca anlattim esime ama annesi sanki büyü yapiyor o bile farkinda olmuyor doldugunun napacam ben kv. Ölmesimi lazim benim mutlu olmam icin?

Tek siz değilsiniz kv problemi yaşayan bunu unutmayın herkesin imtihanı ayrı,çok iyi anlıyorum seni kv nin huyuna suyuna git tanimissinizdir şimdiye kadar politik olun.Yurt dışındaki kv ler daha cahil .

Ben sana soyliyim sen o adamdan asla ayrilamazsin. Ayrilirsan o adam seni öldürecek buna emin olabilirsin. Ve bizde seni milyonlarca kere haberlerde gordugumuz gibi, bosanmak istedigi karisini oldurdu haberiyle gorecegiz..

Evet su aralar psikokoga gidiyor. Sanirim ilac vermis doktor. Antidepresan ilaclari. Biraz sesizce kenara cekilip gözlemlemek istiyorum. Kendi haline kalsin kafasini toparlasin su anda üstüne üstüne gitmemin yanlis olacagini düsünüyorum. Beklemedeyim yani. Ama su aralar cok agresif cocuklara sürekli bagiriyor bir sey anlatirken bile bagirarak kizarak anlatiyor. Mümkün oldugunca cocuklarla ben ilgileniyorum. Kizimada baban ne derse desin bagirip cagirsa bile sakin cevap verme tamam de diye söylüyorum. Bakalim ne olacak? 16 senelik evliligimde hic bu kadar sorun yasamamaistik bunu nasil asacagiz ya da asabilecek miyiz?

Aşarsınız inşallah beraber bi konuşun ona yardımcı olun sizi anlayacaktır.Birde kaç yaşındasınız ve başka bir sorun var mı?

Ben 39 yasindayim esim 43 yasinda insallah asariz bakalim ne olacak. Su anda konusursam kendisiyle daha havalara girecek bunu defalarca yasadim. Benim icin durum öyle olmaz karsimdaki insan konusursa hemen konusurum. ( tabi cok kirilmadiysam). Ama esim sanki bir savasda gibi görür kendini ben adim attigim an zager bayragini ceker ve bana daha degersiz davtanir. Yani bak sonunda sen geldin der. Ve bir dahaki tartismada haksiz bile olsa asla gelmez. Biraz degisik bir huyu var. Kendi geldigivan hatalarini tekrarlamaz. Off cok yorucu bir olay hic sevmen böyle oyunlari ama susup beklemek su anda en iyisi

Son düzenleme:
özür dilemedi mi sizden bu talebi yaparken.
Hayir o konuya girmedi bile benim esim asla özür dilemez ne kadar yanlisda yapsa lnce ben gidecem iyikikle yanlisini anlatacam eger ben kirilip onunla konusmazsam asla hata yaptigini kabul eztmez ego tavan beyfendide burnunyere düsse almaz. Bende beklerimki hatasini kabul edip gönül alsin ama adla gönül almayi bilmez beyim

Bu arada kizlar dün gözümün cirasi kv. Geldi türkiyeden. Havaalanindan esim almaya gitmis. Gitmis diyorum cünkü haberim yok cocuklara is cikisinda arkadasimin yanina ugrayacagim beni yemege beklemeyin demis. Benimde icime dogdu sanki aksam 6 gibi kizima dedimki babanneni ara bakim telefonu caliyormu belki de babannen geldivdedim. Kizimda aradi gelefonu caldi alman hatti yani türkiyedeykeb kapaliydi. Babannesi acmadi babasini aradi baba nerdesin diyor cevap vermiyor bizimki babannemin telefonu acik geldimi dedi bizimkide evet simdi havaalanindan aldim yokdayiz diyor. Ucak saatlerine bakmistim ben 3 saat olmus ucak ineli hala yokdayiz diyor kizimada bilet 1 haftadir masanin üstündeydi siz bir sey sormayinca bende söylmeedim diyor. Yalan söylüyor masada bilet yoktu annesini almaya gizli gitti Allah iste yalanini cikardi neden gizliyorki direk desin babaneni alacam diye annesi geldi basladik yine. Kizim bana dedi babam yoldaymis diye bende yalan söylüyor bu saatde yokda olamaz dedim havaalaniyla bizim sehir 1 saat arasi. Esim kizima mesaj ahmis annene söyledinmi babannenin gelecegini diye sanki davul caldiracam ya. Kizimda evet söyledim ama annem inanmadi yolda olduguna denis. Baktim kizimin telefonuna resim atiyor yokdayim cok trafik var diye. Kizimda bana göstermek istedi bende dedimki ben görmek istemiyorum naparlarsa yapsinlar. Esim tekrar kizimibariyor baktimi annen resimlere diye. Kizimda dedigimibsöyledi annem bakmakbistemdi diye. Bozulmus neden annene gösteriyorsun resimleribdemis inandirmak zorunda degilim onu hesapmi verecem ona demis. Kizimda diyorki o zaman niye resim gönderdin bana benmi istedim resim senden dedi. Esimde evet haklisin tamam o zaman dedi. Allah sonumuzu hayir etsin geldi bakalim kv. Bundan sonra esimi nasil etkileyecek neler olacak su anda ben köseme cekklmisim kimseyle ilgilenniyorum baparsa yapsinlar doldursun bakalim oglunu bereye kadar dokduracak izleyip glrecegiz

Canım ne dedi sana çok mu özel? Bu kadar unutamadığın nedir?
Senin isteksizliğini farkedip mutlu olmuyor musun istemiyor musun falan dememesi de kötü...

Ayni evde nasil bir ay boyunca küs kalabiliyorsunuz cok merak ediyorum?

Ben tabiki ne yaşadığınızı bilmiyorum küslük nedeni önemli ama ben mizaç olarak gergin ve huzursuz ortamlarda duramıyorum . Benim için evin en önemli unsuru huzurdur. Evde tartışma olup sesler yükselince babam noluyo burda bu evde hepimiz yaşıyoruz ama hicbirimizin bu evin huzurunu bozmaya hakkı yok derdi . Yine de çok tartışma olurdu ama yine huzur sağlanırdı . Şimdi evliyim kendi evimde de buna dikkat ediyorum tabi yaşadıklarımız muhakkak farklıdır ama küçük kırgınlıklar olur ve toparlariz. Neden bu kadar uzadı küslüğünüz ,neden oturup konuşup cozemediniz, eşiniz belki bi adım atmak istemiştir erkekler pek adım atmayı beceremiyo keşke degerlendirseydiniz bunu fırsata cevirseydinjz evlilikte uzun kuslukler doğru degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…