Aşarsınız inşallah beraber bi konuşun ona yardımcı olun sizi anlayacaktır.Birde kaç yaşındasınız ve başka bir sorun var mı?Evet su aralar psikokoga gidiyor. Sanirim ilac vermis doktor. Antidepresan ilaclari. Biraz sesizce kenara cekilip gözlemlemek istiyorum. Kendi haline kalsin kafasini toparlasin su anda üstüne üstüne gitmemin yanlis olacagini düsünüyorum. Beklemedeyim yani. Ama su aralar cok agresif cocuklara sürekli bagiriyor bir sey anlatirken bile bagirarak kizarak anlatiyor. Mümkün oldugunca cocuklarla ben ilgileniyorum. Kizimada baban ne derse desin bagirip cagirsa bile sakin cevap verme tamam de diye söylüyorum. Bakalim ne olacak? 16 senelik evliligimde hic bu kadar sorun yasamamaistik bunu nasil asacagiz ya da asabilecek miyiz?
Hayir o konuya girmedi bile benim esim asla özür dilemez ne kadar yanlisda yapsa lnce ben gidecem iyikikle yanlisini anlatacam eger ben kirilip onunla konusmazsam asla hata yaptigini kabul eztmez ego tavan beyfendide burnunyere düsse almaz. Bende beklerimki hatasini kabul edip gönül alsin ama adla gönül almayi bilmez beyimözür dilemedi mi sizden bu talebi yaparken.
Esimle bir aya yakin zamandir küsüz. ( cok agir laf etmisti) Gecen gün uzun süredir birliktelik yasamiyoruz ihtiyacim var deyip yanima geldi kizgin olmama ragmen red etmedim. Iliski sirasinda hic birsey hissetmedim sadece ihtiyacini karsilamasini istedim 5 dakika sürdü zaten. Sonrasinda yine konusmamaya devam ettik. (Ben konusmak istemiyorum). Sizce yapmatigim dogrumuydu? Red etsem baska kadina gitse suclu ben olacaktim geldim red ettin diycekti bir yandanda söyledigi lafi kaldiramiyorum dogrumu yaptim yanlismi bilemiyorum kizlar birseyler söyleyin kafamdaki ikilem son bulsun. Siz olsaniz napardiniz?
Ben tabiki ne yaşadığınızı bilmiyorum küslük nedeni önemli ama ben mizaç olarak gergin ve huzursuz ortamlarda duramıyorum . Benim için evin en önemli unsuru huzurdur. Evde tartışma olup sesler yükselince babam noluyo burda bu evde hepimiz yaşıyoruz ama hicbirimizin bu evin huzurunu bozmaya hakkı yok derdi . Yine de çok tartışma olurdu ama yine huzur sağlanırdı . Şimdi evliyim kendi evimde de buna dikkat ediyorum tabi yaşadıklarımız muhakkak farklıdır ama küçük kırgınlıklar olur ve toparlariz. Neden bu kadar uzadı küslüğünüz ,neden oturup konuşup cozemediniz, eşiniz belki bi adım atmak istemiştir erkekler pek adım atmayı beceremiyo keşke degerlendirseydiniz bunu fırsata cevirseydinjz evlilikte uzun kuslukler doğru degilEsimle bir aya yakin zamandir küsüz. ( cok agir laf etmisti) Gecen gün uzun süredir birliktelik yasamiyoruz ihtiyacim var deyip yanima geldi kizgin olmama ragmen red etmedim. Iliski sirasinda hic birsey hissetmedim sadece ihtiyacini karsilamasini istedim 5 dakika sürdü zaten. Sonrasinda yine konusmamaya devam ettik. (Ben konusmak istemiyorum). Sizce yapmatigim dogrumuydu? Red etsem baska kadina gitse suclu ben olacaktim geldim red ettin diycekti bir yandanda söyledigi lafi kaldiramiyorum dogrumu yaptim yanlismi bilemiyorum kizlar birseyler söyleyin kafamdaki ikilem son bulsun. Siz olsaniz napardiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?