iki Arada kaldim

Hala aynı evde yasadiginiza aynı sofrada yemek yediginize aynı yatakta uyudugunuza ayni odada oturdugunuza göre belki bi şans daha??uzuldum adınıza gercekten

4 kere atti tatlim. Ama beni o kadar kirdi ki benim icim dogrulmuyor evet is ciddiye binip kesin kendini birakacagimi anladigi an onuda istemiyor. Ne istiyor anlamadim. Dünki olan olayi size aktarayim. Ben kendimi bir kenara cektim düsünüyorum. Dün kendi odasinda haliya cay döktü. Bende oturma odasindaydim. Baktim bez falan alip siliyor. Kalkip odaya gitmedim bekledim napacak diye. Hem haliyi siliyor hem bana akla gelmiycek hakaretler ediyor kendince söyleniyor. Ama ben hepsini duyuyorum. Baktim iyice cirkinlesmeye basladi bende odama gidip kapimi örttüm. Ne yapmaya calisiyor anlamadim. Madem beni sevmiyor istemiyor neden benle ugrasiyor. Ayrilup gidecegim zaman istemiyor. Ama düzelmiyorda napacam ben

2.5 aydır eşimle birlikte olmadık .
Hatta şuan 15 gün daha birliktelik yasak ne yani eşim başkasına mı gidicek ??

Saçmalyın Allah aşkına .

Küsken ne kadar kötü bu yapılan benim şahsen midem almaz .
Keşke birliktelikten sonra barışsaydınız bahane olurdu ..
Bide 1 ay nasıl küs kaldınız ya ?
Bu kadar kinlencek ne yaşadınız ?

ayni odada degiliz canim. Ayni masad cocuklarla beraber oturuyoruz. O kadar onun kendi odasi var orda yatiyor beraber yatmiyoruz. 1.5 aydir. Bir kere bana yanasmisto beraber olduk odaya gelip yatti sabahinda ben yine odaya gönderdim onu.

anladım canım bende belki düzelmişsinizdir sanmıştım,psikolok,terapist falan diycem ama sen içim dogrulmuyor diyorsun bende bişey diyemiyorum bu durumda..belli fazlasıyla sogumuşsun esinden,ama en azından ev konusunda anlasın bari eşinle oturup konusunda.

Canim benim 16 senedir neleri yuttum bir anlatsam agzin acik kalir. Belki 16 senenin tasmasini yasiyorum. Evliligime. Baska bir kadin katistigi an ben affedemiyorum. Bana yattigim kedinlar senden 10 kat daha iyidi diyen bir adam bu yutaniyorum bir kere yaptim bu hatayi bir daha yapmam beraber olmam. Unutamiyorum bu kadar sevip deger verirken baska bir kadinla üstelik yattigi bir kadinla karsilastirilmak koyuyor bana

ayni odada degiliz canim. Ayni masad cocuklarla beraber oturuyoruz. O kadar onun kendi odasi var orda yatiyor beraber yatmiyoruz. 1.5 aydir. Bir kere bana yanasmisto beraber olduk odaya gelip yatti sabahinda ben yine odaya gönderdim onu.
E sonucta ayni evde hala evli ama konusmadan uzun zamandir duruyorsunuz önce ki olduğu gibi.simdi de ihtiyacım var diyip yatmak istese yine mi kabul edip ilişkiye gireceksiniz?bu defa da eşin bu duruma alışacak hiç düşmeyecek pesinden hiç kurtulamayacaksin.zaten sorunlu ne istediğini bilmiyor diyorsun.dikkatli ol en azından tekrar o hataya düşme bari

Kizlar disardan daha iyi yorumlarsiniz simdi sizin fikirlerinize desteginize ihtiyacim var.oturdugum evi disimle tirbagimla yaptim. Dizimde insaatdan dolayi hasar kaldi. Evin kredisini kendi ödüyor. Simdi ben gitsem bu baska birini getirse bu eve ben eririm benim yaptigim eve baska kadini oturtamam yapamam. Bende konusmuyorum evin kredisink ödesin bana karismasin bende ona karismiyorum hayzimizi yasyalim diyorum. Ben ayri eve coksam zor gecinecem yurt disindayim. Ailem burda yok benim gelirim aylik 1350 € ev kirasi elektrik derken bana fazla kalmiycak zor gecinecem. Ama kendisin 4000€ geliri kendi gül gibi geväcinecek 16 sene cektimlerim nolacak bilmiyorum akil verin bana

Yok tatlin o bir kere oldu hataydi inincisi olmaz olmiycak dedigin gibi bunu aliskanlok haline getirecek

Orada mal paylasimi olmuyor mu bosaninca. Bu arada bu konusmalar cok yersiz evlenince devam etmiyor sonucta eski iliskiler keske uzamasaymis esinizinde cok fazla dili uzun ne halt ettiysen ettin iki cocugunun annesi yillardir emek veren kadina en azindan saygi duymali

O zaman artik son raddeye geldik dönüşü yok ayrilacagiz.ama gecimim zor olacak ailem yanımda değil çocuklarımız var ben bu evden gidemem,baskasini da sokmam.lutfen anlaşmaya varalim, medeni olalim,kac yillik kocamsin ve çıkmazdayim goruyosun uzatmayalim,evden lutfen sen ayril bu evin kredisini yine sen ödemeye devam et ama çocuklarım için yap bunu falan de tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler önce iyilikle Allah'a sığınarak eşinden bunu talep et derim çekişmeli cook basın ağrır yipranirsin.hem kimbilir belki seni şaşırtır ve istediğin olur Allah büyük

esim her zaman dili sivri konustugu kelimekeri kulagi duymayan bir adam. Yillardir biktim. Evet mal paylasimi var burda ama kredi sistemi cok farkli yani simdi bu ev satilsa ikinizede hicbir sey düsmez

Ayni bu sekikde kobustum canim esim kabul etmiyor. Obun amaci beni köseye SIKISTIRIP ondan ayrilmamam. Gitmeiyorum bu evden diyor gitmiyor canim. Eminim ayrilmaya kalksam obuda istemiyor. Bendende vazgecmiyor cok seviyor ama annesinden de vazgecmiyor bimliyorum napacam esimdende cok sogudum

Esim istiyorki ben onun yaninda olayim her seye destek olim ama o istedigini yapsin ve ben oba iyi olayim olmuyor iste. Ya istedigini yapacaksin ya bend

biraz ısınmaya çalışsan yeniden?? eşin çok yapisik biri gibi canlandı gozumde ne denir ki artık bilemedim. Ayrılmak istiyosun ama eşin yapismis birakmiyor,eşin seviyor sen soğudum diyorsun, uzuyor mevzunuz hiç durmadan.bu durumda sen yeniden sevmek ısınmak için çaba sarfet bari.ne de olsa eşiniz ısrarla boşamak istemiyor sizi.ki birakmayacakta galiba oyle duruyor

Sizin kvde haricinde de problemler var belli acikcasi hemcinsim oldugun icin zarar gormeni istemem bosanmakta zor bi olay kaldiki yurtdisindasin daha bi zor olur oturup konusun duzelmeye calisin karsilikli bu konulari kapatip acmamaya soz veron birbirinize ve daha onemlisi guzel konusmaya calisin birbirinizi incetecek herseyden uzak kalin siz emin misiniz bosanmaya

Şuan içiniz soğuk ona karşı konuşmaya başlayınca ısınır insaAllah. Bende 16 yıllık evliyim,güzelce oturun konuşun evliliginizden önce olmuşsa eğer özür diliyorum bir daha bu konuları (ikinizde)acmayacagim derse bir daha düşünün.Hepimizin kırıldığı şeyler var unutabiliyormuyuz hayır. Kv nizlede açık bir şekilde konuşun onun anladığı dilden huyunu suyunu bilirsiniz bu konuları açmasın.

Burda bir gelin vardı 4 çocuğu var biri engelli ,kocası onu terk etti bir Arap kadın için sonra kv si yanında kızın tr ye gittiler barismislar güya sonra adam tekrar yurtdisina çıkıp siz orda kalın diye tlfon açıyor. Kv si gelini tekrar getiriyor barıştı diye duydum son gördüğümde mutluydu kız ,unutmusmudur ona yaptigini zannetmem.sizin böyle durumunuz olmadıysa yumusayin eşinizden anlamıştır umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…