İki aşk arasındayım AFFET BENİ ALLAHIM...

Mide bulandırıcı bir durum.
Kendini üst seviyede gören ve birşey sanan zihniyet, sırf egosunu tatmin etmek için iki kişiyle de iletişim kuran.
Hem karnım doysun hem pastam dursun kafası.
Bunu bi erkek yapsa, bi kız sevgilim hem benimle hem başkasıyla konuşmuş dese ohoo neler denirdi

konu sahibi olarak tamamen katılıyorum ancak kendimi üstte görmüyorum,onlar da beni eleştirsin ben en azından mantıklı bakıyorum

Madem dış görünüş vs olarak üstün özelliklerin yok neye güvenip bu özellikleri olan insan istiyorsun onu da anlamış değilim

Şaka fln değilsin dimi ? Zenginlik, yakışıklılık herşey demek mi senin için ?

Umarım insan ayrımı yaptığın için birgün insanlar senide ayırmak zorunda kalmaz..

Herkes bunu yapar, senin önüne 2 elma koysunlar önce daha parlağını yersin.insanlar kendine bakmadan karşısındakini eleştirir yerer asar keser. benimkide bu hesap. farkındayım.ancak bu böyle.
umarım olmaz.

Sadece 2 seçeneğin varmış gibi davranma klişe olacak ama evlilik çok ciddi bir şey.
Geleceğini uzun uzadıya düşün
sadece mantık ya da sadece duygu olmasın ilişkilerinde

ikisini birden aynı kişide yakalaman dileğiyle...

İkisiyle de olma. Eski sevgilinle hiç olma 4 yıllık ilişkiyi bitirmişsiniz bir daha denemeye gerek yok.

Dış görünüşe bu kadar önem verme anlatırken bile 170 boy 60 kilo böyle eleyemezsin insanları doğru method bu değil sonra mutsuz olursun ama eğitim seviyesinin benzerliği önemli bence de.

Bişey söyleyim mi hiçbir zaman dış görünüşü iyi olsun zengin olsun diye ayrım yapmadım.. Önce insanlık önemli benim için..
Evet herkes elmanın kırmızısını ister ama hangi elma lezzetliyse onu yer..
Hem lezzetli hem kırmızı olsun diye ararsan yolda kalırsın söyleyim..
Ayrıca sende normal bi insansın ya o yakışıklı zengin adamlar da sen çok güzel değilsin diye seni bırakırlarsa

Ne istedigini biliyorsun.kulturlu ve yakisli erkek bu iki sevgilinde bu kriterlerine uymuyor ikisndende ayril kndine kultur ve yakiskliligi tek bunyede barindiran birini bul

Herkes elmanın en kırmızısını en parlak olanını ister sözüne katılmıyorum.
Şahsen ben hep dengimi istemişimdir.

Şöyle bir aynaya bakarım Brad Pitt istemek için Angela da olmalı bir yerde diye düşünürüm.

Bir de dış güzellik daimi mutluluk için yeterli değil.

Sen ne istiyorsun günlük mutluluklar mı?
Yoksa ömürlük mü?

Seçimini buna göre yapmalısın.

Bu arada annemin bir lafı var ' Her şeyin en iyisini sana mı verecekler? ' :)

İkisinden de ayrıl bence..
Hatta uzun sürede sevgili yapma.. İşine gücüne bak..

Ben beğenmediğim biriyle birlikte olmazdım. 7 yıldır hâlâ yakisikliligiyla beni etkileyen bir adamla evliyim. Hala ona bakarken aynı şeyleri hissediyorum. Tabiki karşılıklı sevgi saygı olmalı. Ama benim için öncelik onu beğenmem. Kültür farkı dediğin şey bizde de var. Şimdilik idare ediyoruz. Yıllar sonra bu fark iyice belirginlesir mi bilmiyorum. Şu da var sen eski sevgiline de çok bağlı değilmişsin. Ayrılsaniz bile başka birinden etkilenebildigine göre. Ikisini de yeterince sevmiyorsun.

Sen de Beyonce Rihanna Adriana ayarında bişeysin heralde

Senin boyun kilon kaç insanlara ne vaadediyosun seninle oturulup ne konuşulur zeki misin gerçi pardon sen zeka değil dış görünüş odaklısın,işte tam da bu yüzden böyle devam edersen hiçbir zaman gerçekten aşık olmayacaksın, atıyorum adamın saçı döküldü kurdeşen döktü ağzında uçuk çıktı daha yakışıklısını arayacak gözlerin

Sevgililer eski sevgililer birbirine girdi okurken ikisini de bırak temiz bi sayfa aç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…