İki aşk arasındayım AFFET BENİ ALLAHIM...

Gercekten kimi sevdigini bilseydin iki kisi arasinda kalmazdin. Bu sevgi degil hoslanma.
Mantikli olan ikisini de birakman. Su yakisikli dedigin genc adam zaten karakter olarak duzgun degil. Biriyle beraberken hala seninle gorustuyse, seninle beraberken de baskalariyla da gorusebilir.
60 kilo dedigin kisiye de haksizlik etmissin daha dogrusu dogru davranmamissin. Onunla beraberken eski sevgilinle gorusmen onu yeterince incitmistir. Tekrar baslayip ilerde yapamayacagini anlayip tekrar birakirsan daha cok incinir.
Dogru olan herkesin kendi yoluna yurumesi.

iki kişi arasında kalan hiçbirini sevmiyor demektir
sormak istiyorum ömrünüz sevmediğiniz adamlardan biri ile mi geçsin?

Ayrıca sende normal bi insansın ya o yakışıklı zengin adamlar da sen çok güzel değilsin diye seni bırakırlarsa

Ozaman ne olur biliyormusun? O adam karaktersiz olur, duygulariyla oynamis olur, pislik olur.. bütün erkekler kötü olmus olur.

Ya ben konu sahibi gibi insanlardan nefret ediyorum.

Saçma bir ilişki içindesiniz ikisini den de ayrıl. Ikisine de çok ayıp ediyorsunuz.

Konun var ya sevgi konusu değil de mankenlik ajansı seçmeleri gibi.
Boy kilo endeksi almışsın. Sonra eğitimlerine kafayı takmışsın. Sen hep maddi şeylere odaklısın. Bence çok derin düşünmeye lüzum yok.
Tek çözüm tipi düzgün, eğitimi sana denk hatta yüksek birini bulman. Çünkü kriterlerine her ikisi de uymamakta.

Seni çok şımartmışlar yakışıklı olan sevgilinle şuan mutlu olsaydın burda konu açmazdın diye düşünüyorum

Basligi okudum sadece.. Aşk denmez ona.. Aşk bu kadar kolay ve basit mi?

İkisini de dene tarafını seç canım tebessümle okudum zor bir çıkmaz bölümden olanı ele onla zaten olmaz çünkü ne sevgin var ne saygın ona gözünde değersiz yakışıklı olanla devam et şimdilik zaten evlenmek için yaşın küçük o zamana kadar hem yakışıklı hem eğitimli bulur buna yol verirsin olmadı sen bana yazarsın ben söylerim sana

Aşırı ilgiden şimarmişsin.
O çoopk yakışıklı sevgiline asık olsaydın ne eğitim gorurudu gozun ne aile.
Aşik değilsin şimarksın

22 yasında daha gençliginin baharında bir kızsın
Yok evlenecek adam yok ailenin karşısina çıkacak adam vs. kafanı fazla yoruyorsun
Su yaşta yoracagın en fazla şey en son hangi kitabı okudum,hafta sonu hangi filme gideyim,hangi kafenin supanglesi daha ucuz,vizelerden çaktık bakalım finallerde ne yapacağız vs olmalı bence.
Edebi dairenizde gezin tozun , biraz etrafı insanları tanıyın erkenden bir kısiye kapılıp , gelecek düşünüyorsunuz sonra durum,toz pembe hayaller vardı,pembesi gitti tozu kaldı oluyor

İyi ki evli değilmissin yahu neler okuyoruz burda bunlar hafif bile geldi bi an
İkisinden de vazgeç , tek tabanca keyfine bak ..

İkisi de size yar olmaz. İyisi mi hem yakışıklı hem kültürlü erkekler var onlardan birini kovalayın.

Bir insanı ya seviyorsundur ya sevmiyosundur. Ikisini de birakip biraz dusunmeye ihtiyacin var.
Ayrica yakisikli diye iliski yasanmaz ya da cirkin diye bitirilmez.
Sen kendi yanina yakisani istiyorsan eski sevgilinle devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…