• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iki ayda 5 kilo vereceğim. Şahitsiniz :) Diyet Günlüğüm

Benim spordaki tartı yine 64.5 gösterdi. ..
Bu hqfta sıkıcam diyeti.
Yediklerimi yazayım
Sabah 1 elma 200ml süt ile birsu bardağı yulaf
Öğlen salata 1 kase yoğurt 1 dilim normal ekmek
Ara 1 avuç sarı leblebi ve la
Akşam 1 tabak zeytinyağlı ıspanak 1 kase yoğurt 1 dilim kepekli ekmek
Yemekten sonra az şekerli Turk kahvesi

Su henüz 2 lt olmadı ama yatana kadar olcak :KK76:
Spor 30 dk yüzme

Bugün iyi gittim sanırım :) Özellikle öğle yemeğimi beğendim . Ve hiç çok aç hissetmedim.

Hello Günlük:21: , birkaç gündür giremedim. Internette giremedim çünkü. O nedenle yazamadım. Ama diyeti bozacak çok hatalı bir şey yemedim. :eek:
Bugün waffle yiyeceğim şimdiden belirtmek isterim. Icimden Kilo mu verdin ki kendini ödüllendiriyosun desemde başka ne yesem yerini tutmayacak su an için. Çünkü arkadaşlarımla bir klasik oldu bizim için. Bu günlerde bayram tatili sebebiyle belki yazmayı unuturum. Ama yediklerim kontrol altında olcak :KK49:

Selam günlük ,
Cumartesinin raporunu yazayım :) Bu tam olarak bir yatmadan 1 saat öncesine kadar diyete cok güzel uydum mesajidir. Akşam az yiyince gece tatlıya saldırıyosam demek ki.

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 salatalık 7 zeytin biraz peynir 2 dilim kepekli ekmek
Öğlen 1 kase sebzeli bulgur pilavi 1 kase yoğurt
Ara 3 kuru kayısı 1 salkim siyah üzüm
Akşam 1dilim kepekli ekmek ve salata
Gece 11 de tv izlerken 1 kase kakaolu dondurma :KK43:
Kendimi tutmam gerekirdi.
Su 1.5 lt
Spor Bugün yok, yarın fitnessa gideceğimmmm.

Kendimi tutmam için bana güç ver günlük :) olur mu:kk77::63:

Merhabalar, öncelikle başarılar! :)
Bu sorun bende de var maalesef. Akşama kadar mükemmel gidip, en dikkat edilmesi gereken öğünde ve sonrasında sapıtmak. En güzeli abur cubur tarzı şeyleri eve sokmamak. O anlarda bol su içmek ve açıp o başta koyduğunuz gibi bir kaç fotoğrafa bakmak iyi gelecektir sanırım. :)

Günlük sanırım kesin kurallar koymazsam bu diyet işe yaramayacak. Kendime akşam yemeğinde ekmek makarna pilavi yasak ediyorum. Ve akşam 7 den sonra da yemek yok. Üzgünüm kendim, ama bunu fazlasıyla hak ettin. Hem hareketsiz olup hem yarim ekmek yiyemezsin. Öğle Yemeğinde bir dilime izin var ve genelde beyaz ekmek yemek zorunda kalıyorum iş yerinde öylesi var. Ama en azından dilim sınırı getiriyim.

Kesin kurallar konusuna da katılıyorum. Aksi takdirde bir ileri bir geriden öteye gidilemiyor benden söylemesi. :) Benim bu hafta için kendime koyduğum hedef abur cubur yememek. Bakalım artık 1/7 çoktan bitti bile.

Bir de dikkatimi çekti, protein pek tüketmiyorsunuz. Öğle ya da akşam yemeğinizde tavuk, balık vs tüketmenizi öneririm. Yoksa menüleriniz ve çözümleriniz gayet iyi. :)

Selamm goruyorum ki yetistim 5 kilo fazlasi olan bir tek benim saniyordum tam umitsizlige kapilmistim ki seni gordum;) ben de 168 boyunda ve iki yildir tartida 62.5 e sabitlenmis nefsini terbiye edemeyen doymak icin degil zevk icin yiyen illa acilan biskuvi bitecek ya da tabakta yemek kalmayacak tika basa yenecek modunda olan biriyim. Bu arada 5 yasinda bir oglum var . Neyse kendimi sunum faslim bitmisken benim de hedefim 5 kilo verip 57 yi gormek. Amacimiz birse kasim a kadar her hafta bir kilo hedefiyle ise baslasak mi? Sen zaten baslamissin ben takilayim olmazsa. Yemek konusunda mutlaka protein tuketmen gerektigine ben de katiliyorum kahvalti haric her ana ve ara ogunde sut ya da sut urunu tuketirsen yag yakimi hizlanir. Hem ne mutlu sana ben fitness a yazilip devam edemeyenlerdenim. Bu hafta hedefim 5 gun yurumek belki tanimadigim biriyle motive olabilirim diye dusundum. Gun sonu rapor vermek iyi olur. Naptinnnnn sennnn amannnn diyebilirsek birbirimize bu is olur mu ne dersin bu arada ben bir ogretmenim ptesi itibariyle yogun tempoo ama yapmayi kafaya koydum en gec yilbasinda istedigimiz kiyafeti giyebilmeliyiz;) uhh ne yazdim ama neyse bunu usenmeyip ojursan zaten bu isi yaparsin demektir;)))

Selam günlük araya bayram tatili girince gelemedim ve yazamadım. Gerçi tatil biteli de 4 gün oldu. Neyse ki aradaki günlerde fazladan yediğim birkaç çikolata parçası dışında abartmadım.
Bugun ve yarın için bir şok diyet uygulayacağım. Biraz protein ağırlıklı olacak.
Tartilma fırsatı bulduğumda kilomu hemen yazıcam.
Etraftan kilo verdin yorumları duyuyorum bu ara...

Selamm goruyorum ki yetistim 5 kilo fazlasi olan bir tek benim saniyordum tam umitsizlige kapilmistim ki seni gordum:KK66: ben de 168 boyunda ve iki yildir tartida 62.5 e sabitlenmis nefsini terbiye edemeyen doymak icin degil zevk icin yiyen illa acilan biskuvi bitecek ya da tabakta yemek kalmayacak tika basa yenecek modunda olan biriyim. Bu arada 5 yasinda bir oglum var . Neyse kendimi sunum faslim bitmisken benim de hedefim 5 kilo verip 57 yi gormek. Amacimiz birse kasim a kadar her hafta bir kilo hedefiyle ise baslasak mi? Sen zaten baslamissin ben takilayim olmazsa. Yemek konusunda mutlaka protein tuketmen gerektigine ben de katiliyorum kahvalti haric her ana ve ara ogunde sut ya da sut urunu tuketirsen yag yakimi hizlanir. Hem ne mutlu sana ben fitness a yazilip devam edemeyenlerdenim. Bu hafta hedefim 5 gun yurumek belki tanimadigim biriyle motive olabilirim diye dusundum. Gun sonu rapor vermek iyi olur. Naptinnnnn sennnn amannnn diyebilirsek birbirimize bu is olur mu ne dersin bu arada ben bir ogretmenim ptesi itibariyle yogun tempoo ama yapmayi kafaya koydum en gec yilbasinda istedigimiz kiyafeti giyebilmeliyiz:KK66: uhh ne yazdim ama neyse bunu usenmeyip ojursan zaten bu isi yaparsin demektir:KK66:))
Merhaba Günaydın:) mesajı şimdi okudum. diyetime arkadaşlık etmene çok sevinirim. Haftalık hedef koyarız bence iyi motivasyon olur. Hem hedeflerimiz de aynı :) Akşamları raporlarim da belki daha düzenli olur . Malum bazı günler yazmıyorum unutuveriyorum.

Merhabalar, öncelikle başarılar! :)
Bu sorun bende de var maalesef. Akşama kadar mükemmel gidip, en dikkat edilmesi gereken öğünde ve sonrasında sapıtmak. En güzeli abur cubur tarzı şeyleri eve sokmamak. O anlarda bol su içmek ve açıp o başta koyduğunuz gibi bir kaç fotoğrafa bakmak iyi gelecektir sanırım. :)

Kesin kurallar konusuna da katılıyorum. Aksi takdirde bir ileri bir geriden öteye gidilemiyor benden söylemesi. :) Benim bu hafta için kendime koyduğum hedef abur cubur yememek. Bakalım artık 1/7 çoktan bitti bile.

Bir de dikkatimi çekti, protein pek tüketmiyorsunuz. Öğle ya da akşam yemeğinizde tavuk, balık vs tüketmenizi öneririm. Yoksa menüleriniz ve çözümleriniz gayet iyi. :)

Güzel ve faydalı yorumlarınız için çok teşekkür ederimHoppa. Protein konusuna bilhassa el atıcam çünkü bunu doktorum da devamlı söylüyor :)
Sizin abur cubur yememe planını bende uyguluycam. Mesela bugün ve haftasonu boyunca hiiiiiç aburcubur yemiycem :)
Sevgiler:KK68:

Güzel ve faydalı yorumlarınız için çok teşekkür ederimHoppa. Protein konusuna bilhassa el atıcam çünkü bunu doktorum da devamlı söylüyor :)
Sizin abur cubur yememe planını bende uyguluycam. Mesela bugün ve haftasonu boyunca hiiiiiç aburcubur yemiycem :)
Sevgiler:KK68:

Rica ederim ne demek. :21:
Maksadımız tartıdaki değişimden ziyade daha fit daha sağlıklı bireyler olabilmek olmalı. O yüzden uygulamalarınız gayet mantıklı. :)

Hello günlük :KK76::KK54:
Ekim ayı da eylül gibi bir hışımla gelip geçecek sanırsam ayın ilk 5 günü aktı diyebilirim. Eylulden de bi şey anlamadım. Is güç bayram derken. :KK14:
Neyse haftasonu diyetim namına faydalı oldu. Cumartesi özellikle hem sağlıklı beslendim hem spor yaptım. Fırında biberli dereotlu kabak pisirmistim 2 tatlı kaşığı zeytinyagiyla haftasonu güzel güzel Kabak yedim. Yaninda da yine az zeytinyağlı bulgur pilavi ve yoğurt tüketim.
Tatlı krizlerimi meyveyle geçirdim üzüm ve erik almıştım çikolata yemeden iki gun geçirdim meyve sayesinde. Bunu tekrarlıycam :KK50: çikolata ve abur cubur yerine meyve...
Bir de haftasonu kahvaltı dışında ekmek yemedim . Gerçi bulgur yemiş oldum ama iki günde toplam 3+3 yemek kaşığı yedim.

Şimdilik benden bu kadar.
Sevgiler.

Hello günlük :KK76::KK54:
Ekim ayı da eylül gibi bir hışımla gelip geçecek sanırsam ayın ilk 5 günü aktı diyebilirim. Eylulden de bi şey anlamadım. Is güç bayram derken. :KK14:
Neyse haftasonu diyetim namına faydalı oldu. Cumartesi özellikle hem sağlıklı beslendim hem spor yaptım. Fırında biberli dereotlu kabak pisirmistim 2 tatlı kaşığı zeytinyagiyla haftasonu güzel güzel Kabak yedim. Yaninda da yine az zeytinyağlı bulgur pilavi ve yoğurt tüketim.
Tatlı krizlerimi meyveyle geçirdim üzüm ve erik almıştım çikolata yemeden iki gun geçirdim meyve sayesinde. Bunu tekrarlıycam :KK50: çikolata ve abur cubur yerine meyve...
Bir de haftasonu kahvaltı dışında ekmek yemedim . Gerçi bulgur yemiş oldum ama iki günde toplam 3+3 yemek kaşığı yedim.

Şimdilik benden bu kadar.
Sevgiler.

Çok sevindim haftasonunuzun iyi geçmesine, benimki aksine baya kötüydü ama olsun. Canımı sıkmıyorum. :)

Yalnız dediğiniz çok doğru, ekim ayının 4-5 günü geçti bile, yerimizde saymak olmaz, her ay baştan baştan başlamak olmaz. Umarım bu sefer başarılı oluruz hepimiz. :) :KK68:

Çok sevindim haftasonunuzun iyi geçmesine, benimki aksine baya kötüydü ama olsun. Canımı sıkmıyorum. :)

Yalnız dediğiniz çok doğru, ekim ayının 4-5 günü geçti bile, yerimizde saymak olmaz, her ay baştan baştan başlamak olmaz. Umarım bu sefer başarılı oluruz hepimiz. :) :KK68:

Merhaba bence de canınızı hiç sıkmayın.
Ama birkaç yeni kuraldan zarar gelmez di mi :) Yeni prensipler mi belirlesek ?
Ya da bi iki gün detoks gibi bişey mi yapsak?
Nasıl olur???

Merhaba günlük,
Sonbahar etkisini hissettiriyor artık. Bu aylar bence diyet yapanların en az zorlandikları aylar . Günlerin kısaltması sebebiyle akşam deyim yerindeyse mideyi kitleyip suyla , bitki çaylarıyla toksin atma zamanıdır . Gözümüz aydın.
Akşam yemeği saatini de 6 ya çekip o vakitten sonra yememek icap eder.
Günlüğe düzenli olarak girip yazmak gerekir !!! (Kendime ikaz)

Bugun yediklerimi yazayım :)

Kahvaltı 1 muz 200 ml laktozsuz süt
Ara Şekersiz çay ve kahve
Öğlen Mantarlı tavuk sote, 2 dilim kepekli ekmek, Salata
Ara Sade Türk kahvesi ve soda
Akşam 3 yemek kaşığı yoğurt 1 haşlanmış patates üstüne baharat

Akşam bi yarım saat yürüyüş yaptım ama yağmur fazlasına müsade etmedi.
Su 2 lt oldu sanırım :)

Öğlenki tavuk o kadar doyurucuydu ki anlatamam. Hiç sindiremiycem sandım. En iyisi ben öğlen çorba salata yemelere devam edeyim.

Az kalorili bol sağlıklı günler :)

Merhaba bence de canınızı hiç sıkmayın.
Ama birkaç yeni kuraldan zarar gelmez di mi :) Yeni prensipler mi belirlesek ?
Ya da bi iki gün detoks gibi bişey mi yapsak?
Nasıl olur???

Yeni kurallar, yeni prensipler konusuna katılıyorum. :) İşte ben kendime küçük küçük hedefler, küçük kurallar koyuyorum. Mesela 1 hafta abur cubur yenmeyecek, gibi gibi. :)

Detoks konusu ise maalesef her seferinden bende ters etki yaptı. Bitiremeyip sonrasında daha fazla yemeğe saldırma durumu oluşuyor. Ama size iyi gelir belki, denemekten zarar gelmez :)

Merhaba :) Cumadan itibaren 5 günü iyi değerlendirmeye karar verdim. Plan şu şekilde.
Kahvaltı 2 dilim çavdar ekmeginden tost veya 1 dilim ekmekle 1 meyve
Öğlen Salata ve çorba
Akşam 1 salatalık ve 1 kase yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği.

Bunu uygulayacağım. Akşam en son 7 de yiyeceğim. Bol su :)

Merhabalar :)
Ben dediğimi yapamadım yarin basliycam bu sıkı diyete. Son iki gündür de kötü beslenmis sayilmam. Ama kilo vermeye calisan biri gibi degildim :)

Eyvahlar olsuuuun. Eylul kasim demisim ama ben daha basaramadim...
Ama yilmak yok. Devam edicem.
Pazartesiden baslanir ya diyete bende oyle yapicam simdi. Zaten genel olarak dikkat ediyorum ama bazi aksamlar gec saatte yedigim oldu. Kilo vermis gibi hissetmiyorum kendimi . Simdiiiii.
Yarin bi detoks gibi gecicek. Yuruyus de yapiyorum haftada 3 gun falan. Bugun yaptim yarin da yaparim . 45 dk falan tempolu yuruyorum . Pazartesi bekle beni! Ve hergun de duzenli yazcam .

Merhaba günlük :)
Yediklerimi yazayim.
Kahvalti 2 dilim kepekli ekmek 1 yumurta 2 biber krem peynir ve acılı ezme 3 zeytin
Ara Şekersiz Türk kahvesi ve 2 kare bitter
Öglen fırında kabak ve havuç 1 dilim kepekli ekmek
Akşam fırında tavuk göğüs ve 3 kaşık makarna 4 yk yoğurt
Ara soda
Sekersiz Türk kahvesi

Back
X