- Konu Sahibi maviboncuk2013
-
Hiçbiri Alışkanlık oldu onda. Başkası olacak fırsatı yok, inşaat mühendisi sürekli açılışlarda . Gecesi gündüzü yok. Halini görseniz acırsınız o derece .Sağlıklı bi erkek 24 saat dahi çalışsa 2 ay beklemez. Nasıl bi yoğunluk yorgunlukmuş o.
Aklıma iki şey geldi; Ya iktidarsızlık gibi bi problemi var söyleyemiyo,Yada üzgünüm ama bi başkası var.
Bende 7 yillik evliyim arkadasa tamamen katiliyorum 24 saat calissa yorgunluktan olsede durmaz saglikli erkek 2 ay..baska bi sebep vardir altinda siz o sebebi bulun derimSağlıklı bi erkek 24 saat dahi çalışsa 2 ay beklemez. Nasıl bi yoğunluk yorgunlukmuş o.
Aklıma iki şey geldi; Ya iktidarsızlık gibi bi problemi var söyleyemiyo,Yada üzgünüm ama bi başkası var.
Iste biz diyoruz ki o size aliskanlik oldu gibi siradan gelsede anormal bi durum saglikli bi erkek 2 ay durmaz cinsellik ekmek su yemek uyumak gibi temel ihtiyactir nasil o yogunlukta yasamina gunluk yaptigi seylere devam ediyosa cinsellikte oyledir yani baska bi sebep muhakkak vardir ben aldatiyo demiyorum belki bi saglik sorunu belki sizden soguma vs... vardir altinda yatan biseyHiçbiri Alışkanlık oldu onda. Başkası olacak fırsatı yok, inşaat mühendisi sürekli açılışlarda . Gecesi gündüzü yok. Halini görseniz acırsınız o derece .
Hiçbiri Alışkanlık oldu onda. Başkası olacak fırsatı yok, inşaat mühendisi sürekli açılışlarda . Gecesi gündüzü yok. Halini görseniz acırsınız o derece .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?