İki ayda bir...

maviboncuk2013

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
685
356
123
Eskişehir
Arkadaşlar merhaba, 6 senelik evliyim .32 yaşındayım. Bir oğlum var . Sorunum şu, eşimle nerdeyse hiç ilişkiye girmiyoruz. O kadar yoğun ki, iki ay oluyor nerdeyse. Artık yoruldum, aklına bile gelmiyor. Yıllardır böyle. Evet zamanında ben de çok çabaladım. İhtiyaçtan da geçtim eşi olduğunu hissedemiyorum artık . Sevilmek ,ilgilenilmek , kadın olduğunu hissetmek istiyorum . Cinselliği unuttum resmen . Daha da kötüsü ondan soğudum . Sevgim tükendi .Cinsellik meğer ne kadar önemliymiş . ilgilenmez, neler yaptım sormaz , o kadar yoğunki geç gelir çoğu zaman konuşmaz muhabbet etmez. Sevmiyorum artık eşim gibi. Ben de istiyorum ama çok yorgun oluyorum diyor . Vazgeçtim isteksizleştim. İki ay oldu nerdeyse geçenlerde söylendi yapalım diye. Bahane buldum .İstemiyorum ben de. Kendi ihtiyaç duyduğu zaman geliyor o da kırk yılda bir .Öpmek istemiyorum dokunmak istemiyorum . Ne yapmalı bilemedim. Asıl sorunum bu , soğudum sevmiyorum .

Sağlıklı bi erkek 24 saat dahi çalışsa 2 ay beklemez. Nasıl bi yoğunluk yorgunlukmuş o.
Aklıma iki şey geldi; Ya iktidarsızlık gibi bi problemi var söyleyemiyo,Yada üzgünüm ama bi başkası var.
Hiçbiri Alışkanlık oldu onda. Başkası olacak fırsatı yok, inşaat mühendisi sürekli açılışlarda . Gecesi gündüzü yok. Halini görseniz acırsınız o derece .

Sağlıklı bi erkek 24 saat dahi çalışsa 2 ay beklemez. Nasıl bi yoğunluk yorgunlukmuş o.
Aklıma iki şey geldi; Ya iktidarsızlık gibi bi problemi var söyleyemiyo,Yada üzgünüm ama bi başkası var.
Bende 7 yillik evliyim arkadasa tamamen katiliyorum 24 saat calissa yorgunluktan olsede durmaz saglikli erkek 2 ay..baska bi sebep vardir altinda siz o sebebi bulun derim

derdimi yazsam bu kadar ayni olabilirdi heralde bende 6 yillik evli 2 cocuk 33 yasindayim senden tek farkim esim sadece cinsel olarak yaklasiyor bende diger yonlerden tatmin olmadigimdan bencil davrandigini dusunup istemiyorum, bizimde 3 ayi gececek nerdeyse :) bu kadar olur

Hiçbiri Alışkanlık oldu onda. Başkası olacak fırsatı yok, inşaat mühendisi sürekli açılışlarda . Gecesi gündüzü yok. Halini görseniz acırsınız o derece .
Iste biz diyoruz ki o size aliskanlik oldu gibi siradan gelsede anormal bi durum saglikli bi erkek 2 ay durmaz cinsellik ekmek su yemek uyumak gibi temel ihtiyactir nasil o yogunlukta yasamina gunluk yaptigi seylere devam ediyosa cinsellikte oyledir yani baska bi sebep muhakkak vardir ben aldatiyo demiyorum belki bi saglik sorunu belki sizden soguma vs... vardir altinda yatan bisey

Erkekler biz kadınlar gibi değil. Onlarda hücre üretimi vücut tarafından otomatiğe alınmış durumda. O hücreler diyim artık, o istemese de kendini dışarı atmak ister. Bu da bi erkeğin mümkün değil 2 ay bekleyemeyeceği manasına gelir. Bi kadın durabilir ama bi erkek bu fizyolojik sebepten ötürü ihtiyacını gidermeye mecburdur..

Arkadaslar konu sahibi kocasindan emin aldatmaz diyor herkes yok illa aldatir diyor. Yok oyle bisey arkadaslar erkek olmak azginligi getirmez. Adamin derdi vardir dusunecek hali yoktur. Vakti yoktur. Enerjisi yoktur. Ama diyalogla halledilebilecek seyler bunlar. Acik konusursaniz cozebilirsiniz diye dusunuyorum.

Evet şüphe uyandıracak bir durumu yok. Diyorum ya çamaşırını değiştirse yıkamaya değmez. Bünyesinde bi dünya insan var, ihaleler var. Yani ne kadar yorgun olursa olsun çocuğu karısı var. Unuttum ben kadınlığımı. İstemiyorum artık. Dokunsun bile istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…