- 30 Eylül 2017
- 34
- 18
- 3
Aynisini yasadim, cok agir birsey demi...Selam kızlar. Benim iki sene çıktığım biri vardı sonra ayrıldık.Ayrılık sebepleri çapkınlık para isteme dengesiz tavırlar her türlü kötü huy vardı yani anlayacağınız.Temmuzun sonunda biriyle nişanlandı biz haziranda ayrılmıştık.Sonradan öğrendim ki kızı ablası bulmuş.Bana bir cok defa benden ne sevgili ne koca olur demişti gerçekten öyleydi ama duygularıma yenik düştüm. Sonra bu Nisan olayını öğrenince çok şaşırdım aradan altı ay bir sene gecer normal derim kız burda İstanbulda o ise Kocaeli'nde oturuyor.Bu arada kız kuaför sahibi durumu iyi.Sizce böyle bir adam neden bir anda nişanlandı. ?
İnsan önce üç beş ay vakit geçirir tanır birbirini ondan sonra Nisan normal alelacele bir bit yeni var
Kendinizi lütfen böyle teselli etmeyin işin acı gerçeği sizi sevmedi evlenecek kadar sevmeyi kızı görür görmez işte bu dedi ve evlendi kimin bulduğu önemli değil eşimle evlenmeye 1 ayda karar verdik hiçbir çıkarımizda yoktu görür görmez vurulduk çünkü böyle çıkarı mi var zorla mı söyle mi böyle mi diyerek yüreğinizdeki ateşi canlı tutmayın boşverinHiçbir adam kolay kolay değişmez.Bir çıkarı var diyorum
Hemen nişanlanır hemen evlenirse kız onu tanıyamamış olur. Hem de öyle çok yaramaz çok bad boy erkeklere bizim ülkemizde her zaman anneleri ablaları kız buluverir birden evlenirler.Arkadaşlarımda öyle diyor kurban kesmek kurtulduğun için diyorlar.Sizce bir erkek bu kadar kısa sürede nasıl hemen nisanlanir
Eşimi gördüm üç gün sonra isteme oldu bir ay olmadan nişan toplamda üç buçuk ayda evlendik olabilir yani :)Selam kızlar. Benim iki sene çıktığım biri vardı sonra ayrıldık.Ayrılık sebepleri çapkınlık para isteme dengesiz tavırlar her türlü kötü huy vardı yani anlayacağınız.Temmuzun sonunda biriyle nişanlandı biz haziranda ayrılmıştık.Sonradan öğrendim ki kızı ablası bulmuş.Bana bir cok defa benden ne sevgili ne koca olur demişti gerçekten öyleydi ama duygularıma yenik düştüm. Sonra bu Nisan olayını öğrenince çok şaşırdım aradan altı ay bir sene gecer normal derim kız burda İstanbulda o ise Kocaeli'nde oturuyor.Bu arada kız kuaför sahibi durumu iyi.Sizce böyle bir adam neden bir anda nişanlandı. ?
bulmuş bir saf.Öyle düzgün ailesinin sözünden çıkmayan adam olsa normal gelirdi belki ama yangından mal kaçırır gibi iki ayda ne nişanı benimde etrafımda millet iki sene üç sene çıkıyor ondan sonra nişanlaniyor evleniyor.
büyü var veya yok.Sadece öfke var içimde.Kız bu adama birşey yaptırmış. Kızin ismini yaptığı tarihi ne büyüsü olduğunu söyledi soka girdim dün. İki kişi de ısim ve tarih verdi kızlar.Nasıl bir şey bu yarabbim.
seni ilgilendirmiyor.Grill canım kız bu adama adını bile duymak istemediğim iğrenç birşey yaptırmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?