İki ayda nisan

Aynisini yasadim, cok agir birsey demi...

İnsan önce üç beş ay vakit geçirir tanır birbirini ondan sonra Nisan normal alelacele bir bit yeni var

Esimle yilllaarca flort etmedik. Cok cabuk evlendik, herkes yillarca sevgili olacak diye bir kural yok. Bit yeniği filanda yok.
Kaldı ki onlarda varsa bile sanane bundan? Senin ustune vazife değil. Noldu kiskandin mi?

Hiçbir adam kolay kolay değişmez.Bir çıkarı var diyorum
Kendinizi lütfen böyle teselli etmeyin işin acı gerçeği sizi sevmedi evlenecek kadar sevmeyi kızı görür görmez işte bu dedi ve evlendi kimin bulduğu önemli değil eşimle evlenmeye 1 ayda karar verdik hiçbir çıkarımizda yoktu görür görmez vurulduk çünkü böyle çıkarı mi var zorla mı söyle mi böyle mi diyerek yüreğinizdeki ateşi canlı tutmayın boşverin

Nişanlandığı kişinin siz olmadığı için dua edin ve sebepleri irdelemeyi boşverin.
Kızın başını yakacak, o olmasa başkası olacaktı.
Zaten o karakterde bir insanın bir günde birini bulmasına dahi şaşırmamak gerek.

Bazi erkekler ailesinin buldugu kadinlarla evlenmek isterler.gorusmus begenmislerse tamam demislerdir.gorucu usulu iste.bosverin size ne hic takip etmeyin hayatiniza bakin

Arkadaşlarımda öyle diyor kurban kesmek kurtulduğun için diyorlar.Sizce bir erkek bu kadar kısa sürede nasıl hemen nisanlanir
Hemen nişanlanır hemen evlenirse kız onu tanıyamamış olur. Hem de öyle çok yaramaz çok bad boy erkeklere bizim ülkemizde her zaman anneleri ablaları kız buluverir birden evlenirler.

Eşimi gördüm üç gün sonra isteme oldu bir ay olmadan nişan toplamda üç buçuk ayda evlendik olabilir yani :)

Arkadaşımın ablası 15 gün içinde tanışıp hop evlendi yıllar önce.Kısmet.Olmaz diye bir şey yok.Boşver düşünme sen.

Böyle insanlar genelde kızın gozu acilmasin diye acele ederler.
Arkadaşımın çıktığı bir çocuk vardı. Çocuk daha öncebaşka bir kızla nisanlanmis ve ayrılmış. 1 yil kadar görüştuler sürekli evlilik için ısrar etti. Ark acele etmedi. Tanıdıkça da foyasi bir bir ortaya çıktı. Ark ayrıldı. Cocuk Bir kaç ay sonra nişanlandi ve hemen evlendi.
Yani evlendiği kızin biraz daha tanıyacak zamanı olsaydı belki evlilikten vazgecerdi.
Acelesi bu yüzdendir diye düşünüyorum

Ailesi duzene girsin diye nisanlamistir iki gunde bosanir. Oyle adamlarin arkasindan uzulmeyin sukredin. Verilmis sadakaniz varmis.

Sadece öfke var içimde.Kız bu adama birşey yaptırmış. Kızin ismini yaptığı tarihi ne büyüsü olduğunu söyledi soka girdim dün. İki kişi de ısim ve tarih verdi kızlar.Nasıl bir şey bu yarabbim.

bulmuş bir saf.
aklı başına gelmeden evlenip keyfine bakacak.

Grill canım kız bu adama adını bile duymak istemediğim iğrenç birşey yaptırmis.

büyü var veya yok.
sanane.
bitmiş gitmiş.

İnanmadım önce ama isim ve tarih fiziksel özelliği birebir tutunca büyü ile Nisan yapıp evlense ne olacak büyunun etkisi geçince bakalım ne yapacak.Allah taş etsin yuh yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…