Seni istemiyor.
Daha uzatmanın manası var mı?
Seni istemiyorum diyen bir adama devam etmek için yalvaracakmısın?
Eşim de bana istemiyorum dedi zamanında.
Beni mi istemiyorsun dediğim de hayır seni değil bu durumda bunları yasamayı ıstemıyorum demişti.
Cevabı seni istemiyorum olsaydı biterdi.
canım cok guzel bı sey soylemıssın .benımı ıstemıyo bu sartlarda yasamayımı ıste benımde ıcıme sındıremedıgım aradıgım cevaap bu.esımın bunları ınanarak soyledıgıne ınanamıyorum tanıdıgım kocam yok karsımda..aklımda hep bu var.ınanamıyorum.kendısı cok fazla gurur yapıyo.sımdı herkes ogrendı falan bunlardan vazgecemıyo kı bana once bı bosanalım belkı bı ıkı ay sonra olursa yenıden evlenırmıs....o yuzden arada kaldım.benı ıstemedıgını soyluyor evt.ben kendımede ınanamıyorum bana buu soylyen ınsana nası bı sans daha ver dıyebılıyorum ya...kendımı de tanımıyorum artık...
daha evliliginizi hic yasamamissiniz ki, ne bosanmasi ya!!
ailesi baska birisi bulmus olmasin beyfendiye? ayrilalim 2 ayda kendime gelicem sonra yeniden evleniriz ne demek?
cok pis bi hesap donuyormus gibi hissettim bi anda..
ben kabul etme derim..
yorum yapan dıger arkadaslarda cok haklılar am bı seyı gozden kacırıyolar sankı bız ıkımızde evlılıge adepte olamadık cıdden ortak bı evı paylasmadık ya burası bızım evımız dıyemedı.onun ayrı evı vardı baska bı sehırde benım ayrı.tabıkıde benı ıstemeyenı bende ıstemem.ama esımınde gozden kacırdıgı dusunmedıgı seyler var.bu evlılıgı yasamadan bıtırıyo.o kadar basıtmı ya...nıe evlendı o zaman benımle..sadece sankı resmıyette evlendık hatta nıkahlandık evlenmedık...ben oyle goruyorum artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?