- 19 Ekim 2022
- 2.211
- 6.067
- 88
- 30
- Konu Sahibi whiteemochaaa
2 aylık evlilikte neden bu kadar aile meselesi var? Sizin ailenize gitmeler, eşinizin ailesine gitmeler, onların gelmesi vs vs. Ilk aylarda biraz başbaşa kalıp evliliğe alışmaya ne dersiniz?Merhaba hanımlar. Evlendik iki ay oldu bugüne kadar çok güzeldi her şey hiç kavga etmedik geçenlerde güzel bir sürpriz yapmıştı bana ailemi de çağırmıştı uzakta yaşıyoruz çok mutlu oldum. Bugün tartıştık sebebi de kendi ailesini sevmediğimi düşünmesi. O nasıl benimkilere iyi davranıyorsa benim için katlaniyorsa ben de öyle yapmaliymisim. Geçenlerde aradılar hep birlikte bir yere gitmek icin ben de arkadan eşime hayır dedim buna bile alınmış. Onlar bir yere gittiklerinde tüm aile gidiyorlar ve kafam kaldırmıyor bazen ben de istemiyorum doğal olarak. Kendi ailem olsa koşarak gidermisim öyle dedi. Benim çekirdek bir ailem var bu arada babam zaten vefat etti dağıldık hep bir yana. Kayınvalidem iyidir severim ama bazen emrivaki yapar, bazen laf sokar, iş bekler yıllardır aramızda mesafe var ben de onu sürdürmeyi düşünüyorum açıkçası. Balayından dönünce bile köye gittik işleri vardı tek kaldı diye yardımcı olmaya. Ben daha ne yapayım bilmiyorum. Köyde bile ağzıma ettin benim her gün enerjimi çektin dedi. Ben de bu kadar aileciysen benimle niye evlendin dedim en son aldım başımı çıktım evden dolaşmaya beni aradı baya. Ben mi hata yapıyorum o mu çok üstüme geliyor anlamıyorum artık çok kırıldım.