iki bebeklerim ve tembel kocam

meridyen4

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
8
2
6
40
arkadaşlar benim19 aylik ikiz bebeklerim var ve yanliz baktim simdiye kadar .esim gelince biraz yardim etsin diyorum ama o ya elinde telefonu yada uyuyor cok bunaldim.nasil yardimci olmasini saglayabilirim.

arkadaşlar benim19 aylik ikiz bebeklerim var ve yanliz baktim simdiye kadar .esim gelince biraz yardim etsin diyorum ama o ya elinde telefonu yada uyuyor cok bunaldim.nasil yardimci olmasini saglayabilirim.

Kac haftalik dogdu bebekleriniz?
Bende ikiz hamileyimde.

Eve gelince eşiniz, siz işlerinizi halledene kadar çocuklara bakma görevi onda olsun, siz gelene kadar telefonuyla uğraşmasın böyle konuşun kural koyun.
Kendi içinden gelerek yapması gerek ama madem durum bu şart koşun sizde.
Sonuçta biblo değil onlar ikinize ait ilgilenilmesi gerek.

kac kere konustum.ertesi gun yardim ediyo sonrasi yok.yorucu bir isi de isteyoruluyo desem.bir kac ay sonra isede basliycam.nasil yaparim bu tembel kocayla bilmiyorum.

Aa tekmi yaptın onları ya mecbur bakacak. Ha biraz gecikmişsin ama at başına çocukları oyun fala oynatsın en azından yorulur çocuklarda, yada dışarı çıkarken ver kucağına birini gezdirin getirsin.

cus yani hemde ikiz cocuk bu kadar dusuncesiz bir adam olamaz, bagir cagir birseyler yap aklini basina alsin, isten eve gelip eline ergen gibi telefonunu alan kadin surda iki cocukla bogusurken uyuyan adamdan adam olmazki boylelerine neden kiz verip evlendiriyorlar anlamiyoru. Sanki kadin ceyizinden cikardi cocuklari, su cocuga anne bakar zihniyetinden ne zaman kurtulacak bu turk erkegi

bende otuzdort hafta boyinca hep yattim.annem bana serklaj yapmadi doktor rahim agin cok ince diye allah yardimcin olun gulgonca.

sakın alıştırma sakın!!!
ağlayan bebeği ver kucağına.
eşşek değilse yardım etsin.
2 çocuk ya kolay mı.
sen de cansın.

bunlar zaten bir yapmayı bilir aynı modelden bir de benim elimde var:sopa:

''Ben artık başedemiyorum, kendi sağlığımdan olacağım'' de.

Bakıcı tutalım de, bak o zaman 'gerek yok ben yardım ederim' demeye başlar. ;)

tembellik başka,evlatlrıyla ilgilenmke oyun oynamak başka...
yorgunsa insan uzanır dinlenir,ne telefon ne başka şey..
ben de çalışan anneyim,ne kadar yorgun olsam da oğlumla vakit geçirmek moral kaynağı..
çocuklar ve babasının ortak zamanı olması lazım..paylaştıkları birşeyler,aktiviteler vss...

peki mesela eşin çocuklarla beraber ne yapmaktan hoşlanır? parka gitmek,top oynamak,dolaşmak,evde oyun,faaliyet,boyama????
h.sonları beraber vakit geçirirler mi peki?

bastan dedim yardimci tutalim diye annem varken bakici tutmam dedi.annesi birlikte durmak istiyo geldimi gitmez.o yüzden mecburen yardimci tutamadim.annesi yardim da etmez bir iki gun eder sonra hizmet bekler.

yorgun adam telefonla da ugrasamaz adam bahane bulmuş
benim kardeslerim de ikiz kendi babamdan örnek vereyim vardiyalı işi vardı ve öyle olmasına rağmen hafta tatilini ve tum boş zamanları bizi gezdirmeye eglendirmeye harcardi yani yorgunluktan alakası yok
demek ki adam çocuklarla ilgilenmeyi hasir nesir olmayi sevmiyor uzaktan biblo sever gibi sevenlerden
herhangi bir yaptırımla değişeceğini sanmıyorum

Back
X