İki böcek Bir çiçeğinee gitti :))(İZMİR)

DoraGizem

DORApaşanınANNESİ
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
5.921
17
358
39
Dora ve Bora paşa Zeynep Ece Sultanlarına gitti ve felekten bi gün çaldılarr.. Herşey için teşekkür ederizz Yasemin teyzemize opuyorumnanaktan

buyrunnnnnnnnn

1) BORA PAŞA(BLUEFLOWERS) ZEYNEP ECE(CASHMİR) DORA PAŞA (GİZEM1986)

2)YASEMİN-BORA PAŞA GİZEM VE ZEYNEP KOKONA bayanssulusmile ARZU-DORA PAŞA

3)ZEYNEP ECE bayanssulusmile

4)BORA PAŞA

5)DORA PAŞA

6)ŞİŞTTTTTTTT TOPLANTI VAR olumunekankayizsmile

7)

8)

9)

10)KOKOŞ KIZIMM BENİM ...

çok tatlılar ya bakmaya doyamadım valla:) dora nın maşallahı var ne güselll... bora nın hastasıyım. zeyenp ece adaşım pek çıtı pıtı :))

Yasemincim herşey için tekrar çoook teşekkür ederiz... Zeynep Ece ve annesi bizi çok güzel ağırladılar... bende bendeki resimlerden ekliycem sonra...

uyyyşşşşşşş çooook tatlu bunnar..
yerim ben bunları,,cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

opuyorumnanaktan
.aaa ne güzel yaaa.. fotoları kim çekti peki?:))
zaman ayarı sağolsun yerimseniben

çok tatlılar ya bakmaya doyamadım valla:) dora nın maşallahı var ne güselll... bora nın hastasıyım. zeyenp ece adaşım pek çıtı pıtı :))
opuyorumnanaktanzemuszemus
maşallah çok şekerler yaaaaaaaaa cicilerim bnmmm sizlerde öylesizin tabiki güzellerrr
opuyorumnanaktan
Maşallah sizlere kızlar ama en çok maşallah güzel çiçekle tatlı böceklere
opuyorumnanaktan
maşallah hepsine çok şekersiniz siz annelerde öyle tabi nazar değmesin

opuyorumnanaktan

çok şekersiniz maşallah annelerine ve bebeklerine...bizde bugün gözdeciğime gittik...saolsun çok güzel ağırladı bizi...

yaa yine bi bulusma daha mı yaaaaa ama olmuyor biz garip kalıyoruz buralarda kıskanıyoruz yaaaaa((((

maasallah sübhanallah hepinize cok dadlusunuz...

uyyyşşşşşşş çooook tatlu bunnar..
yerim ben bunları,,cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

.aaa ne güzel yaaa.. fotoları kim çekti peki?:))

fotoğraf makinesi kendi kendine çektii kaydirigubbakcemile3

maşallah çok şekerler yaaaaaaaaa cicilerim bnmmm sizlerde öylesizin tabiki güzellerrr

Maşallah sizlere kızlar ama en çok maşallah güzel çiçekle tatlı böceklere

maşallah hepsine çok şekersiniz siz annelerde öyle tabi nazar değmesin

Yasemincim herşey için tekrar çoook teşekkür ederiz... Zeynep Ece ve annesi bizi çok güzel ağırladılar... bende bendeki resimlerden ekliycem sonra...

çok şekersiniz maşallah annelerine ve bebeklerine...bizde bugün gözdeciğime gittik...saolsun çok güzel ağırladı bizi...

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ay maşallah allah nazardan korusun.resimler hakkeden çok güzel

yaa yine bi bulusma daha mı yaaaaa ama olmuyor biz garip kalıyoruz buralarda kıskanıyoruz yaaaaa((((

maasallah sübhanallah hepinize cok dadlusunuz...

hepiniz harikasınız maşallah emi sizlere bugün bütün topıc buluşmuşşş

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…