opuyorumnanaktanuyyyşşşşşşş çooook tatlu bunnar..
yerim ben bunları,,cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
zaman ayarı sağolsun yerimseniben.aaa ne güzel yaaa.. fotoları kim çekti peki?:))
opuyorumnanaktanzemuszemusçok tatlılar ya bakmaya doyamadım valla:) dora nın maşallahı var ne güselll... bora nın hastasıyım. zeyenp ece adaşım pek çıtı pıtı :))
opuyorumnanaktanmaşallah çok şekerler yaaaaaaaaa cicilerim bnmmm sizlerde öylesizin tabiki güzellerrr
opuyorumnanaktanMaşallah sizlere kızlar ama en çok maşallah güzel çiçekle tatlı böceklere
maşallah hepsine çok şekersiniz siz annelerde öyle tabi nazar değmesin
Dora ve Bora paşa Zeynep Ece Sultanlarına gitti ve felekten bi gün çaldılarr.. Herşey için teşekkür ederizz Yasemin teyzemize opuyorumnanaktan
hoş geldiler sefa geldiler.. ne iyi ettiler opuyorumnanaktan
uyyyşşşşşşş çooook tatlu bunnar..
opuyorumnanaktan
çok tatlılar ya bakmaya doyamadım valla:) dora nın maşallahı var ne güselll... bora nın hastasıyım. zeyenp ece adaşım pek çıtı pıtı :))
opuyorumnanaktan
maşallah çok şekerler yaaaaaaaaa cicilerim bnmmm sizlerde öylesizin tabiki güzellerrr
opuyorumnanaktan
Maşallah sizlere kızlar ama en çok maşallah güzel çiçekle tatlı böceklere
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
Yasemincim herşey için tekrar çoook teşekkür ederiz... Zeynep Ece ve annesi bizi çok güzel ağırladılar... bende bendeki resimlerden ekliycem sonra...
ben de gelip evimizi şenlendirdiğiniz için teşekkür ederim canım her ikinize de..opuyorumnanaktan
çok şekersiniz maşallah annelerine ve bebeklerine...bizde bugün gözdeciğime gittik...saolsun çok güzel ağırladı bizi...
opuyorumnanaktan
yine gelin buyrun tez zamanda güzel teyzelerim ve yakışıklı kardeşlerim..
/
uyyyşşşşşşş çooook tatlu bunnar..
.aaa ne güzel yaaa.. fotoları kim çekti peki?:))
çok tatlılar ya bakmaya doyamadım valla:) dora nın maşallahı var ne güselll... bora nın hastasıyım. zeyenp ece adaşım pek çıtı pıtı :))
maşallah çok şekerler yaaaaaaaaa cicilerim bnmmm sizlerde öylesizin tabiki güzellerrr
Maşallah sizlere kızlar ama en çok maşallah güzel çiçekle tatlı böceklere
Yasemincim herşey için tekrar çoook teşekkür ederiz... Zeynep Ece ve annesi bizi çok güzel ağırladılar... bende bendeki resimlerden ekliycem sonra...
çok şekersiniz maşallah annelerine ve bebeklerine...bizde bugün gözdeciğime gittik...saolsun çok güzel ağırladı bizi...
Şeniz cokacimcoook cokacimcoook
ay maşallah allah nazardan korusun.resimler hakkeden çok güzel
opuyorumnanaktan
bebekler kaç aylık?
3 aylık tatlımm ...
nacizane yorumlarınız .içinn çok teşekkür ederim kkızlarr ...
ay maşallah allah nazardan korusun.resimler hakkeden çok güzel
yaa yine bi bulusma daha mı yaaaaa ama olmuyor biz garip kalıyoruz buralarda kıskanıyoruz yaaaaa((((
maasallah sübhanallah hepinize cok dadlusunuz...
hepiniz harikasınız maşallah emi sizlere bugün bütün topıc buluşmuşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?