evet teyzesi tam yemeklik bunlar opuyorumnanaktanayyyy cok güzelsiniz masasallah hepsi tam ısırmalik olmussss. cok güzel opuyorumnanaktan
Oyyy minnoşlarrr ne tatlısınızzzzzzz.
kızlar şahanesiniz,(dikkat ettiyseniz kızlar dedim,he kadına benzer bi haliniz yok zemuszemus 18 lik çıtır)kaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar,hepimizin bebişlleri birbirinden tatlııı ama itiraf ediyorum,ekim bebeklerinde en güzel kızımız NiLLLL,en yakışıklı oğlumuz boraaaaaaaaaa aklinialirimsmile
Tabi yine söylüyorum her biri birbirinden şahane varlıklarrrrr :asigim:
çok tatlısınız hepiniz.
maşallah annişlere ve bebişlere hepinizde çok tatlısınız..Allah nazardan saklasın meleklerimizi..
siz böyle buluştukça kıskanıyorum ben ama denizlide kimse yok muuuuuuuuuuu
yerim bu kuzuları maşallah dostluğunuz daim olsun
maşallah annişlere ve bebişlere hepinizde çok tatlısınız..Allah nazardan saklasın meleklerimizi..
harıka bır bebek doracımmolumunekankayizsmile
kesinlikle,annesi de öyle :1hug:harıka bır bebek doracımmolumunekankayizsmile
birgün ikeada bulusak kahvaltiya? olmaz mi? hem emzirme odasi var orda.
oralara gitmek daha kolay gibi geliyor bana ondan.park problem yok falan. ben o gün o tulumu almaya gittim ya, en az 30 dk park yeri bekledim o tansasın orda. Ikeanın emzirme odasi fena degil aslinda. Kullan at alt acma aliyorum ben yanıma rahat oluyor. Koltukda emzirebiliyorsun. Umarım bende sizinle tanisma fırsatı bulabilirim. Ben sadece emzirirken daha rahat ediyordum, ek gidaya baslayınca bide onlari yanında tasımaya basliyorsun canta bavul gibi oluyor.
maşallah kuzulara ve annelerıne cok tatlısınız :)
yaa yine bi bulusma daha mı yaaaaa ama olmuyor biz garip kalıyoruz buralarda kıskanıyoruz yaaaaa((((
maasallah sübhanallah hepinize cok dadlusunuz...
hepiniz harikasınız maşallah emi sizlere bugün bütün topıc buluşmuşşş
ayyyy cok güzelsiniz masasallah hepsi tam ısırmalik olmussss. cok güzel opuyorumnanaktan
Oyyy minnoşlarrr ne tatlısınızzzzzzz.
kızlar şahanesiniz,(dikkat ettiyseniz kızlar dedim,he kadına benzer bi haliniz yok zemuszemus 18 lik çıtır)kaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar,hepimizin bebişlleri birbirinden tatlııı ama itiraf ediyorum,ekim bebeklerinde en güzel kızımız NiLLLL,en yakışıklı oğlumuz boraaaaaaaaaa aklinialirimsmile
Tabi yine söylüyorum her biri birbirinden şahane varlıklarrrrr :asigim:
çok tatlısınız hepiniz.
harıka bır bebek doracımmolumunekankayizsmile
maşallah hepsi biribirinden tatlı...rabbim esirgesin tüm yavruları
maşallah kuzulara ve annelerıne cok tatlısınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?