- 1 Eylül 2014
- 26.112
- 30.478
- 798
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki oğlum var. İlkini 29 yaşında, ikincisini 40 yaşında doğurdum. Şimdi büyüğü 14, küçüğü 3 yaşında. Bende 43 yaşındayım. Çocuk demek bir sürü iş yükü, sorumluluk demek. Bu anlamda kolay olduğunu söyleyemem ama ben kendi adıma yaşımdan dolayı bir sorun yaşadığımı düşünmüyorum. Biraz önce oruçlu olduğum halde günlük sporumu bile yaptım :)
Ayrıca ikisi birlikte çok tatlılar. Biri çok büyük, biri çok küçük :) Diyorlar ya yaş fazla olunca kardeş gibi olmazlar, yine yalnız büyürler diye. Hiç de öyle değil. Onların da kendilerine göre bir iletişim tarzları var. Abi-kardeş ilişkisi![]()
AminNe varki bunda aksine dahada avantajlı bence
çocuğunuz yardım eder ona yeri gelir annelik eder ne güzel bişey sizin yükünüz hafifleyecek
Elalemin laflarına ne bakıyosunuz
3-4 tane küçük çocuğa millet birarada bakabildiğine göre siz hayli hayli bakarsınız
yaşınızda öyle çok ileri değilki
Tedirgin olacağınıza sevinmeniz lazım
Allah banada bütün isteyenlerede nasip etsin
Merhaba buraya da yazmasam çatlıcam.ikinciye hamileyim.ve birinci çocuğumla arası kısmet olursa 12 yaş olacak.Kime söylesem şok oluyor yaşım 38 tamam çok genç bir yaş değil ama iş işten geçmemiş demekki.Ve bu da gözümü korkutuyor,kayınvalidem bile iyi cesaret dedi.Dün bir arkadaşa söyledim şok oldu biz sen düşünmüyorsun sanıyorduk diye toparladı sonra.Başıma ağrılar girdi,şu an hamileliğimi sorgulama derecesine geldim çok mu cesaret gerektiren bir şey yaptım diye moralim bozuldu.tecrübeli annelerden yorum bekliyorum.
Merhaba buraya da yazmasam çatlıcam.ikinciye hamileyim.ve birinci çocuğumla arası kısmet olursa 12 yaş olacak.Kime söylesem şok oluyor yaşım 38 tamam çok genç bir yaş değil ama iş işten geçmemiş demekki.Ve bu da gözümü korkutuyor,kayınvalidem bile iyi cesaret dedi.Dün bir arkadaşa söyledim şok oldu biz sen düşünmüyorsun sanıyorduk diye toparladı sonra.Başıma ağrılar girdi,şu an hamileliğimi sorgulama derecesine geldim çok mu cesaret gerektiren bir şey yaptım diye moralim bozuldu.tecrübeli annelerden yorum bekliyorum.
Saglikla gelsin insallah benim amcamın çocuklarının arasıda cok sil baştan başlamış olacaksın hepsi bu ilk çocuğunda neler yaşadıysan göz önünde bulundur iste aman ateşlendi aman dişi cikti yok yürümeye basladi bez bırakma onu elleme bunu yaoma derken hop okul serüveni:)Merhaba buraya da yazmasam çatlıcam.ikinciye hamileyim.ve birinci çocuğumla arası kısmet olursa 12 yaş olacak.Kime söylesem şok oluyor yaşım 38 tamam çok genç bir yaş değil ama iş işten geçmemiş demekki.Ve bu da gözümü korkutuyor,kayınvalidem bile iyi cesaret dedi.Dün bir arkadaşa söyledim şok oldu biz sen düşünmüyorsun sanıyorduk diye toparladı sonra.Başıma ağrılar girdi,şu an hamileliğimi sorgulama derecesine geldim çok mu cesaret gerektiren bir şey yaptım diye moralim bozuldu.tecrübeli annelerden yorum bekliyorum.
Çok güzel olur inşallah. Hayırla saglıkla gelsin minik... Benimde kızım 16 oglum 13 yasında bebegimde 6aylık evimize neşe geldi. Evimizin maskotu oldu. Sizinde öyle olur inşallah :) :)19 17 yaşlarında kızlarım var ve hamileyim
Nasıl olacak bende bilmiyorum
Ben sizi hep 20 yaşlarında öğrenci diye tahmin ediyordum19 17 yaşlarında kızlarım var ve hamileyim
Nasıl olacak bende bilmiyorum
Ciddi miBen sizi hep 20 yaşlarında öğrenci diye tahmin ediyordum![]()