İki çocuğunun arası 12 yaş olan anneler

Neyine sok oluyorlar Allah nasip etmis hayırlısıyla oldu çocuğunda yaşı büyük sanada yardımcı olur ... iyi cesaret ne ya eskiden yaşa mı bakıyorlardı hey yavrum hey ... Düşünüyordum canım yaptım oldu diyeceksin ohhhhh sizene ya milletin bu düşünceleri de bir garip istedim yaptım yani eeee siz mi bakacaksınız siz mi doğuracaksınız bidaha yaparım hiç belli olmaz diyeydin :halay: :işsiz:

Merhaba buraya da yazmasam çatlıcam.ikinciye hamileyim.ve birinci çocuğumla arası kısmet olursa 12 yaş olacak.Kime söylesem şok oluyor yaşım 38 tamam çok genç bir yaş değil ama iş işten geçmemiş demekki.Ve bu da gözümü korkutuyor,kayınvalidem bile iyi cesaret dedi.Dün bir arkadaşa söyledim şok oldu biz sen düşünmüyorsun sanıyorduk diye toparladı sonra.Başıma ağrılar girdi,şu an hamileliğimi sorgulama derecesine geldim çok mu cesaret gerektiren bir şey yaptım diye moralim bozuldu.tecrübeli annelerden yorum bekliyorum.
Canım hiç şok olma ben de şuan anne adayıyım. Benim çocuğum henüz yok ama kardeşimle aramda 12 sene var. Ve o kadar mutluyum ki. Ben üniversiteye gidince sonrasında şehir değiştirince ailem yalnız kalmadı. Ben ona çok iyi bir abla oldum. İlk seneler anlamadım ama sonradan çok güzel oldu kardeşimle ilişkimiz. Bence ard arda büyümelerinden daha iyi. Siz biraz zorlanırsınız sadece ama bence dert etmeyin Allah yardım eder hiçte bunlara takmayın Allah vermiş insanlar ne kadar didiniyor. İnsanlar hep fesat,herseyi eleştiriyor. Asla duymayın umursamayın hayat sizin bebiş sizin daha ne olsun

Merhaba buraya da yazmasam çatlıcam.ikinciye hamileyim.ve birinci çocuğumla arası kısmet olursa 12 yaş olacak.Kime söylesem şok oluyor yaşım 38 tamam çok genç bir yaş değil ama iş işten geçmemiş demekki.Ve bu da gözümü korkutuyor,kayınvalidem bile iyi cesaret dedi.Dün bir arkadaşa söyledim şok oldu biz sen düşünmüyorsun sanıyorduk diye toparladı sonra.Başıma ağrılar girdi,şu an hamileliğimi sorgulama derecesine geldim çok mu cesaret gerektiren bir şey yaptım diye moralim bozuldu.tecrübeli annelerden yorum bekliyorum.
Ay benim büyük abimle 18 küçüğüyle 13 yaş ne sorguluyosunuz kendinizi 12 sene sonra tekrar istemişsiniz kime ne boşverim her agzı olan konuşuyo çok iyi yapmışsınız sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bu arada ben doğduğumda annem de 37 yaiındaymış

Canım hiç şok olma ben de şuan anne adayıyım. Benim çocuğum henüz yok ama kardeşimle aramda 12 sene var. Ve o kadar mutluyum ki. Ben üniversiteye gidince sonrasında şehir değiştirince ailem yalnız kalmadı. Ben ona çok iyi bir abla oldum. İlk seneler anlamadım ama sonradan çok güzel oldu kardeşimle ilişkimiz. Bence ard arda büyümelerinden daha iyi. Siz biraz zorlanırsınız sadece ama bence dert etmeyin Allah yardım eder hiçte bunlara takmayın Allah vermiş insanlar ne kadar didiniyor. İnsanlar hep fesat,herseyi eleştiriyor. Asla duymayın umursamayın hayat sizin bebiş sizin daha ne olsun
Sağolun inşallah 🙏

Ay benim büyük abimle 18 küçüğüyle 13 yaş ne sorguluyosunuz kendinizi 12 sene sonra tekrar istemişsiniz kime ne boşverim her agzı olan konuşuyo çok iyi yapmışsınız sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bu arada ben doğduğumda annem de 37 yaiındaymış
Sağolun ,Rabbim hayırlısını versin

Neyine sok oluyorlar Allah nasip etmis hayırlısıyla oldu çocuğunda yaşı büyük sanada yardımcı olur ... iyi cesaret ne ya eskiden yaşa mı bakıyorlardı hey yavrum hey ... Düşünüyordum canım yaptım oldu diyeceksin ohhhhh sizene ya milletin bu düşünceleri de bir garip istedim yaptım yani eeee siz mi bakacaksınız siz mi doğuracaksınız bidaha yaparım hiç belli olmaz diyeydin :halay: :işsiz:
Aynen öyle demek lazım insanlara

yaşım 45 ve ben halaa allaha dua ediyorum rabbım sağlıklı bir evlat ver kızıma kardeş olsun diyorum ,
bu gun hamıle kalsam aralarında 13 yaş olur ,

ne mutlu ne güzel ki o duyguyu birdaha tadacaksın , şükür de
Rabbim size de nasip etsin

Benimkilerin arasında 9 Yaş var ben de hep geç oldu beraber oynayamayacaklar diye üzülürdüm . şimdi ufaklık 9 aylık ve ablasına bayılıyor. birlikte süper vakit geçiriyorlar, ve bebek bakımı konusunda da kızım en büyük destekcim.
Hamile halinizle hiç üzülmeyin birçok insan tanıyorum iki çocuk arası 16-17 Yaş olan .sağlıcakla gelsin yavrunuz insallah
Sağolun inşallah

Kuzenim ilk bebeği 38de ,ikiyi 41de , üçü 43te doğurdu. 3. sezeryanda tüplerini bağlattı. Şimdi 47 yaşında tüpü açacak doktor arıyor 4.yü yapacakmış 😄 çok özlemiş bebiş. Millet neler yapıyor sizde lafını bilmeyen insanlar yüzünden kendinizi sıkmayın. Youtubeda 10 çocuğu olan anne kanalları falan var. Bizde olsa 40 kapı laf söyler, millet mutlu.

Kuzenim ilk bebeği 38de ,ikiyi 41de , üçü 43te doğurdu. 3. sezeryanda tüplerini bağlattı. Şimdi 47 yaşında tüpü açacak doktor arıyor 4.yü yapacakmış 😄 çok özlemiş bebiş. Millet neler yapıyor sizde lafını bilmeyen insanlar yüzünden kendinizi sıkmayın. Youtubeda 10 çocuğu olan anne kanalları falan var. Bizde olsa 40 kapı laf söyler, millet mutlu.
Öyle valla,teşekkürler

Neden canını sıkıyorsunki elalemin dediğinden sanane. Sizinle aynı yaştayız. 3.bebeğim 5aylık.ablası 16 abisi 13yaşında. Ne yapalım yani. Bakacak olan benim. Kimsenin dediğine asla kulak asma. Banada çok şey dediler. Oglun var kızın var niye yaotın.. Tam rahata erdin rahatını bozdun.. Neler neler. İsteyen istediğini konuşsun. İyiki de olmuş yavrum. Evimizin neşesi oldu. Hele bu korona günlerinde okadar iyi geldiki terapi gibi. Kimseyi dinlemeyin. Çocuklarınızla geçireceğiniz güzel günlerin hayalini kurun. Şimdiden hayırlı olsun bebeğiniz
Sağolun inşallah

Herkese olumlu yorumlarınız için teşekkür ederim bugün çok daha pozitifim sayenizde

Hamilelik yaşınızla alakalı herkes kendi yorumunu yapmış. Bu kadar büyütmeyin. Çok dramatize etmişsiniz. Evet hamile hamile yüzünüze kişisel şaşırma yorumları yapılmasa da olurmuş. Ama bizim insanımız genelde tepkilerini biraz ölçüsüz yaşar. Dan dun konuşabilir. Ben bunu kötü niyete değil patavatsızlığa yordum.

Benim annemde beni 32 yaşında kardeşimi 37 yaşında doğurmuş. Gayet de makul yaşlar. Herkes gebeliğini / gebeliklerini 20lerde yaşayacak diye bir yasa mı var? Böyle meselelerle kendinizi yormayın. Herkesin hamilelik yaşı sadece kendini ve eşini ilgilendirir.
Sağlıklı doğumlar diliyorum..

Öncelikle hayırlı olsun. Bu tabloya yabancı sayılmam. Yeğenlerim arasında tam 12 yaş var. Biri şuan 12, diğeri 2 yaşında. Ablam 2. çocuğuna hamileyken, hatta doğum yaptığında bile her şeyi ilk kez yaşıyormuş gibi hissettiğini, doğumdan sonraki süreçte acemilik çektiğini söylemişti.
12 yıl ara biraz uzun ama her şey nasip neticede. Onlar daha önce de bebek istediler ama bazı sağlık kaynaklı sebepler engel oldu. Yaşınız annelik için geç değil. Çevrenizdeki olumsuz söylemlere takılmayın derim.

Millet çok biliyor:ukala: öncesinde de yalnız kalmasın çocuk doğur diyorlardır :ukala: bakmayın onlara siz, hagırlı olsun bu arada :)

12 yasda ne var ki bence cokndogru bir karar.benmde 2 yasinda oglum var bende 8 9 sene düşünmüyorum mesela hem oglumla ilgilenmek hemde rahat etmek için bu tercih meselesi kimseye laf dusmez.iyi cesarer diyenlerede evet cok cesaretliyim evelAllah de gitsin😁

Abla abi onu bebekleri gibi sevip buyutecek. Hic dert edinmeyinn :)

Yaşınızda ne varki. Anneligin yasi mi olurmus . Hayirli olsun. Sizi kiskaniyolardir belkide hemen uzulmeyin:D

Back
X