- 4 Mayıs 2023
- 7
- 6
- 1
- 26
- Konu Sahibi 1melisaydiin
Kızlar 13 aylık oğlum var ve tekrar bebek düşünüyorum birlikte büyümelerini istiyorum. İki çocuk arası az fark olan annelere sormak istiyorum ? Avantajları ve dezavantajları ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlum 22 aylık bugün hamile olduğumu öğrendim şurda bende bekleyeyimKızlar 13 aylık oğlum var ve tekrar bebek düşünüyorum birlikte büyümelerini istiyorum. İki çocuk arası az fark olan annelere sormak istiyorum ? Avantajları ve dezavantajları ?
Bekliyor muydunuzOğlum 22 aylık bugün hamile olduğumu öğrendim şurda bende bekleyeyim![]()
Yani sürpriz oldu desem daha mantıklı kaç ay istedik olmadı bu ay tek ilişkiyle ihtimal vermediğimiz şekilde olduBekliyor muydunuz![]()
Ya ne güzel Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahYani sürpriz oldu desem daha mantıklı kaç ay istedik olmadı bu ay tek ilişkiyle ihtimal vermediğimiz şekilde oldu
Oğlum var dua ette bir kzım olsunYa ne güzel Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
EderimOğlum var dua ette bir kzım olsun![]()
O zaman da kıskançlık çok olur diyorlar ama bilemedimBence 3 olmalı en azından. Biraz anlamalı aklı başına gelmeli diye düşünüyorum
O zaman da kıskançlık çok olur diyorlar ama bilemedim
Bebeğiniz yeni yeni yürüyor tam ilginin zirve olması gerektiği bir dönem bence iki çocuk arasında en az üç yaş olması gerek bence çünkü çocuğun ilginin çok olması gerektiği dönemde ikinci bir gebelikte elbetteki bu ilgi alaka ister istemez azalacak bu çocuğunuza yazık bence ben böyle düşünüyorum tabikideKızlar 13 aylık oğlum var ve tekrar bebek düşünüyorum birlikte büyümelerini istiyorum. İki çocuk arası az fark olan annelere sormak istiyorum ? Avantajları ve dezavantajları ?