- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
- Konu Sahibi izmirimizmir
-
32 ayliklar canimMinnoşlar kaç yaşında?
32 ayliklar.onu yapacagiz zaten.yazlik kiraladik.bu dediigim onun disinda cok mu zor olurki acabaDağ bayır değilde tam pansiyon tatille başlayabilirsiniz.
İkizler kaç yaşında?
Zor olur bence. Otu var böceği var çişi var kakası var uyku zamanı var ve bunlardan Çifter Çifter var32 ayliklar.onu yapacagiz zaten.yazlik kiraladik.bu dediigim onun disinda cok mu zor olurki acaba
Çadırda falan çok zorlanırsın o zaman. Yine rota belirleyemeyip konaklaya konaklaya gezebilirsiniz. Minnoşların huyunu suyunu sen daha iyi bilirsin. Uyum sağlayabilirler mi?32 ayliklar canim
:))gecen yil ciktik tatile.aslinda guzel gecti biraz yorucuydu ama eglendikIkizlerle tatile çıkan 2 arkadaşım oldu yakın zaman da
Çok pişman geri döndüler bilemedim.
Ben oğlumla bile baş edemedigim için oglumdan 1 tane daha düşünemiyorum
Sesli guldum gece geceZor olur bence. Otu var böceği var çişi var kakası var uyku zamanı var ve bunlardan Çifter Çifter var
Çadır için biraz daha zaman gerekli gibi. En azından ben cesaret edemem.
Bak bu olabilir.tesekkur ederimÇadırda falan çok zorlanırsın o zaman. Yine rota belirleyemeyip konaklaya konaklaya gezebilirsiniz. Minnoşların huyunu suyunu sen daha iyi bilirsin. Uyum sağlayabilirler mi?
Ben o mübarekleri uzaktan bile sevemem.Sesli guldum gece gecehaklisiniz sa nirim.hicbiri degil de bortu bocek cok zor vallahi.korkulu ruyam.tamam hayvanlari cok severim ama bocukleri uzaktan
Ne guzel yazmissiniz.hayat cok kisa ve bu hayattan 2.bir tane daha yok.mutlu oldugu seyleri yapmali insanYa zor olsun ne olcak..Plan kurmayın kafaniza göre takılın..Benim hiç bu tarz bı gezme anlayışım olma.ama sizin var ve mutluda oluyorsunuz.bi çılgınlık yapın düşün yola.size şimdiden iyi eğlenceler..
Hayat tam da bu benim icin.ne bileyim canim ya erteleye erteleye 60 yasindaki emekli amcalara tas cikartmaktan korkuyorumtam benım sevdıgım bi hayat
ama çocukların cok küçükler eskısı gıbı sızde zevk almazsınız
annen bakacak durumda bıle olsa kı kıyamıyosun zaten haklı olarak
çocuklar büyüyene kadar erteleyen
daha sonra maıle gıtmek daha da zevklı olur bence
Kasinti da ne kelime.ben benlikten cikiyorum karsilastigimdaBen o mübarekleri uzaktan bile sevemem.
Bak mesela böcek yazarken ( yine çıktı ) akıllı telefon köşede resmini çıkarıyor ve beni kaşıntı tuttu bile
kaç yasındasın kıHayat tam da bu benim icin.ne bileyim canim ya erteleye erteleye 60 yasindaki emekli amcalara tas cikartmaktan korkuyorum
Ahh aynı benKasinti da ne kelime.ben benlikten cikiyorum karsilastigimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?