- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
- Konu Sahibi izmirimizmir
-
Evet ya gitmek mantikli.ne kaybederizki.yok canim kediyle imkansiz zaten:))tamam macerayi severim de henuz o kadar delirmedim.oyle uslu bir kedide degil zaten.kedi sahibine ceker misali o bizden daha catlak.anbeme birakacagimKediden yana sıkintı yasayabilirsiniz onu annenize bırakıp bence sansinizi deneyin olmadi rotayi degistirir erken donersiniz
Bence cocuklarda farkli yerler gorecegi icim eglendikten sonra yorulup sızarlar brmce denemeye deger ne kaynedersiniz ki suteyi cocuklarin durumuna gore ayarlarsiniz
Evet izlemistim bunu bende.tam benlik.insan istedikten sonra neler basarmazki.yeterki isteşunu bırakıyorum sadece:)
http://www.haber7.com/roportaj/haber/1363672-anne-kucaginda-dunya-turu
Tesekkur ederim:))umarim oyle olurValla bunu düşünmek bile benim için cesaret işi, ben tek çocukla bile spontane işlere girişemem,helal olsun diyorum inşallah güzel gecer
Onerilerini onemssedigim icin actim.kizmayin hemen:))Dert mi bu buraya açtın
Sagolun ben de boyle dusunuyorumÇoook bilge bir kadın zamanında şöyle demişti: sen çocuğa değil o sana ayak uyduracak. Çok ama çok doğru bir laf. Çocuklardan sevgimizi saygımızı esirgemediğimiz ve ihtiyaçlarına cevap verdiğimiz müddetçe yaşam tarzımızı değiştirmemiz gerekmez. Bence siz şu çılgın tatil projenizi hayata geçirin. Denemeden öğrenemeyiz
Cocuklarim 32 aylik.ama denemek istiyorum yinede.esinize sunun boyle bir oneri kim bilir belki de hosuna gider onunda:))Yorumları pek fazla okumadım ama bana çokta imkansız görünmedi yapılabilir neden olmasın. Çocuklarınız çok mu küçük? 4-5 yaşlarına geldilerse bence olur bu iş hem onlar için de çok farklı ve güzel bir deneyim olur. Hiç böyle kendiliğinden gelişen bir plan yapmadım ama çok isterdim ve o zaman çocuğumla da olsa yapardım. Benim eşim tam tersi aşırı plancı. Bu bizim için pek mümkün olmayacak yani.
Evet mantikli olan dediginiz gibi bir tatil.ama ben eskileri ozledim sanki biraz.hazir esimde o kivamdayken yapalim bir cilginlik dedik.dedik ama bakalim ne olurRotasız tatil tavsiye etmem. 32 aylıklarmış çünkü. Yerinizde olsam herşey dahil hatta ultra herşey dahil bir tatil planı yapardım bebek /çocuk dostu bir otele ki 3 senedir öyle yapıyorum. Ne yemek ne uyku nede oyalanma konusunda sorun yaşamıyorum. Öğlen güneşin tehlikeli olduğu saatlerde mini klüpte vakit geçiriyor,sonra deniz yada havuz,akşamda rahat bir uyku.
Yeme içme ara öğün zaten sorun olmuyor,her daim yiyecekleri birşeyler hazırlatabiliyorsunuz.
Nerde akşam orda sabah tatil yapabilmek için yaşlarının baya büyümüş olması gerekir diye düşünüyorum
Cocuklarim gezmeyi severler.yeterki disari cikalim denilsin onlara.bizden once basliyorlar ayakkabi giymeye.ama tabi kosup oynamak istiyorlar surekli.birbirlerinden hic ayrilmazlar.biri ne tarafa giderse oburu de o tarafa gider.ayri ayri yonlere gitmezler.aslinda birazda buna guveniyorum.en azindan birimiz cocuk pesinde kosarken digeri dinlenir.sonra degistiririz gibi.bilemedim ne bileyim bakalim artikBiz Karadeniz turu yaptık plansız. On gün nerede yorulduysak orda bir otel bulup yattık sabah erkenden yine yollara. Bir tane çocukla 4 yaşındaydı . Cadir bana göre degil. Olsa onu da yapardık. Çok güzel gecti. Çünkü büyüğü gezmeyi, yürümeyi, doğayı seven bir cocuk. İkinci 3 yaşında ama maalesef onunla göze alamam çok rahatına düşkün yürümeyi, disariyi, sinegi, böceği sevmez.
32 aylık çok küçük geldi bana. Ustelik iki tane. Çok yorulursunuz. Seneye daha rahat olur sanki. Ama olmayacak birşey değil. Her sene biraz daha değişik şeylerle zenginlestirip genişletebilirsiniz gezileri.
Bu sene yakın yerleri birkaç günlüğüne deneyebilirsiniz.
Gorup gorebilecegin en rahat annelerden biriyim.orayi ellemis buraya dokunmus.dusnus kalkmis takmam hic.cok buyuk bir yaralanma olmadigi surece.soyleki disarida ota b.ka tiza topraga her halta dokunurlar.engel olmam.sonucta deneyimleyip ogrenecekler.oglani kaplumbaga isirmisligi sokak kedisi tirmalamisligi vardir.yikadim bitti gitti.oyle eyvahlar olsun ne yapacagiz simdi haydi kos doktora cinsinden bir anne degilim.benden kaynakli olsa gerek cocuklarda rahat.dustuler mi mizirdanmazlar bile kalkip kosmaya devam:))degerlendirecegim o isigiEğer pimpirikli bir yapınız yoksa siz halledersiniz gibi.sadece çocuklar için tedbirli çıkın o kadar.zaten artık her yerde hat ihtiyaç karşılanabiliyor
Esinizde ışık yanmış madem deneyin bence.en kötü ihtimal olan değişikliği yaparsiniz
Nerede olsak uykulari geldiginde gidio yatarlar bir kosede.ama tabi o ortamda ne olur bilemiyorumZor gibi o is bide öğle uykular i var düzen falan kalmaz ben cesaret edemezdim doğrusu
Ya aslında alışkanlık meselesi birazda. Ben kızımla göze alamazdım bahsettiğiniz tarz bir tatili çünkü yanlız sıkılan bir çocuk,arkadaşlık kurmak,oyun oynamak vb şeyler istiyor genelde. Sinek,böcek vs sevmez,rahatsız olur ,yemek seçer vb sebeplerden ben hepimiz için en kolay en keyifli yol olarak görüyorum. Sizin iki çocuk olması sıkılmamaları açısından avantaj olabilir.Evet mantikli olan dediginiz gibi bir tatil.ama ben eskileri ozledim sanki biraz.hazir esimde o kivamdayken yapalim bir cilginlik dedik.dedik ama bakalim ne olur
Harikasınız tam beklediğim cevap.gidin siz hiç bir şey olmaz.güle güleGorup gorebilecegin en rahat annelerden biriyim.orayi ellemis buraya dokunmus.dusnus kalkmis takmam hic.cok buyuk bir yaralanma olmadigi surece.soyleki disarida ota b.ka tiza topraga her halta dokunurlar.engel olmam.sonucta deneyimleyip ogrenecekler.oglani kaplumbaga isirmisligi sokak kedisi tirmalamisligi vardir.yikadim bitti gitti.oyle eyvahlar olsun ne yapacagiz simdi haydi kos doktora cinsinden bir anne degilim.benden kaynakli olsa gerek cocuklarda rahat.dustuler mi mizirdanmazlar bile kalkip kosmaya devam:))degerlendirecegim o isigi
Tesekkur ederimHarikasınız tam beklediğim cevap.gidin siz hiç bir şey olmaz.güle güle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?