iki cocuk,catlak bir kedi,bir sirt cantasi.yol nereye gotururse...

35 yasindayim.esim de 40.birkac yil daha ertelemeliyim sanirim.cadir degil de pansiyon vs konaklamali daha iyi olacak gibi

Ne güzel bir hayat... Sevdim çok :) eşiniz belki de bir süreçten geçiyor, geçti. Şimdi yeniden bu teklifi yapmış olması sizin adınıza çok sevindirici olmalı. Ben böyle çocuklarını da alıp tatile çıkan çiftlere daha çok ilgi duyuyorum. Hatta çocukluğunda anne babasıyla bu tarz maceralar yaşayan şanslı arkadaşlarım var, kıskanıyorum onları. Bence bu işin psikolojik haZırlığı da önemli. Çocuklarla yapabilirsiniz, ama sadece eşinizle birlikte yaptığınız tatiller gibi düşlemeden yapın bunu. Bir yakınımız da ikizleriyle daha çok küçüklerken geziye gittiklerini anlatıyordu, bir şekilde çok eğlenmişler. Aksilikleriyle, bebişlerin mızmızlanmalarıyla... Şimdi bu anları gülümseyerek anlatıyorlar. Kısacası, olaya çocukları da katarsanız daha tatlı olur. Ama ciddi bir önhazırlık gerektirebilir en azından çocuklar için. Rotayı belirleyin maceraya atılın derim ben. Keyifli tatiller :)

Cok sagolun.aslinda gecen yil da tatiile ciktik cocuklarla ve cok da eglenceli gecti.ama yazlik kiralamistik.oyle hadi yol nereye gotururse degildi.hem de nasil sevindim:))cunku gercekten ayni evin icinde iki yabanci gibi olmustuk neredeyse.ekmek aldin mi,su icer misin,cocuk yemegini yedi mi vs..gibi birkac kelimelik cumleleri gecmiyordu konusmalarimiz.umarim ilk yillarimizdaki heyecani yakalayabiliriz yeniden

Her ilişkide bu tarz evreler oluyor diyebilirim. Özellikle de evlilikle ve çocuklarla birlikte gelen sorumluluk, iş stresi vs. derken eşiniz de kendi içerisinde bir süreçten geçmiş belli ki. Böyle evrelerde de olumsuzluklara ve eksikliklere odaklandıkça büyüyor, sizi bir arada tutan şeylere odaklandıkça da küçülüyor mesafeler. Eminim ve umuyorum ki siz birbirinizi yeniden bulacaksınız. Evlilikteki ilk yılların heyecanı farklı şekillere evrilerek karşınıza çıkabilir Umarım çok güzel bir tatil olur sizin için. Gerek eşinizle olan iletişiminiz gerekse de çocuklar açısından.

Cok guzel yorumlar yapiyorsunuz.insana hayat enerjisi veriyor.umarim sizinde tum hayatiniz gonlunuz gibi guzel olsun

Cok guzel yorumlar yapiyorsunuz.insana hayat enerjisi veriyor.umarim sizinde tum hayatiniz gonlunuz gibi guzel olsun
Canım ben sana bir yer o önerisi vereyim. Hem kamp imkanin var baktın olmadu küçük ağaç evler var ve yine baktin rahat edemedin büyük konforlu evlerde va inanilmaz bir doğa harikasi. Orman, deniz ne istersen var. Akarsucamping amasra akkonak diye aratirsan çıkar. Resimlere bak ne demek istediğimi anlarsin. Bizde iki küçük cocukluyuz ve genelde buraya gideriz süper maceralı geçer. Rahmetli barış Akarsuyun amcasının mekani. Yol boyunca barışa ait hatıralarda görursun. Esimin ailesi karavanla gidiyor oraya ve 3 ay dönmüyorlar. Bende izmirdeyim ve eylül tam balık sezonu kacacam çocuklarımla oraya. Umarım yardımcı olabiliriz. Faceden akarsu camping diye aratirsan en yeni resimlere ulaşırsın.

Son düzenleme:
Kediden yana sıkintı yasayabilirsiniz onu annenize bırakıp bence sansinizi deneyin olmadi rotayi degistirir erken donersiniz

Bence cocuklarda farkli yerler gorecegi icim eglendikten sonra yorulup sızarlar brmce denemeye deger ne kaynedersiniz ki suteyi cocuklarin durumuna gore ayarlarsiniz

Yorumları pek fazla okumadım ama bana çokta imkansız görünmedi yapılabilir neden olmasın. Çocuklarınız çok mu küçük? 4-5 yaşlarına geldilerse bence olur bu iş hem onlar için de çok farklı ve güzel bir deneyim olur. Hiç böyle kendiliğinden gelişen bir plan yapmadım ama çok isterdim ve o zaman çocuğumla da olsa yapardım. Benim eşim tam tersi aşırı plancı. Bu bizim için pek mümkün olmayacak yani.

Zor olacağı malum ama size kolaylık yaratacak şeyler alıp giderseniz daha az zorlanırsınız.Mesela merdiven varsa merdivenlere çıkmamaları için bariyerler satılıyor onlardan bakın.Böcek sokmalarına karşı ilaç eksik etmeyin.Bence korkmayın, gidin.Hepsi ileride hatıra olacak size.Hayata bakış açınızı çok sevdim bu arada İyi tatiller şimdiden.

Zaten kesin bir tatil planiniz yok başlayın istediğiniz gibi baktınız çocuklar huysuzlanıyor yeni bir plan oluşturun ama bence yapım, biz çocuklarla yapamayız diye herseyde geri adım duruyoruz ama bu çocuklarda yaşayıp sevecekler

Dogru soyluyorsunuz.ben de dahil nedense cocuklu aileler aman cocukla olmazki deyip bircok seyden mahrum kaliyor,kendini eve kapatiyor.halbuki denemeden nasil bilecegiz degil mi

Cok tesekkur ederim.evet gidecegiz sanirim

Tamam cok sagolun.bakacagim hemen.sanirim harika bir yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…