Bide söyle düşünüyorum tek olursa bütün imkanlar onun olacak hersey ona aitTek cocuk olarak buyumus biri olarak soyluyorumki kesinlikle kardesi olmali cocugunuzun.
Yok. Asla boyle dusunmeyin. Gercekten soyluyorum. 2olmasin 1olsun ama kardesi olsun. Tek cocuk diilseniz nasil bisey oldugunu anlamaniz mumkun degil elbet. Ama yasamis ve eksikligini bilen biri olarak soyluyorum ki kardessiz olmaz.Bide söyle düşünüyorum tek olursa bütün imkanlar onun olacak hersey ona ait
Merhaba arkadaşlar ben suan 31 yaşındayım ve 5 yaşında bir oğlum var ve yaklaşık 1 aydır kafamı kurcalayan bir durum var o da 2.cocuk konusu aslında bu konuda kafam çok karışık bazen diyorum ki ille kardeşi olması gerekmiyor ama bazen de oluyor kardeşi olsun diyorum çünkü oğlum da bazen soruyor benim neden kardeşim yok diye esim bu konuda beni zorlamiyor ama o istiyor biliyorum ona göre bu hayatta bir kardeşi olmalı insanın diyor kızlar bana fikir verin siz tek çocuktan yanamisiniz 2 cocuk mu?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/nomoresorrow.486243/ sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini aslında eşimde 2.cocuk konusunu hiç acnamisti bu zamana kadar yakın zamanda babasini kaybedince benim yanımda kardeşlerimiz vardı oğlunuz un yanında kimse olmayacak diyör benim kafamı karistiriyor☺
bence eşin haklı.. işe bir de sadece maddi yönden değil manevi yönden de bak derim.. şimdi tek çocuk evet her şeyi ona verceksiniz ama her şeyi de bir tek ondan bekleyeceksiniz.. çünkü hayatta başka varlığınız yok.. ve çocuk da bundan bunalacak..ama 2 tane olsa onlar birbirine destek olurlar sizin de sevgi, ilgi beklentiniz yarıya bölünür çocuklar da daha özgüvenli ve daha gözleri arkada kalmadan büyüyen çocuklar olur..http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/nomoresorrow.486243/ sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini aslında eşimde 2.cocuk konusunu hiç acnamisti bu zamana kadar yakın zamanda babasini kaybedince benim yanımda kardeşlerimiz vardı oğlunuz un yanında kimse olmayacak diyör benim kafamı karistiriyor☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?