- 17 Haziran 2024
- 2.085
- 14.377
- 123
Amin inşallah canım benim çok sağolAllah hayırlısını tez zamanda versin inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canım benim çok sağolAllah hayırlısını tez zamanda versin inşallah![]()
Ben 2. çocuk yapmak istediğimde erken menopoza girdiğimi öğrendim. Bu tarz konular içimi acıtıyor. Yavrumun bir kardeşi olsun isterdim ki o da çok istedi. 2. hamileliğim düşükle sonuçlandı ve sonrasında da olmadı zaten. İmkanı olan yapsın, ben geç kaldığım için üzgünüm. Belki de hayırlısı böyleymiş diyorum . Allah yavruma uzun, sağlıklı ömürler versin ve cümlenin evlatlarınaMerhaba arkadaşlar ben suan 31 yaşındayım ve 5 yaşında bir oğlum var ve yaklaşık 1 aydır kafamı kurcalayan bir durum var o da 2.cocuk konusu aslında bu konuda kafam çok karışık bazen diyorum ki ille kardeşi olması gerekmiyor ama bazen de oluyor kardeşi olsun diyorum çünkü oğlum da bazen soruyor benim neden kardeşim yok diye esim bu konuda beni zorlamiyor ama o istiyor biliyorum ona göre bu hayatta bir kardeşi olmalı insanın diyor kızlar bana fikir verin siz tek çocuktan yanamisiniz 2 cocuk mu?
Ben de tek çocuğum ve hiç eksiklik hissetmedim aksine iyi ki olmamış dedim. Yani bu tarz konularda net bi şey söylemek pek doğru değil bence.Yok. Asla boyle dusunmeyin. Gercekten soyluyorum. 2olmasin 1olsun ama kardesi olsun. Tek cocuk diilseniz nasil bisey oldugunu anlamaniz mumkun degil elbet. Ama yasamis ve eksikligini bilen biri olarak soyluyorum ki kardessiz olmaz.
Oyumu üç çocuktan yana kullanıyorum.Merhaba arkadaşlar ben suan 31 yaşındayım ve 5 yaşında bir oğlum var ve yaklaşık 1 aydır kafamı kurcalayan bir durum var o da 2.cocuk konusu aslında bu konuda kafam çok karışık bazen diyorum ki ille kardeşi olması gerekmiyor ama bazen de oluyor kardeşi olsun diyorum çünkü oğlum da bazen soruyor benim neden kardeşim yok diye esim bu konuda beni zorlamiyor ama o istiyor biliyorum ona göre bu hayatta bir kardeşi olmalı insanın diyor kızlar bana fikir verin siz tek çocuktan yanamisiniz 2 cocuk mu?
HahahhaahasAllah napmasın, çocuk doğduysa Şuan 7 yaşına gelmiştir bende yorum yazıyorum dkfmf
cocuk olarak kardes ıstemesı normalMerhaba arkadaşlar ben suan 31 yaşındayım ve 5 yaşında bir oğlum var ve yaklaşık 1 aydır kafamı kurcalayan bir durum var o da 2.cocuk konusu aslında bu konuda kafam çok karışık bazen diyorum ki ille kardeşi olması gerekmiyor ama bazen de oluyor kardeşi olsun diyorum çünkü oğlum da bazen soruyor benim neden kardeşim yok diye esim bu konuda beni zorlamiyor ama o istiyor biliyorum ona göre bu hayatta bir kardeşi olmalı insanın diyor kızlar bana fikir verin siz tek çocuktan yanamisiniz 2 cocuk mu?
katılıyorum size.iki kardeşiz ama soranlara tek çocuğum diyorum.
eşim dört kardeş hepsi ayrı dünya tek çocuk gibi
biz kardeşten yana bitiğiz diyeyim siz anlayın.
oğlumda tek çocuk iyi ki tekim diyor.
Maddi manevi anca yetiştik zaten.
Hayırsız kardeş olacağına hayırlı güzel dostları ve eşi olsun insanın
Sözüm meclisten dışarı ama kardeşlik evlenene kadar kardeştir.
Bir söz var düşmanını dışarda arama anan zaten doğuru diye
Bu söze katılmayanlar adına sevinirim ne mutlu onlara
Neden kardesi olsun diye istiyosunuz? Büyüyünce zaten herkes kendi yoluna gidiyor. Biz iki kardesiz 23 sene boyunca hergün kavga dövüs anlasamıyorduk evimi ayırınca mesafeli sekilde mecburiyetten görüsüyoruz. Siz kardesi olsun diye yapıyosan önce kendinize sorun ben ogluma kardes getirecegim birbirine düsman ettirmeden nasıl büyütebilirim bu sekil düsüneceksiniz. Ebeveynin yetisememesinden kaynaklı iki kardes arası bagları cok zayıf kalabiliyorMerhaba arkadaşlar ben suan 31 yaşındayım ve 5 yaşında bir oğlum var ve yaklaşık 1 aydır kafamı kurcalayan bir durum var o da 2.cocuk konusu aslında bu konuda kafam çok karışık bazen diyorum ki ille kardeşi olması gerekmiyor ama bazen de oluyor kardeşi olsun diyorum çünkü oğlum da bazen soruyor benim neden kardeşim yok diye esim bu konuda beni zorlamiyor ama o istiyor biliyorum ona göre bu hayatta bir kardeşi olmalı insanın diyor kızlar bana fikir verin siz tek çocuktan yanamisiniz 2 cocuk mu?
Merhaba yaşınız kaç acaba, sağlık problemi yüzünden mi olmuyorAhh ahhh bu durum benim kanayan yaram yaa oğlum ocakta on yaşına girecek nerdeyse bir tane daha çoçuğum oldun istiyorum ama olmuyo o yüzden arayı çok açmayın kızlar gerçekten bazen oğlum anne kardeşim olsun diyor çevrem baskı yapıyor ama ben çevrem için değil de kendim istediğim için yapmak istiyorum ama olmuyor dua edin de inşallah bir tane daha olsun ya![]()
Üç cocukMerhaba arkadaşlar ben suan 31 yaşındayım ve 5 yaşında bir oğlum var ve yaklaşık 1 aydır kafamı kurcalayan bir durum var o da 2.cocuk konusu aslında bu konuda kafam çok karışık bazen diyorum ki ille kardeşi olması gerekmiyor ama bazen de oluyor kardeşi olsun diyorum çünkü oğlum da bazen soruyor benim neden kardeşim yok diye esim bu konuda beni zorlamiyor ama o istiyor biliyorum ona göre bu hayatta bir kardeşi olmalı insanın diyor kızlar bana fikir verin siz tek çocuktan yanamisiniz 2 cocuk mu?
AA kız Ruyamda Bi sürü halley görmüştümHahahhaahas
Yalnız değilsin, bende yorum yaptıktan sonra farkettim.
Enişte pikeyi kendi üstüne çekmiş olmasınAA kız Ruyamda Bi sürü halley görmüştüm
Seni görecekmısım demek![]()
Halley kabus muEnişte pikeyi kendi üstüne çekmiş olmasın![]()
Aaa kabus mu görülüyor sadece toton açıkta kalıncaHalley kabus mu![]()
Halley kabus mu![]()