Evet zaten aldattı her ne kadar inkar etse de ailemin maddi durumu yok ama manevi olarak arkamdalar ben çocuklarla bu durumu nasıl aşarız onu çözmeye çalışıyorum ve hayır evlilik kurtulsun diye çocuk yapmadım oğlumun bu hayatta yalnız kalmasını istemedim kendisi kardeşi olmasını çok istiyordu
Bravo.
Oglunuz kardeşsiz kalmadı, tüm sorunlar çözüldü.
ALLAH aşkına burayı okuyupta şu kafada olan hanımlar ne olur sırf çocugunuz kardeşsiz kalmasın diye dünyaya yeni canlılar getirip dünyaya gelme sebebleri abileri/ablaları gibi göstermeyin.
Yazık günah.
Manavdan meyve almıyorsunuz, insan bu !
Kızım 14 yaşında her gün ayrı bir sorunu ile ugraşıyorum.
Evliliğimde sorunum yok ama sırf kızım kardeşsiz kalmasın diye çocuk dogurmak bana çok bencilce geliyor ya.
İşte çocuklar kardeşsiz kalmadı ama iyi bir aileyi de haketmiyor muydu ?
(hamileyken aldatsa bile ) eşiniz bir anda böyle olmadı, mutluluktan da ölmüyordunuz herhalde degil mi ? işin özeti bu durumda kendi ayaklarınıza sıkıyor, yaşam şartlarınızı zorlaştırıyor, ilk çocugunuzun hakkına giriyorsunuz.
Bebeginiz olmasaydı boşanma kararını daha kolay alır hatta iş bulur, çalışırdınız ve ana ogul gül gibi geçinip giderdiniz.
Eeeee ? Şimdi bebe küçük.
Ailen de arkanda olmadıgında (olmadıgını varsayalım) kime emanet edecektiniz el kadar bebeyi ?
Of vallahi dram üstüne dram katmayı seviyorsunuz hayatlarınıza.
Bu adamla da aynı evde olmayın artık, düpedüz şeref yoksunu.
Sevmediği kadınla sevişip çocugu meyve gibi görüp dünyaya gelmesinde sakınca görmeyen bir rezillik abidesi.
Üzülüyorum ya gerçekten.
Hem kızıyorum, hem üzülüyorum.
Onca şeyi yazdım ama içimin bam teli sızladı, hakkını helal et üzdüysem ama düşününce gerçekten hayatı kendimize kolay kılmak gerek.
Evlat bile yerine göre ailesine sırtını dönüp gidebiliyorken..
Önce en çok kendimizi sevecegiz.
Mutlu aile, mutlu çocuklar güzellemesi de yapmayacagım ama insan en önce kendini sevecek