İki çocukla boşanmak

Aslında size sevmediğini söylemesi sizi üzsede hayatınız için çok güzel bir gelişme olmuş.
Yolunuzu açmış, hayatınızı bir an önce kurmanız için ertelemelerinize, kandırılmanıza engel olmuş.
Ya hem bırakmayıp kene gibi yapışsa, evde huzur vermese diğer yandan da aldatmaya devam etseydi. Kim bilir kaç yılınız mutsuz bir kadın olarak heba olacaktı.
Hani bir söz var ya, “nereden biliyorsun yerin altının üstünden güzel olmadığını” diye. Şu an yaşadığınız sancı doğacak güzel günlerin habercisi. Biraz sabredin, kararlı ve güçlü durun sonrası kendiliğinden oluşacak.
Seni sevmediğini söyleyen adam yarın pişmanım desede dönüp bakma yüzüne. İnsansın pişman olsun istersin mutlaka onu ancak güçlü kadınlar yaşatabilir. Bırak sonrasında o pişmanlıkla kendi seçtiği hayatın bedelini tek başına ödesin.
Hiç ondan bekleme gelişmeleri aldattığını bir şekilde itiraf ettir mesajla. Sevmediğini ve boşanma isteğinide yazdır o mesajlara bir şekilde. Köprüyü geçene delil toplayana kadar ajitasyon mu yaparsın, huyuna mı gidersin bilemem. Delili alınca istersen yüzüne tükür.
Hayatından bunca yılı çalıpta bir anda sevmiyorum diyen adam ödesin içine ettiği hayatların bedelini. Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama güzel bir tazminat al. Değiştir hayatını.

Herkese merhaba
İki çocuğum var 14 yaşında erkek ve 6 aylık kız bebeğim eşimle boşanma kararı verdik ki bunu çok zor verdik bugün beni artık sevmediğini söyledi çok direnmiştim bitmemesi için ama sevmemesi son nokta oldu benim için. Sorum şu aranızda iki çocukla boşanan var mı durumu nasıl idare ettiniz yada ne gibi zorlukları vs var yardımcı olur musunuz
Erkekler icin sevmiyorum falan sadece bahane.Kalmak isteyen,coxuklarini dusunen adam boyle yapmaz.Ben de yeni bosandm,bir hafta once.2 cocugum var.Bu surecte anladigim tek sey,sorumluluk sahibi bir adam kocalik yapamasa da babalik yapmak icin hic bir yere gitmez.Bosanmak istiyorsa birakin gitsin,hayir gelmez.Ben de cok ugrastim ama olmadi.15 yillik evliligimi 2 hafta icinde bitirdm.

Hayır o neden ebeveynlik yapsın ben çalışıyorum ona bu sorumluluğu vermem sadece kardeşi olsun çok istiyordu takdir edersiniz ki ben de hamile ilken aldatılıp boşancağımı aklıma bile getirmemiştim
Valla iyi cesaret sendeki
14 yıl sonra yeni bi bebek sil baştan o yıllara donmek
ben cesaret edemezdim

Bende bosandım kac sene gecti aday bile yok sen 3 senede nasıl buldun da evlendin nasıl guvendin ?
Arkadas cevresi ve kismet diyelim.
Ayrica ikimiz de aldatilmistik, ortak yönlerimiz coktu.
Ufak tefek seyler olsa da sukur ki iyiyiz.

Eskisi kotu diye niye yenisi de kotu olsun ki? Herkes bir mi ki? Benim de hatalarim vardi illaki ilk evliligimde. Yeni esimin de vardi..
Onemli olan gecmisten ders cikarabilmek.
Birbirimize guvendik, kırmizi cizgilerimizi biliyoruz birbirimizin. Cocuklar onceligim, onlar da seviyor esimi. Öz babalarindan daha baba mesela.
Maddi uyumuz da birbirine yakin, durust ve merhametli bir insan.
Ufak tefek uyumsuzluklar illaki cikiyor ama tölare edebiliyoruz birbirimizi

Arkadas cevresi ve kismet diyelim.
Ayrica ikimiz de aldatilmistik, ortak yönlerimiz coktu.
Ufak tefek seyler olsa da sukur ki iyiyiz.

Eskisi kotu diye niye yenisi de kotu olsun ki? Herkes bir mi ki? Benim de hatalarim vardi illaki ilk evliligimde. Yeni esimin de vardi..
Onemli olan gecmisten ders cikarabilmek.
Birbirimize guvendik, kırmizi cizgilerimizi biliyoruz birbirimizin. Cocuklar onceligim, onlar da seviyor esimi. Öz babalarindan daha baba mesela.
Maddi uyumuz da birbirine yakin, durust ve merhametli bir insan.
Ufak tefek uyumsuzluklar illaki cikiyor ama tölare edebiliyoruz birbirimizi
Sence nasip mi hersey yoksa insanın kendi çabasıyla mı oluyo?

Sence nasip mi hersey yoksa insanın kendi çabasıyla mı oluyo?
Negatif dusunmemek diyelim.. hersey insanlar icin ,yeni bir sayfa neden olmasin ki?
Eski esim evlendi cocugu bile oldu.(bosanan biriyle evlendi o da)
Ben neden 32 yasinda karalar bağlamaliydim ki?
O hayatini yasarken ben iki cocukla yasayamaz miydim?

aksine gayet de guzel,iyi niyetli, pozitif, naif biriyim. Ayaklarimin ustunde durabiliyorum. Ailem manevi olarak en buyuk destekcim. Kendime ait evim ve arabam da vardi, bu anlamda kocaya da ihtiyacim yoktu. Esim icin de gecerliydi bunlar.
Ortak gorusumuz buydu yani.
Tek derdim cocuklarimla huzurlu olabilmek, sicak bir ev ortami, bana canyoldaşi olabilecek bir eş istiyordum. Hayati paylasabilecegim..
Ki nitekim de oyle oldu.
Onun, cocuklarimla bogusmasi /biryerlere gidebilmemiz,cocuklarimin gozundeki o isilti herseye deger.

Dogru kisiyi bulduktan sonra evlilik halen guzel şey ❤

Bende bosandım kac sene gecti aday bile yok sen 3 senede nasıl buldun da evlendin nasıl guvendin ?
Öyle engelleyip sonra alintilamakla olmuyor.
Kalbinin ekmeğini yemiş boşanmış karşısına çıkmış bekar biri evlenmiş.
Sen de keşke evli adamla flört edeceğine bekar birini bekleseydin.
Şimdi arabesk şarkilar yazar durursun.

Öyle engelleyip sonra alintilamakla olmuyor.
Kalbinin ekmeğini yemiş boşanmış karşısına çıkmış bekar biri evlenmiş.
Sen de keşke evli adamla flört edeceğine bekar birini bekleseydin.
Şimdi arabesk şarkilar yazar durursun.
Senin zorun ne la benle bas git bi her yazdıma cvp yetistirmekten baska isin yokmu senin ruh hastası

Golge gibi pesimdesin yazık ne hallere dusuyon engellisin bende hala
Yok valla, ben size çok güzel bir yorum yazmıştım, hem de hiç yargılamadan 🤷🏻‍♀️

Neyse, ikili konuşmaya çevirmeyelim. Peşinizde falan da değilim, bu kadar önemsemeyin kendinizi.

İyi günler 😊

Siz insanları al aşağı ederken topluca
Normal mi oluyo ha
sürünün kacıncı koyunusun bilmem ama sürü başı calcifere koş hadi sen madalyanı taksın
Ben kimsenin koyunu değilim hanımefendi. Sizin konularınıza tek yorum dahi yapmadım ben, yine de engellediniz.

Evliyken bir başkası ile olduğunuzu yazan yorumlara ifade bıraktım diye engellediniz beni.

Durum bundan ibaret. Rica ediyorum daha fazla alıntılamayın. İyi günler.

Back
X