- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.169
- 498
- Konu Sahibi sessizruhum
TerbiyesizHadi ya oylemi bak sana da cıkarıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TerbiyesizHadi ya oylemi bak sana da cıkarıyorum![]()
Daha mutlu olursunuz inşallah. Kendi ayaklarınızın üzerinde durabiliosanuz hic zorlanmazsiniz ve idare edersiniz.Herkese merhaba
İki çocuğum var 14 yaşında erkek ve 6 aylık kız bebeğim eşimle boşanma kararı verdik ki bunu çok zor verdik bugün beni artık sevmediğini söyledi çok direnmiştim bitmemesi için ama sevmemesi son nokta oldu benim için. Sorum şu aranızda iki çocukla boşanan var mı durumu nasıl idare ettiniz yada ne gibi zorlukları vs var yardımcı olur musunuz
Düşündük demedik hatta ancak bi kaç gün sonra kendisi geldiBoşanma öncesi ayri yaşamayı düşünmedinizmi?
Merhaba, sakın pes etmeyin, neden sevmediğini sorun hayatında biri mi var? hayatınız monotonlaştı mı ? Paylaşımlarınızı arttırın birlikte bir şeyler yapın , mutlu bir aile olduğunuzu ona hissettirin, artık sevmiyorum deyip kestirip atmasına izin vermeyin hayat bir mücadele ,siz belki çocuklarınıza ilginiz fazla eşinizi ihmal ettiniz ? inş. aranızdaki problemi çözersiniz. Çözemezseniz de aile danışmanıyım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım tabi iki tarafı da dinlemem gerekiyor.Herkese merhaba
İki çocuğum var 14 yaşında erkek ve 6 aylık kız bebeğim eşimle boşanma kararı verdik ki bunu çok zor verdik bugün beni artık sevmediğini söyledi çok direnmiştim bitmemesi için ama sevmemesi son nokta oldu benim için. Sorum şu aranızda iki çocukla boşanan var mı durumu nasıl idare ettiniz yada ne gibi zorlukları vs var yardımcı olur musunuz
Merhaba sizinle görüşmeyi çok isterim aile danışmanı arıyorum zaten su anda kendim içinMerhaba, sakın pes etmeyin, neden sevmediğini sorun hayatında biri mi var? hayatınız monotonlaştı mı ? Paylaşımlarınızı arttırın birlikte bir şeyler yapın , mutlu bir aile olduğunuzu ona hissettirin, artık sevmiyorum deyip kestirip atmasına izin vermeyin hayat bir mücadele ,siz belki çocuklarınıza ilginiz fazla eşinizi ihmal ettiniz ? inş. aranızdaki problemi çözersiniz. Çözemezseniz de aile danışmanıyım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım tabi iki tarafı da dinlemem gerekiyor.
Merhaba, özelden yazarsanız yardımcı olabilirim.Merhaba sizinle görüşmeyi çok isterim aile danışmanı arıyorum zaten su anda kendim için
Sizle alakalı değil.Konu nasıl buraya geldi bunlar kime söyleniyor inanın anlamadım
Merhaba evet ilk önce çok üzüldüm ama gerçekçi bakmamı sağladı önceleri seven adam neden böyle yapsın diyordum şimdi zaten sevmiyor yapar tabi diyorum en son konuştuğumuzda boşanmaya yanaşmadı çocuklar vs dedi ben de bir an önce karar ver bana söyle dedim bu arada da dediğiniz gibi mazlumu oynayarak ciddi deliller toplamaya çalışıyorumAslında size sevmediğini söylemesi sizi üzsede hayatınız için çok güzel bir gelişme olmuş.
Yolunuzu açmış, hayatınızı bir an önce kurmanız için ertelemelerinize, kandırılmanıza engel olmuş.
Ya hem bırakmayıp kene gibi yapışsa, evde huzur vermese diğer yandan da aldatmaya devam etseydi. Kim bilir kaç yılınız mutsuz bir kadın olarak heba olacaktı.
Hani bir söz var ya, “nereden biliyorsun yerin altının üstünden güzel olmadığını” diye. Şu an yaşadığınız sancı doğacak güzel günlerin habercisi. Biraz sabredin, kararlı ve güçlü durun sonrası kendiliğinden oluşacak.
Seni sevmediğini söyleyen adam yarın pişmanım desede dönüp bakma yüzüne. İnsansın pişman olsun istersin mutlaka onu ancak güçlü kadınlar yaşatabilir. Bırak sonrasında o pişmanlıkla kendi seçtiği hayatın bedelini tek başına ödesin.
Hiç ondan bekleme gelişmeleri aldattığını bir şekilde itiraf ettir mesajla. Sevmediğini ve boşanma isteğinide yazdır o mesajlara bir şekilde. Köprüyü geçene delil toplayana kadar ajitasyon mu yaparsın, huyuna mı gidersin bilemem. Delili alınca istersen yüzüne tükür.
Hayatından bunca yılı çalıpta bir anda sevmiyorum diyen adam ödesin içine ettiği hayatların bedelini. Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama güzel bir tazminat al. Değiştir hayatını.
evet ben den15 yıllık evliyim o da su anda bana kocalık yapmasa da iyi bir babadır ve su an çocukları için basında sanırım çocuklara kıyamıyorum bizden zaten olmaz diyor ki ben de aynı fikirdeyim boşanalım diyorum ancak buna yanaşmıyor evden de hiç bir yeee gitmiyor hep evde h sonu da cocukları ile birlikteErkekler icin sevmiyorum falan sadece bahane.Kalmak isteyen,coxuklarini dusunen adam boyle yapmaz.Ben de yeni bosandm,bir hafta once.2 cocugum var.Bu surecte anladigim tek sey,sorumluluk sahibi bir adam kocalik yapamasa da babalik yapmak icin hic bir yere gitmez.Bosanmak istiyorsa birakin gitsin,hayir gelmez.Ben de cok ugrastim ama olmadi.15 yillik evliligimi 2 hafta icinde bitirdm.
O kadar güzel yazmışsınız ki çok teşekkür ederimYorumları okudukça şaşıyorum. Ne kadar acımasızca yorum yapan kadın var. İnsanın evliliğini kurtarmaya çalışması kötü bir şey mi? Boşanmak gerçekten bu kadar kolay alınan bir karar mı? Her şeyden önce yıllardır alıştığı konfor alanının dışına çıkmak bu kadar basit mi? Kadının ikinci çocuğu olmadan önce çokta büyük bir sorunu yokmuş işte söylüyor kendisi. Çokta mutlu olmasa da normal seyrinde devam eden bir evlilik için ikinci çocuğu düşünmesi çok normal değil mi? Nerden bilsin kocası aldatacak başına bu işler gelecek. Ben çocuksuz bir şekilde, şiddetin her türlüsüyle karşılaştığım 15 aylık bir evliliği bitirdiğim halde hala atamadım üstümden. Bu kadın en az 15 yıllık evli. Aldatmayı kabullenmeyip, belki de aldatmamıştır umuduna tutunması normal değil mi? Kim böyle bir şeyi anında kabullenip bitirir ki. Kadın kanıtlayamadım diyor belki bir umut aldatmamıştır diye düşündüm diyor. Benimde kocam evliliğimde beni sevmediğini söylemişti. Çok ağrıma gitmişti. Fiziksel şiddet bile aklıma gelmiyor ama o değersiz hissettiğim anlar canımı hala çok yakıyor. Çocuğum olmasa da ben sizi anlıyorum. Çocuğuyla boşanan bir sürü güçlü kadın var burada. Ölmüyorsun bir kere. Zaman zaman canın çok yanıyor ama o anda kalmıyorsun. Çocukların var, işin var, ailen var. Onlarla oyalanıp çokta güzel atlatırsın. En azından ailenin yanına dönmeyip kendi evinde yaşarsın. İnan ki çocuksuz boşanıp ailenin evine dönmek, çocuklu boşanıp kendi evinde yaşamaktan daha zor. Belki iki çocuğum olsa sonra boşansam bir daha evlenmeyi bile düşünmezdim. O seni sevmeyen insan da bozduğu yuva için bir ömür ah etsin. Sevilmediği bir kalpte heba olsun yılları…