12 senelik evlilik hayatimda surekli anlasmazlik.
Psikolojik siddet asagilama hepsi var.
İtip kakar.bende karsilik veriyorum mecburen. Bana vurmuslugu bile var hemde cocuklarimin onumde. Asagilarkende zaten cocuklarin yaninda.
ama duzenimide bozmak istemiyorum.
Duzen derken cocuklarimla beraber evden ayrilmak istemiyorum. O gitsin diyorum. İfade edemedim. Cocugun okulu burda senelerdir burdayim. Evimi birakmak istemiyorum. Onunda gidecek yeri yok gitmiyor bi turluSiz bu hayata "düzen" mi diyorsunuz?
Düzeniniz buysa insan gibi muamele görmek size ağır gelir.
İs kotuluge giderse cok cirkeflesir diyede korkuyorum. Ayrilmak istedigimi bikac sefer sozlu soyledim ama inanmadi. Gercekten faaliyete gecersem acikcasi cikaracagi huzursuzluk gozumde buyuyor. Simdi konusmuyoruzBence boşanın fazla düşünmeden. Şimdi radikal bir değişim olacağı için korkutucu ve bilinmeyen gibi geliyor olsa da toksik insanlardan uzakta, çocuklarınızla istediğiniz gibi yaşarken arada sırada pişman olsanız bile bu size şuan yaşadığınız gibi acı çektirmez. Zamanla da tamamen atlatır, iyi ki boşanmışım dersiniz.
Huzurlu bir evde yaşamaktan daha mı çok önemli bunlar? Anneleri dövülen bir evde büyüyor o çocuklar. Okulları daha mı önemli? Evin her köşesinde kötü anınız yok mu, evinizin neyini seviyorsunuz ayrıca?Duzen derken cocuklarimla beraber evden ayrilmak istemiyorum. O gitsin diyorum. İfade edemedim. Cocugun okulu burda senelerdir burdayim. Evimi birakmak istemiyorum. Onunda gidecek yeri yok gitmiyor bi turlu
Peki niçin 2 çocuk olsun diye çabaladınız? 12 senedir böyleymiş. Hep böyleyken ne diye çoğalma peşinde koştunuz ki?İs kotuluge giderse cok cirkeflesir diyede korkuyorum. Ayrilmak istedigimi bikac sefer sozlu soyledim ama inanmadi. Gercekten faaliyete gecersem acikcasi cikaracagi huzursuzluk gozumde buyuyor. Simdi konusmuyoruz
Evim icin cok mucadele verdim. Tapusu esimin ustune amaHuzurlu bir evde yaşamaktan daha mı çok önemli bunlar? Anneleri dövülen bir evde büyüyor o çocuklar. Okulları daha mı önemli? Evin her köşesinde kötü anınız yok mu, evinizin neyini seviyorsunuz ayrıca?
Kendimi akilli bisey sanardim ama siz yaptigima cahillik deyin. Hemde ikinci cocuk icin ne saglik problemleri yasadim ne fedakarliklar yaptim. Anlatsam sasirirsinizPeki niçin 2 çocuk olsun diye çabaladınız? 12 senedir böyleymiş. Hep böyleyken ne diye çoğalma peşinde koştunuz ki?
Calismiyorum. Meslegim var ama issiz kalmamda cocuklarla nasil olacak kestiremiyorum. Bakacak yakinimda yok maalesefMaddi imkanlariniz nedir? Calisiyormusunuz?
Bazen idare edeyim bosver diyorum kendi kendime. Pisman olursun diyorum ama bazende gucum kalmiyor.
Cok soyledim ama ikna olmadi gitmedi. Maddi imkanim olsa 1 dk katlanmambence boşanmazsan pişman olursun şu anlattıklarıma bakılırsa, maddi olanağın olsa hiç düşünür müydün? anına boşanırdın herhalde?
vurup barıştıktan sonra hiç terapiste filan gitti mi?
Calismiyorum. Meslegim var ama issiz kalmamda cocuklarla nasil olacak kestiremiyorum. Bakacak yakinimda yok maalesef
Evden gitse annem maddi anlamda yardimci olur. O konuda sikintim yok. Ama cocuklari alip ben gidersem duramam biyerde. Oda gidecek yerim yok gidemem diyor. Ayni evdede kalamiyoruzSimdi hemen bosan demek bize kolay, ama hazirliksiz da kalkismayin. Kenarda kösede sizi bir süre idare edecek birseyler var mi? Evin zaten yarisi sizin sayilir evlilik birlik icinde alindiysa. Can güvenliginiz de olmali..daha önce size siddet de uygulamis
önce iş bulun çocukları kreş/okula gönderin, para biriktirin avukat ihtiyaç vs için, birkaç ay düzgünce kavga etmeden konuşun terapi al diye, mesajlar atın "bana şiddet uyguluyorsun terapi almazsan boşanacağım" gibi akıllıca mesajlar yazın, cevapları davada kullanırsınız, şimdiden bir avukatla görüşüp planlı hareket edin, delil toplayın, adamı kışkırtmayın, öldürecek biriyse alıştırın boşanma fikrineCok soyledim ama ikna olmadi gitmedi. Maddi imkanim olsa 1 dk katlanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?