Nasil deliller toplayabilirim yardimci olurmusunuz lutfen. Birde evde benim kalmam icin neler yapmaliyim. Sizce davayi onunmu acmasini bekleyeyim yada ben acarsam zararli cikarmiyim. Benim davayi acmami istiyor ozellikleDüzelmiyor maalesef hatta daha da kötü olacak.Ben ite kalka 18 yıl sabrettim sonuç davam var Eylül'de.Ev bende çocuklar bende çalışıyorum.Ha başta zor oldu ama alışıyor insan.Dava için avukattan yardım alın.Uzaklastirma kararı aldırın.Bunu yapmadan önce delil toplamaya bakın.Cunku zora sokacak sizi.Sizin yaşadıklarımızı aynısını yaşadım şu anda hiç konusmuyom.Her fırsatta psikolojik şiddet uygulamaya çalışıyor.
Ses kaydı telefonla şiddet uygulamaya kalkarsa gizli video siz az kusurlu olarak dava açarsınız.Ayrica ev sizin mi bilmiyorum benimki kira onu belirtirsiniz karar verdiyseniz avukat yardımcı olacaktır.Once gidip danışabilirsiniz.Ben anlaşmalı olarak dilekçe verdim o yüzden sorun çıkmadıNasil deliller toplayabilirim yardimci olurmusunuz lutfen. Birde evde benim kalmam icin neler yapmaliyim. Sizce davayi onunmu acmasini bekleyeyim yada ben acarsam zararli cikarmiyim. Benim davayi acmami istiyor ozellikle
Ev kendimizin. Dugunde takilan altinlar. Biraz birikmisim birazda benim annem verdi. Kalani kredi odedik. Ondan cok benim hakkim var evde aslinda.Ses kaydı telefonla şiddet uygulamaya kalkarsa gizli video siz az kusurlu olarak dava açarsınız.Ayrica ev sizin mi bilmiyorum benimki kira onu belirtirsiniz karar verdiyseniz avukat yardımcı olacaktır.Once gidip danışabilirsiniz.Ben anlaşmalı olarak dilekçe verdim o yüzden sorun çıkmadı
Boşanin ya da bosanmayin diyemem sebepler farklıdır ancak aynı duyguları yaşıyorum sadece şunu diyebilirim siz evinizden çıkmayın o gitsin12 senelik evlilik hayatimda surekli anlasmazlik. Psikolojik siddet asagilama hepsi var. Esim evine bakar cocuklarima baglidir. Ama iyi huylari bu kadar. Cok taviz verdim cok idare ettim onu. Hatamda bu zaten. Ben iyiysem iyidir ama ben bi kere alttan almasam sesim yukselse hemen ustume yurur. İtip kakar.bende karsilik veriyorum mecburen. Bana vurmuslugu bile var hemde cocuklarimin onumde. Asagilarkende zaten cocuklarin yaninda. Ne seytanligim kaldi ne nankorlugum ne menfaatciligim. Ben oyleymisim. Ne kuafore giderim nede oyle alisverise cikarim. İdare ederim ama yok adama yaranilmiyor kesinlikle. Kac defa evi terkettim degiscem diye ikna etti beni herseferinde. Artik ugrasamiyorum. Cocuklarimda mutsuz ortamda buyuyorlar. Onlar icin huzurlari icin ayrilmak istiyorum ama duzenimide bozmak istemiyorum. Lutfen bana bir akil verin ayrilsam sonra pisman olurmuyum. Bazen idare edeyim bosver diyorum kendi kendime. Pisman olursun diyorum ama bazende gucum kalmiyor. Cok saglik problemi gecirdim zamaninda iyide degilim zaten. Hayatimi bu sekilde mutsuz gecsin istemiyorum. Esimde ofke kontrolu var. Tartisma esnasinda isine gelmeyen bisey soyledigimde hemen ustume yuruyor. Adam akilli tartisamiyoruz bile. Bosansam nasil bir yol izlemeliyim lutfen fikirlerinize ihtiyacim var. Her turlu elestirilerinizde kabulumdur. Hakkinizi helal et din yazim uzun oldu. Anlattiklarim daha yasadiklarimin binde biri bile degil inanin
Öyleyse şimdiden ayarlamalarınızı ona göre yapın. Elinizde birikmiş paranız olsun. Onun bilmediği bir yere gidin ve sizi bir süre bulamazsın.İs kotuluge giderse cok cirkeflesir diyede korkuyorum. Ayrilmak istedigimi bikac sefer sozlu soyledim ama inanmadi. Gercekten faaliyete gecersem acikcasi cikaracagi huzursuzluk gozumde buyuyor. Simdi konusmuyoruz
Gitse keske ama gidecek yerim yok diyip duygu somurusu yapiyo banaBoşanin ya da bosanmayin diyemem sebepler farklıdır ancak aynı duyguları yaşıyorum sadece şunu diyebilirim siz evinizden çıkmayın o gitsin
Çok iyi bir avukat tutun12 senelik evlilik hayatimda surekli anlasmazlik. Psikolojik siddet asagilama hepsi var. Esim evine bakar cocuklarima baglidir. Ama iyi huylari bu kadar. Cok taviz verdim cok idare ettim onu. Hatamda bu zaten. Ben iyiysem iyidir ama ben bi kere alttan almasam sesim yukselse hemen ustume yurur. İtip kakar.bende karsilik veriyorum mecburen. Bana vurmuslugu bile var hemde cocuklarimin onumde. Asagilarkende zaten cocuklarin yaninda. Ne seytanligim kaldi ne nankorlugum ne menfaatciligim. Ben oyleymisim. Ne kuafore giderim nede oyle alisverise cikarim. İdare ederim ama yok adama yaranilmiyor kesinlikle. Kac defa evi terkettim degiscem diye ikna etti beni herseferinde. Artik ugrasamiyorum. Cocuklarimda mutsuz ortamda buyuyorlar. Onlar icin huzurlari icin ayrilmak istiyorum ama duzenimide bozmak istemiyorum. Lutfen bana bir akil verin ayrilsam sonra pisman olurmuyum. Bazen idare edeyim bosver diyorum kendi kendime. Pisman olursun diyorum ama bazende gucum kalmiyor. Cok saglik problemi gecirdim zamaninda iyide degilim zaten. Hayatimi bu sekilde mutsuz gecsin istemiyorum. Esimde ofke kontrolu var. Tartisma esnasinda isine gelmeyen bisey soyledigimde hemen ustume yuruyor. Adam akilli tartisamiyoruz bile. Bosansam nasil bir yol izlemeliyim lutfen fikirlerinize ihtiyacim var. Her turlu elestirilerinizde kabulumdur. Hakkinizi helal et din yazim uzun oldu. Anlattiklarim daha yasadiklarimin binde biri bile degil inanin
Size acımaya sizde acımayın!! Oturun evde, boşanma davasını uzaklaştırma kararı ile açtırın. Sokakta kalacak değil ya, elbet bulur gidecek bir yer. Taviz tavizi doğuruyor.Duzen derken cocuklarimla beraber evden ayrilmak istemiyorum. O gitsin diyorum. İfade edemedim. Cocugun okulu burda senelerdir burdayim. Evimi birakmak istemiyorum. Onunda gidecek yeri yok gitmiyor bi turlu
Dayak yediğiniz, insan yerine koymadığınız hayata düzen mi diyorsunuz? Bu bildiğin cehennem12 senelik evlilik hayatimda surekli anlasmazlik. Psikolojik siddet asagilama hepsi var. Esim evine bakar cocuklarima baglidir. Ama iyi huylari bu kadar. Cok taviz verdim cok idare ettim onu. Hatamda bu zaten. Ben iyiysem iyidir ama ben bi kere alttan almasam sesim yukselse hemen ustume yurur. İtip kakar.bende karsilik veriyorum mecburen. Bana vurmuslugu bile var hemde cocuklarimin onumde. Asagilarkende zaten cocuklarin yaninda. Ne seytanligim kaldi ne nankorlugum ne menfaatciligim. Ben oyleymisim. Ne kuafore giderim nede oyle alisverise cikarim. İdare ederim ama yok adama yaranilmiyor kesinlikle. Kac defa evi terkettim degiscem diye ikna etti beni herseferinde. Artik ugrasamiyorum. Cocuklarimda mutsuz ortamda buyuyorlar. Onlar icin huzurlari icin ayrilmak istiyorum ama duzenimide bozmak istemiyorum. Lutfen bana bir akil verin ayrilsam sonra pisman olurmuyum. Bazen idare edeyim bosver diyorum kendi kendime. Pisman olursun diyorum ama bazende gucum kalmiyor. Cok saglik problemi gecirdim zamaninda iyide degilim zaten. Hayatimi bu sekilde mutsuz gecsin istemiyorum. Esimde ofke kontrolu var. Tartisma esnasinda isine gelmeyen bisey soyledigimde hemen ustume yuruyor. Adam akilli tartisamiyoruz bile. Bosansam nasil bir yol izlemeliyim lutfen fikirlerinize ihtiyacim var. Her turlu elestirilerinizde kabulumdur. Hakkinizi helal et din yazim uzun oldu. Anlattiklarim daha yasadiklarimin binde biri bile degil inanin
Ayni durumdayim,boşanmiyor israrla bende boşanmak istiyorum12 senelik evlilik hayatimda surekli anlasmazlik. Psikolojik siddet asagilama hepsi var. Esim evine bakar cocuklarima baglidir. Ama iyi huylari bu kadar. Cok taviz verdim cok idare ettim onu. Hatamda bu zaten. Ben iyiysem iyidir ama ben bi kere alttan almasam sesim yukselse hemen ustume yurur. İtip kakar.bende karsilik veriyorum mecburen. Bana vurmuslugu bile var hemde cocuklarimin onumde. Asagilarkende zaten cocuklarin yaninda. Ne seytanligim kaldi ne nankorlugum ne menfaatciligim. Ben oyleymisim. Ne kuafore giderim nede oyle alisverise cikarim. İdare ederim ama yok adama yaranilmiyor kesinlikle. Kac defa evi terkettim degiscem diye ikna etti beni herseferinde. Artik ugrasamiyorum. Cocuklarimda mutsuz ortamda buyuyorlar. Onlar icin huzurlari icin ayrilmak istiyorum ama duzenimide bozmak istemiyorum. Lutfen bana bir akil verin ayrilsam sonra pisman olurmuyum. Bazen idare edeyim bosver diyorum kendi kendime. Pisman olursun diyorum ama bazende gucum kalmiyor. Cok saglik problemi gecirdim zamaninda iyide degilim zaten. Hayatimi bu sekilde mutsuz gecsin istemiyorum. Esimde ofke kontrolu var. Tartisma esnasinda isine gelmeyen bisey soyledigimde hemen ustume yuruyor. Adam akilli tartisamiyoruz bile. Bosansam nasil bir yol izlemeliyim lutfen fikirlerinize ihtiyacim var. Her turlu elestirilerinizde kabulumdur. Hakkinizi helal et din yazim uzun oldu. Anlattiklarim daha yasadiklarimin binde biri bile degil inanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?