İki çocukla,iki vesayet otobüs yolculuğu

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var tecrübeli olanlar tecrübelerini anlatır olmayanlar da fikir verebilirse sevinirim
Henüz yürümeyen bebeğim ve 5 yaşında oğlum var. Mecburi bir otobüs yolculuğu yapmam lazım. İlk olacak. Bebek arabası ile sıkıntı olur mu sizce? Bebek arabası olmasa kangurum pek sağlam değil güvenemiyorum hem de çok yorar. Epey yürüme mesafesi var. Gideceğim yere hangi otobüs nasıl gidiyor tam bilmiyorum biraz araştırdım fakat sormadan da gidemem. Yapamayacağım diye çok korkuyorum. Çocuklarımı rezil etmek istemiyorum. Küçüğüm zaten hasta onun için gidiyoruz.
Acil yorumlarınızı bekliyorum. Bugün gideceğim

otobüse binerken yardım istersiniz. bebek arabası çok ağır değilse zor da olsa halledebilirsiniz.

otobüse binerken yardım istersiniz. bebek arabası çok ağır değilse zor da olsa halledebilirsiniz.
Bende öyle yaparım diyorum ama bilmiyorum nasıl olacak. Önce büyük oğlumu bindireyim diyorum sonra bebek arabasını birine uzatayım kapatıp en son da küçük bebeğimle ben bineyim. Gözüme çok büyük bir olay gibi görünüyor

Eşiniz nerede bu arada.

Al bebek arabanı. Kucakta zor olur, diğer çocukta küçükmüş.
Çık yola korkma. Yardım eden insanlar illa ki olur.

Geçmiş olsun.
Küçükle otobüse hiç binmedim çocuk arabası yüzünden şimdi haliyle tedirginim ama mecburi bir yolculuk olduğu için gitmek zorundayım. Umarım kazasız belasız halledebilirim çok sağ olun

bebek arabasını alın
İstanbul da mı yaşıyorsunuz?
bebek arabası yerleri var otobüslerde kapatmadan bebekle girin yardım ederler muhakkak
diğer çocuğunuzu da elinden tutun kucaklayın sokun otobüse
korkmayın gerilmeyin daha zor oluyor öyle
Allah yardımcınız olsun

Gerilmeyin, daha çok panik olursunuz.
Kartınızı veya paranızı her neyse hazırlayın cebinize, kolayda olsun.
Ve uugun gördüğünüz şekilde binin.
Size kesinlikle yardım da edeceklerdir, yer de vereceklerdir.
İyi olur arada böyle deneyimler :)

Bir yakınınız filan yokmu hiç size yardım edebilecek.
Yolunuz uzunmu,uçak yolculuğuda yapabilirdiniz daha rahat olurdu sizler için.
Ben böyle evhamlı yazınca uzak bir yolculuk gibi göründü sanırım :) hastaneye gidicez 1 saatlik bir yol fakat 2 otobüsle gidebilirim indi bindi nasıl olacak diye bir endişe var içimde ilk olacak çocuklarla

Bebek arabasi yük daha cok .Yada ikisini birlikte arabaya kucak kucaga koyabilirseniz belki kolay olur .Yada taxi tutun .Allah kolaylık versin .

Bende öyle düşünüyorum. Alışmalıyım buna. Eşim olmadan arabasız da çocuklarımla bir yerlere gitmeyi deneyimlenmeliyim. Bakalım ilk deneme nasıl olacak :)

Ben böyle evhamlı yazınca uzak bir yolculuk gibi göründü sanırım :) hastaneye gidicez 1 saatlik bir yol fakat 2 otobüsle gidebilirim indi bindi nasıl olacak diye bir endişe var içimde ilk olacak çocuklarla

Hiç telaş yapmayın otobüse binerken en azından yardım isteyin..
Biz neler görüyoruz 3 çocukla tek başına inip binen kadınlarımız var..

Bebek arabasi yük daha cok .Yada ikisini birlikte arabaya kucak kucaga koyabilirseniz belki kolay olur .Yada taxi tutun .Allah kolaylık versin .
Otobüse 400 mt yokuşlu bir yürüme mesafesi var. Diğer otobüsten inincede hastahaneye yürünecek diye biliyorum. O arada yorulur muyum ki oğlum 9 kilo bir de hiç alışmadı kanguruya :/

Bebek arabanızı alın. Minik bebeğinizin uykusu gelebilir,kanguruda uyuyabilir pekala ama bence rahat edemez.
Ayrıca kanguru alsanız bebeğinizin eşyaları da olacak en basiti bez ıslak mendil gibi,baya bir yük olacak üzerinizde.
Binerken yardım isteyin.
Ben bebekle çıkınca markette bile insanlar yardım etmeye çalışıyor,özellikle kadınlar bu konuda halden anlıyorlar emin olun..
Kolay gelsin

Otobüse 400 mt yokuşlu bir yürüme mesafesi var. Diğer otobüsten inincede hastahaneye yürünecek diye biliyorum. O arada yorulur muyum ki oğlum 9 kilo bir de hiç alışmadı kanguruya :/
Taxi tutun .O arabalari hic sevemedim ben .Onunla ugrasacağıma kangru daha kolay ellerim bosta olur hic olmazsa .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…