- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Bende öyle yaparım diyorum ama bilmiyorum nasıl olacak. Önce büyük oğlumu bindireyim diyorum sonra bebek arabasını birine uzatayım kapatıp en son da küçük bebeğimle ben bineyim. Gözüme çok büyük bir olay gibi görünüyorotobüse binerken yardım istersiniz. bebek arabası çok ağır değilse zor da olsa halledebilirsiniz.
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var tecrübeli olanlar tecrübelerini anlatır olmayanlar da fikir verebilirse sevinirim
Henüz yürümeyen bebeğim ve 5 yaşında oğlum var. Mecburi bir otobüs yolculuğu yapmam lazım. İlk olacak. Bebek arabası ile sıkıntı olur mu sizce? Bebek arabası olmasa kangurum pek sağlam değil güvenemiyorum hem de çok yorar. Epey yürüme mesafesi var. Gideceğim yere hangi otobüs nasıl gidiyor tam bilmiyorum biraz araştırdım fakat sormadan da gidemem. Yapamayacağım diye çok korkuyorum. Çocuklarımı rezil etmek istemiyorum. Küçüğüm zaten hasta onun için gidiyoruz.
Acil yorumlarınızı bekliyorum. Bugün gideceğim
Küçükle otobüse hiç binmedim çocuk arabası yüzünden şimdi haliyle tedirginim ama mecburi bir yolculuk olduğu için gitmek zorundayım. Umarım kazasız belasız halledebilirim çok sağ olunAl bebek arabanı. Kucakta zor olur, diğer çocukta küçükmüş.
Çık yola korkma. Yardım eden insanlar illa ki olur.
Geçmiş olsun.
Eşim önemli bir toplantıda. Normal şartlarda kendisi götürdüğü için bu acemiliğim. Avantajı olduğu gibi dezavantajıda oluyor böyleEşiniz nerede bu arada.
9 kilo küçüğüm taşır mı ki kanguru çok da iyi bir şey değil hiç kullanmadımKanguru varsa bebişi ona koyup büyük olanında elinden tutarsınız arabayla cok daha zor oluyor bence
Eşim önemli bir toplantıda. Normal şartlarda kendisi götürdüğü için bu acemiliğim. Avantajı olduğu gibi dezavantajıda oluyor böyle
Ben böyle evhamlı yazınca uzak bir yolculuk gibi göründü sanırım :) hastaneye gidicez 1 saatlik bir yol fakat 2 otobüsle gidebilirim indi bindi nasıl olacak diye bir endişe var içimde ilk olacak çocuklarlaBir yakınınız filan yokmu hiç size yardım edebilecek.
Yolunuz uzunmu,uçak yolculuğuda yapabilirdiniz daha rahat olurdu sizler için.
Bende öyle düşünüyorum. Alışmalıyım buna. Eşim olmadan arabasız da çocuklarımla bir yerlere gitmeyi deneyimlenmeliyim. Bakalım ilk deneme nasıl olacak :)Gerilmeyin, daha çok panik olursunuz.
Kartınızı veya paranızı her neyse hazırlayın cebinize, kolayda olsun.
Ve uugun gördüğünüz şekilde binin.
Size kesinlikle yardım da edeceklerdir, yer de vereceklerdir.
İyi olur arada böyle deneyimler :)
Ben böyle evhamlı yazınca uzak bir yolculuk gibi göründü sanırım :) hastaneye gidicez 1 saatlik bir yol fakat 2 otobüsle gidebilirim indi bindi nasıl olacak diye bir endişe var içimde ilk olacak çocuklarla
Otobüse 400 mt yokuşlu bir yürüme mesafesi var. Diğer otobüsten inincede hastahaneye yürünecek diye biliyorum. O arada yorulur muyum ki oğlum 9 kilo bir de hiç alışmadı kanguruya :/Bebek arabasi yük daha cok .Yada ikisini birlikte arabaya kucak kucaga koyabilirseniz belki kolay olur .Yada taxi tutun .Allah kolaylık versin .
Taxi tutun .O arabalari hic sevemedim ben .Onunla ugrasacağıma kangru daha kolay ellerim bosta olur hic olmazsa .Otobüse 400 mt yokuşlu bir yürüme mesafesi var. Diğer otobüsten inincede hastahaneye yürünecek diye biliyorum. O arada yorulur muyum ki oğlum 9 kilo bir de hiç alışmadı kanguruya :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?