- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Amazing family
-
Bebek arabanızı alın. Minik bebeğinizin uykusu gelebilir,kanguruda uyuyabilir pekala ama bence rahat edemez.
Ayrıca kanguru alsanız bebeğinizin eşyaları da olacak en basiti bez ıslak mendil gibi,baya bir yük olacak üzerinizde.
Binerken yardım isteyin.
Ben bebekle çıkınca markette bile insanlar yardım etmeye çalışıyor,özellikle kadınlar bu konuda halden anlıyorlar emin olun..
Kolay gelsin
Otobüse gidene kadar tutabilirim aslında ama idare ederim o kadar diye düşünüyorum fakat hastaneye kadar çok tutar maalesef bir de tekrar gitmek gerekebilirTaxi tutun .O arabalari hic sevemedim ben .Onunla ugrasacağıma kangru daha kolay ellerim bosta olur hic olmazsa .
Otobüse gidene kadar tutabilirim aslında ama idare ederim o kadar diye düşünüyorum fakat hastaneye kadar çok tutar maalesef bir de tekrar gitmek gerekebilir
Sırt çantası kullanın.Bende öyle düşünüyorum. Alışmalıyım buna. Eşim olmadan arabasız da çocuklarımla bir yerlere gitmeyi deneyimlenmeliyim. Bakalım ilk deneme nasıl olacak :)
Bi arayıp fiyat sorun .Belki cok tutmazOtobüse gidene kadar tutabilirim aslında ama idare ederim o kadar diye düşünüyorum fakat hastaneye kadar çok tutar maalesef bir de tekrar gitmek gerekebilir
Valla öyle.Kadınız sonuçta yardım mutlaka ediliyor,benim uçakta bebek uyutmuşluğum vardır:))
Valla öyle.
Markette geçen gün oğlum arabasında durmadı,tam kasaya gelmiştim,sepeti boşaltırken hemen arkamdaki kadın sağolsun bütün ürunleri kasaya boşalttı.
Arabaya giderken bir başka kadın ,yardım istermisiniz diye sordu.
Ben çok denk geliyorum,bende yaparım müsaitsem zaten muhakkak.
Eşimi hastaneye yetiştirirken ,arabaya binemeden yolda düşüp bayilınca bizi görüp duran da bir kadındı hiç unutmam. Eşimi arabaya bindirince bana demişti ki kızımın ağladiğını benim çırpınmalarımı görüp,kızınızda var ben gelebilirim isterseniz hastaneye yardımcı olabilirim.
Allah razı olsun,hiç unutamam ben onu.
Konu sahibi,yardım ederler emin olun. Siz alın bebek arabanızı kendinizi yıpratmayın o kadar eşya ile iki minikle. Birinin elini tutarsınız ,öteki arabasında,binerken inerken yardım ederler. Kimse teklif etmezse dahi ki eminim yardım eden çıkar, siz yardım istemekten cekinmeyin.
Benim ki 8,5 kilo hergün cıkıp hava alıyoruz onla arabadan daha kolay oluyor deneyin evde bebişi koyup o da alırsın biraz gezin evin içinde sırtınızda cantanızı takar büyüğünden eşi den tuttunuz mu tamamdır9 kilo küçüğüm taşır mı ki kanguru çok da iyi bir şey değil hiç kullanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?