- Konu Sahibi sakacisirine
Bence de rahatsiz olmalisin. Dini hassasiyetleri olan birisin. Kusura bakma yasadigin seyden dolayi pisman olmadigin icin allah affetsin diyemiycem. Tovbe etmek icin once pisman olmak gerekir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonunda mantıklı düşünen biri teşekkür ederimEe napak????
Nedir isteğin?
Bir dediğin diğerini tutmuyor.
"benim bedenim benim kararım, kime ne istediğimi yaparım, vicdanım sızlıyor, yine olsa yine yaparım"
Beden senin değil, Allahın sana emaneti..
Ve evet yaptığın zina.
Ve evet,dinen büyük günah.
Ve yine evet, vicdan sızlatır günahlar..
Ve elbette kimseyi ilgilendirmez, ister yat ister kalk... Bize ne..
Hakkaten bize ne???
benim kizdigim nokta yorumlardaki yobaz düşünce birbirini seven iki insanın özel şeyler yaşaması normal bir şey ayıp olamaz namussuzluluk da olamaz benim takıldığım nokta dini boyutu sadece
gerçekten mi komik yoksa sinirlerim mi bozuldu anlamıyorum çok güldüm ama gerçekten
çok güzeldi unutamıyorum anlamında ve Pişman da sayilmam sadece dini açıdan rahatsızlık yarattı
oldukça haklısın sorunda bu zaten sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorumÉ tamam işte sen de yobaz dediklerinle aynı yere takılıyorsun o zaman.
Modernlikle (!) İnançların arasında sıkışmışsın.
Sonda söylediğin baştakini yalanliyor.
ya sen sus valla bak konuştukça beynin bulanıyor komik oluyosunkomik olan sensin biliyor musun.. sen dini çok yanlış anlamışsın.. nasıl bi tövbe edeceksin.. "iki insanın özel şeyler yaşaması normal bir şey ayıp olamaz namussuzluluk da olamaz ama zina olabilir, zina günahtır o zaman tövbe, ama zina gayet normal yani, ama yine de tövbe.." cidden tövbe ya bu nedir..
böyle bi tövbe var mı ya.. asıl ben buna güldüm.. hatta baya güldüm![]()
ya sen sus valla bak konuştukça beynin bulanıyor komik oluyosun
Bence sen daha 13 yasinda falansin. Su yazdiklarini don de bi oku...benim kizdigim nokta yorumlardaki yobaz düşünce birbirini seven iki insanın özel şeyler yaşaması normal bir şey ayıp olamaz namussuzluluk da olamaz benim takıldığım nokta dini boyutu sadece
Ne kadar tuhafsınızçok güzeldi unutamıyorum anlamında ve Pişman da sayilmam sadece dini açıdan rahatsızlık yarattı
bak arkadaşım iyice sasirdiniz siz yobaz dediğim kısım bunu namussuzluluk olarak görenler. benim de dediğim şu namussuzluluk la alakası yok sadece dinimiz yasaklamis o yüzden huzursuzumBence sen daha 13 yasinda falansin. Su yazdiklarini don de bi oku...
Siz gercekten kafayi falan yemissiiniz. Yobaz dusunce oyle mi?? Peki ufaklik senin vicdanin niye rahat degil peki? Zina yuzunden diyen sen degilmiydin? Bi de kalkmissin yobaz dusunceler diyosun kendinle celisiyosun. Sen ya sahtesin yada 13 yasinda ne dedigini bilmeyen bi ergen.. Asil yobazlar senin gibi olanlar... Hadi sana kolay gelsin
Bu benim bedenim diyorsan hic burda vicdan yaptim deme! Insanlar sana vicdanini rahatlatmak icin tovbe et vs. Diyor sen cok guzeldi bir daha olsa yine yaparim diyorsun. O zaman yonetime yaz konunu kapatsınlar!yaşadığım şeyden pişman değilim belki suan olsa yi n e yaparım eğer düşünmeden böyle bir şey yasadiysam belkide anne babamın baskıcı tavrı yüzünden birçok insan öyle bence ama Anne Babalar karşılarına alıp düzgünce anlatsa lar böyle olmaz sonuçta bu benim bedenim istediğimi yapabilirim ebeveynler ustumuzde baskı kurmak yerine bedenimize saygı duymayi ogretseler kimse böyle olmazdi
Ay canim birak ne hali varsa gorsun ya bisey dicem sonr ben ban yicem :)Ne kadar tuhafsınız
Ne kadar zıt olan iki şeyi bir arada söylüyorsunuz
Bence siz daha ne olduğunu kavrayamamışsınız
Evet namussuzluk.. Siz ne yaptiginizi zannetmistiniz?bak arkadaşım iyice sasirdiniz siz yobaz dediğim kısım bunu namussuzluluk olarak görenler. benim de dediğim şu namussuzluluk la alakası yok sadece dinimiz yasaklamis o yüzden huzursuzum
Benim yememe az kaldi. Daha bi ton sey soylucemde tutuyom kendimi.Ay canim birak ne hali varsa gorsun ya bisey dicem sonr ben ban yicem :)
Benim sevgilimle sevişmem seni neden rahatsız ediyor.Ya varya ne tuhaf insanlarsiniz. Yapin edin yiyisin sonra benim vicdanim rahat etmiyo. Daha 22 yasindasin git annene babana bu yedigin halti soyle. Bakalim sana ne diyecekler? Daha evleneceksin anne olucaksin belki kiz evladi yetistireceksin.. Kendi evladin boyle yapsin istermisin? Zinakar oldu herkes.. Ileride dogan cocuklarin nasil ziyniyete sahip olmasini bekliyosunuz ki? Tacizci de olur tecavuzcu de hiiic kusura bakmayin. Ipini koparan birbiriyle sevisiyo halimiz harapp. Allah herkese akil, fikir, edep, haya versinnn
lafım tövbe et diyenler e değil namussuzsun diyenlereBu benim bedenim diyorsan hic burda vicdan yaptim deme! Insanlar sana vicdanini rahatlatmak icin tovbe et vs. Diyor sen cok guzeldi bir daha olsa yine yaparim diyorsun. O zaman yonetime yaz konunu kapatsınlar!
Ne alaka ya okula gidememekle hahahahahhabu kafayla devam et.. ya köylerde kızlar okumak istiyor, okula gidemiyor, aileler göndermiyor filan.. okuyup bişey başarmak için neler yapıyorlar.. yok annem baskıcı da ondan sevgilimle yattım..