- 5 Aralık 2018
- 6
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi monicabelluci
Merhaba değerli arkadaşlar yakın zamanda burun estetiği olmaya karar verdim randevularımıda aldım fakat ankarada iki doktor arasında kaldım , bir tanesi Prof. Dr. Muhitdin Eski diğer degerli doktor Doç. Dr. Haldun Kamburoğlu ikisininde işini titizlikle yapan usta çok başarılı doktorlar olduklarına eminim bu portalda ikisi hakkındada fazla yorum var fakat hepsi olumlu reklammı gercekmı emin olamadım üye olup kendim sormak istedim . mesela muhitdin hoca bence cok iyi haldun hocada cok sevilip övülyor nerdeyse kimse pişman diil ama yaptıgı burunlar hiç işlem görmemiş gibi aynı gibi hala kusurlu gibi geldi gözüme tamam dogal yapıyor harika ama bu fazla doğal acıkcası hic bşrsey değişmicekse (ki limitin çok üstünde para istiyor ) okadar para vermenin ne manası var dedim ama eminde olamadım before after yapmıyor cunku yardımcı olursanız cok sevinirim
NOT : başka doktor ismi yazmayın lütfen sadece bu iki doktor arasında secim yapmak istiyorum
şimdiden teşekkürler
NOT : başka doktor ismi yazmayın lütfen sadece bu iki doktor arasında secim yapmak istiyorum
şimdiden teşekkürler