- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
Canım bir laf vardır ''düşmanına, dostundan daha yakın olacaksın.'' diye..
Belki o tarz insanlarda hayat felsefesi olarak bu sözü benimsemişlerdir.
Gel gelelim bence çok aşağılık bir davranış. Bir sorunun varsa cesurca yüzüne söylersin. Arkadan konuşmak, kuyusunu kazmak. Bunlar kafa sağlığı iyi olmayan insanların yaptığı şeyler.
Düşman olabilecekleri hiç bir durum yok ki bu insanların başlıkta belirttiğim gibi dostların düşmanmış gibi olmaları. Yani düşmanlar dostmuş gibi görünür doğrudur. Bu insanlar aynı evi paylaşmış insanlar üstelik.. Yeri geldiğinde aynı tastan su içtik diyorlar misal.
hep böyledir zaten maalesef insanlık duygumuz cogunlukla rafa kalktı
Valla canım ben bir çözüm üretemedim tavırlarına, garip eldi..
Aralarında rekabet mi var acaba.. Hayvanlarda olur ya sürü liderliği gibi, en dikkat çeken her şeyi bilen olmak istiyorlardır.
Valla garip bir durum..
evet var.
benim arkadaşlarımdan 2si böyleydi hatta. beraber bile uyurlardı o kadar söyleyeyim ama birbirlerini çekemiyorlardı
biri anlatırken diğeri dinlemiyordu mesela ama dışarıdan bakınca onlardan sıkı dost yok diye düşünürsünüz
e sonunda ne oldu büyük bir kavgayla ayrıldılar.
yani aslında en başında olması gereken şey sonradan oldu.
aynı anlattığın gibi sürekli uğraşıyorlar birbirleriyle farkındalarmı bilemem ama birbirlerinin fikirlerini beğenmiyorlar biri diğerine kabul ettirmeye çalışıyor felan gaarip yani...benim yaşadığım bir olaydan bahsetmişsin sanki canım. dostum dediğim insanın kıskançlıklarının başlamasıyla birbirimizle uğraşırken bulmuştuk kendimizi. dışarıdan ya da birbirimize karşı dost gibi görünüyorduk ama maalesef değildik. ortada arkadaşlığı bitirebilcek bi sebep olmayınca, hem de yanında eğlenebileceğin o kadar uyumlu birini bulamayacağın endişesiyle bi tartışarak, bi yardıma koşarak devam edersin bu karmaşık duruma. ama bu dostluk değildir. çünkü dostlukta kötü niyet asla yer alamaz. dolasıyla hem dost hem düşman olunmaz.
bence kiskanclik var isin isinde.biri digerinden daha guzel olabilir yada daha cok ilgi goruyosa cevreden digeride muhtemelen kiskaniyodur...
O arkadaslik degil
Birbirlerini kullaniyor ve deli gibide kiskaniyorlar. Var oyle insanlar. Karakter meselesi.
Eger hallerindwn memnun iseler takmayin kafaya. Mumkunsede dedikodularini dinlemeyin.
Benim bir arkadasim vardi. Oda bir arkadasina boyle can ciger gibi davraniyordu. Arkasini donsun yerden yere vuruyordu kizi.
Ben ise onu turunde tek ornek zannederdim.
evet var.
benim arkadaşlarımdan 2si böyleydi hatta. beraber bile uyurlardı o kadar söyleyeyim ama birbirlerini çekemiyorlardı
biri anlatırken diğeri dinlemiyordu mesela ama dışarıdan bakınca onlardan sıkı dost yok diye düşünürsünüz
e sonunda ne oldu büyük bir kavgayla ayrıldılar.
yani aslında en başında olması gereken şey sonradan oldu.
aynı arkadaşları tanıyor olabilr miyiz ?
valla benim tanıdıgım iki ii dostta böyle ayrıldı hemde aynı evi paylaşıyolardı şimdi aynı kaldırımda yürümüyorlar :26:
badee nasılsın ? ben hala karar veremedim bu arada aöf konusunda
aynı arkadaşları tanıyor olabilr miyiz ?
valla benim tanıdıgım iki ii dostta böyle ayrıldı hemde aynı evi paylaşıyolardı şimdi aynı kaldırımda yürümüyorlar :26:
badee nasılsın ? ben hala karar veremedim bu arada aöf konusunda
Boyle bır arkadasım vardı spordan tanısmıstım ...
Cok yakın arkadası vardı ama bana gelıp onun hakkında konusmaya kalkınca susturdum onu hemen ve ırtıbatı kestım ...
Cunku 9 yıllk arkadasının hakkında bana konusuyorsa ohooooo
O konuda haklısın evet dost dediklerin bile birbirinin kuyusunu kazıyorsa kimseye güvenilmiyor işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?