iki doz aşısını da olup da doğum yapan var mı ?

Insallah sıkıntı olmaz ben hamileyken olmadım bebeğimin doğmasını bekledim. 4aylikken oldum onda bile endişelendim ister istemez.

Ben de biraz çekinerek oldum ama hastalık beni daha çok korkuttu. Hepimize şifa olsun inşallah.

İkinci dozunu da olmalisin bence

Iki dozumu da oldum. Gayet sağlıklı bir bebegim var. Gebeyken corona çok tehlikeli. Çok iyi yapmışsınız. Pişmanlık duyup kendinizi strese sokmayın.
nette saçma sapan şeyler okudukça bide biri yazmış tanımadığım bari 2.dozu olmayın dıe kalp krizi oluyor dedi amerika da bebek değişik oldu deyince psikolojimi bozdu manyak

nette saçma sapan şeyler okudukça bide biri yazmış tanımadığım bari 2.dozu olmayın dıe kalp krizi oluyor dedi amerika da bebek değişik oldu deyince psikolojimi bozdu manyak

Elaleme baksak eylülde bütün asi olanlar ölecekti. Eh tutmayinca simdi "iki sene sonra ölecekler" diyorlar. Bence internette fazla bakmayin cok bilgi kirliligi var.

Gebeyken iki dozumu da oldum. Bebeğim de gayet sağlıklı.

Şunu da eklemeden geçemiycem, o saçma sapan yalan haberler yayanların da yatacak yeri yok. Allah korusun ama bu delta varyantı gebeleri boş geçmiyor malesef. Size birşey olduğunda, o yalan haberleri yayanlar duyarsa, iki vahvah yapar hayatlarına devam ederler, olan size ve bebeğinize olur.

bıontech mı oldunuz
Evet biontec oldum. Hatta ben olduğumda daha delta da yayılmamıştı ve doktorlar bu kadar “gebeler aşı olsun” diye ısrarcı değildi. Aşı yaptırmaya gittiğimde hastanedeki hemşireler dahi beni çok kınadılar Cık cık cık’lar eşliğinde aşımı oldum. İyi ki de olmuşum, bebeğim de muhtemelen antikorlu doğduğu için içim çok daha rahat.

şifa olur ınş demekten başka çaremız de yk

AnTikOR Aylarca süren bişey değil yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…