- 29 Eylül 2020
- 241
- 23
- 48
- Konu Sahibi papatyaskk
-
hamile ölümleri de artınca doktorların da ısrarıyla oldumm 4 aylıkken ne oldunuz korona mıInsallah sıkıntı olmaz ben hamileyken olmadım bebeğimin doğmasını bekledim. 4aylikken oldum onda bile endişelendim ister istemez.
İkinci dozunu da olmalisin bencekızlar merhaba 31.haftamda ilk doz bıontech aşımı oldum sizlere sorum iki doz aşısını da olup da doğum yapan var mı yazabilir mi acaba bebek de birtakım anormallikler olmamıştır inş.pişman oldum gibi aşı olduğuma acaba 2.dozu olmasam mı diyorum :S
Hayır bebeği dört aylıkken aşı olmuş benim anladigimhamile ölümleri de artınca doktorların da ısrarıyla oldumm 4 aylıkken ne oldunuz korona mı
nette saçma sapan şeyler okudukça bide biri yazmış tanımadığım bari 2.dozu olmayın dıe kalp krizi oluyor dedi amerika da bebek değişik oldu deyince psikolojimi bozdu manyakIki dozumu da oldum. Gayet sağlıklı bir bebegim var. Gebeyken corona çok tehlikeli. Çok iyi yapmışsınız. Pişmanlık duyup kendinizi strese sokmayın.
Yok yani biontech aşısı oldum 4 aylıkken daha 2.dozu da olmadım zamanı gelmedihamile ölümleri de artınca doktorların da ısrarıyla oldumm 4 aylıkken ne oldunuz korona mı
nette saçma sapan şeyler okudukça bide biri yazmış tanımadığım bari 2.dozu olmayın dıe kalp krizi oluyor dedi amerika da bebek değişik oldu deyince psikolojimi bozdu manyak
bıontech mı oldunuzGebeyken iki dozumu da oldum. Bebeğim de gayet sağlıklı.
Nasıl değişik olmuşnette saçma sapan şeyler okudukça bide biri yazmış tanımadığım bari 2.dozu olmayın dıe kalp krizi oluyor dedi amerika da bebek değişik oldu deyince psikolojimi bozdu manyak
abuk subuk vıdeo atmış izlemedım bıleNasıl değişik olmuş
Evet biontec oldum. Hatta ben olduğumda daha delta da yayılmamıştı ve doktorlar bu kadar “gebeler aşı olsun” diye ısrarcı değildi. Aşı yaptırmaya gittiğimde hastanedeki hemşireler dahi beni çok kınadılarbıontech mı oldunuz
şifa olur ınş demekten başka çaremız de ykEvet biontec oldum. Hatta ben olduğumda daha delta da yayılmamıştı ve doktorlar bu kadar “gebeler aşı olsun” diye ısrarcı değildi. Aşı yaptırmaya gittiğimde hastanedeki hemşireler dahi beni çok kınadılarCık cık cık’lar eşliğinde aşımı oldum. İyi ki de olmuşum, bebeğim de muhtemelen antikorlu doğduğu için içim çok daha rahat.
AnTikOR Aylarca süren bişey değil yalnızEvet biontec oldum. Hatta ben olduğumda daha delta da yayılmamıştı ve doktorlar bu kadar “gebeler aşı olsun” diye ısrarcı değildi. Aşı yaptırmaya gittiğimde hastanedeki hemşireler dahi beni çok kınadılarCık cık cık’lar eşliğinde aşımı oldum. İyi ki de olmuşum, bebeğim de muhtemelen antikorlu doğduğu için içim çok daha rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?