- 14 Ekim 2016
- 7.275
- 49.332
- 548
- Konu Sahibi papatyaskk
-
Mesela kaç ay sürüyor bu AnTiKoR? A$$ı AnTİKOr OLuşTuRMUyoR mU?AnTikOR Aylarca süren bişey değil yalnız
Merhaba ben daha doğum yapmadım ama ilk doz aşımı 15 haftalıkken oldum ikinci dozu da bu pazartesi oldum. Hiç pişman değilim niye pişman oluyorsunuz . Boş insanların cahil laflarına inanmayın herkes her şeyi çok iyi biliyor sanki.onlara kalsa hepimize cip takıldıkızlar merhaba 31.haftamda ilk doz bıontech aşımı oldum sizlere sorum iki doz aşısını da olup da doğum yapan var mı yazabilir mi acaba bebek de birtakım anormallikler olmamıştır inş.pişman oldum gibi aşı olduğuma acaba 2.dozu olmasam mı diyorum :S
O antikor o antikor degil mi diyeyim nasi anlatayimAnTikOR Aylarca süren bişey değil yalnız
Doktor musunuz? Sizin tahmininize göre ne kadar sürüyor?AnTikOR Aylarca süren bişey değil yalnız
Bir doktor değilimDoktor musunuz? Sizin tahmininize göre ne kadar sürüyor?
Bebişi emzirmiyosan 4 aya kadarO antikor o antikor degil mi diyeyim nasi anlatayimmesela hamileyken kovit geciren kisilerin bebeklerinin bagisikliklari dogustan bu hastalikla tanismis oluyor gibi bir durum vardi.
Otrera belki daha iyi anlatir bu durumu hepimiz aydinlaniriz asilarin bebeklerdeki antikor etkisi hakkinda
Doktor bilgisine sahip olmadığınız için insanları boş boş yönlendirmeyin öyleyse.Bir doktor değilim
İki araştırıyorum yabancı makaleler okuyorum
Üç benim tahminime göre değil bilimsel olarak anne gebeyken hastalık geçirmiş yada aşı olmuşsa bebek doğunca 4 ay kadar antikorlu olur
Emziriliyorsa 12 aya kadar bu antikor devam edebilir/edebilir diyorum bakın edecek aha da net kesin öyle buyruldu vahiy indi demiyorum
e tamam benim bebeğim 3.5 aylık ve emziriyorum. Niye AnTiKoR aylarca sürmüyor yazdınız madem 12 aya kadar varsa? Ki ne kadar önce doğum yaptığım da yazıyor.Bir doktor değilim
İki araştırıyorum yabancı makaleler okuyorum
Üç benim tahminime göre değil bilimsel olarak anne gebeyken hastalık geçirmiş yada aşı olmuşsa bebek doğunca 4 ay kadar antikorlu olur
Emziriliyorsa 12 aya kadar bu antikor devam edebilir/edebilir diyorum bakın edecek aha da net kesin öyle buyruldu vahiy indi demiyorum
Şu an pek müsait değilim, akşama sakin kafayla bakıp, detaylıca ilgilenmeye çalışacağım mutlakaO antikor o antikor degil mi diyeyim nasi anlatayimmesela hamileyken kovit geciren kisilerin bebeklerinin bagisikliklari dogustan bu hastalikla tanismis oluyor gibi bir durum vardi.
Otrera belki daha iyi anlatir bu durumu hepimiz aydinlaniriz asilarin bebeklerdeki antikor etkisi hakkinda
Şu an pek müsait değilim, akşama sakin kafayla bakıp, detaylıca ilgilenmeye çalışacağım mutlaka
Ya ben konunuzu yeni okudum kusura bakmayın ama güldüm dayanamadımkızlar merhaba 31.haftamda ilk doz bıontech aşımı oldum sizlere sorum iki doz aşısını da olup da doğum yapan var mı yazabilir mi acaba bebek de birtakım anormallikler olmamıştır inş.pişman oldum gibi aşı olduğuma acaba 2.dozu olmasam mı diyorum :S
aynen 6 kafalı doğmuş diyolalnette saçma sapan şeyler okudukça bide biri yazmış tanımadığım bari 2.dozu olmayın dıe kalp krizi oluyor dedi amerika da bebek değişik oldu deyince psikolojimi bozdu manyak
Ben de iki dozumu da oldum şimdilik hiç bir şikayetim yok, gebelikte sonuçları ağır olabiliyormuş korona geçirmenin bi yüzden hiç düşünmeden olmuştum. Geçen gün öksürük şikayetim vardı kadın doğumcum covid testi yapmadı ama kanda pıhtılaşma testi yaptı ve yüksek çıktı test sonucum yüksek ihtimalle korona geçirdiğime karar verdi ve ben de sadece öksürük vardı aşı yüzünden rahat geçirdiğimi düşünüyor. Ama doğumdan sonra lohusalığın bitimine kadar kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekecek.kızlar merhaba 31.haftamda ilk doz bıontech aşımı oldum sizlere sorum iki doz aşısını da olup da doğum yapan var mı yazabilir mi acaba bebek de birtakım anormallikler olmamıştır inş.pişman oldum gibi aşı olduğuma acaba 2.dozu olmasam mı diyorum :S
Ay tövbe estağfurullahKonuyu okurken aklıma geldi. Hahahah çok komik ya. Bence endiselenmeyin, saglıklı olurlar.
2 sene ömrümüz mü kaldı şimdi?ehh pek te kısa zaman değill.malı mülkü satıp yiyelim bariii de ya ölmezsek ne olacak?Elaleme baksak eylülde bütün asi olanlar ölecekti. Eh tutmayinca simdi "iki sene sonra ölecekler" diyorlar. Bence internette fazla bakmayin cok bilgi kirliligi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?