İki dünya arasında kaldım lütfen yardim edin?

Bir kaç ay önce evleniyor olduğunuzu hatta cinsellikle alakalı sorularınız olduğunu söylemişsiniz.Uzun soluklu bir ilişkiniz de varmış.Sanırım siz onu askıya alıp etraftaki diğer kısmetleri değerlendiriyorsunuz ama onu da sözde sevdiğiniz için vazgeçemiyorsunuz

namazı abdesti neden karıştırıyosun ki? onlar iyilik ya da kötülük kıstası değildir.
Höff yıldım şu bilirkişi yorumlarından

Uzun yıllar felefeyle uğraşan inançlı biriyim. İyilik ve kötülüğün net bir tanımı olmamakla birlikte insan hangi vasfı yahut davranışı ile iyi yahut kötü olurun cevabını sizin netliğinizde hiçbir bilirkişi kitabında göremezsiniz. Tek karşılaşabileceğiniz şey bu konudaki fikir beyanları ve tartışmalardır.

Benim inancıma göre Allah tan korkan adamdan korkulmaz. Namaz kılmakta Allah tan korkmanın en büyük tecellisidir. Sen bunu, yüce bir varlık olarak düşün. Adı Hristiyan için Baba olur diğeri için Tevratı gönderen tanrı olur. Konu sahibi için de belli ki bu iyilik kötülük kıstası onun hayatında. İnsanlatın prensipleri sizin doğrularınıza göre şekillenmek zorunda değil. Burada yorum yaparken yapılan en büyük hata konuyu sahibinin hayat prensiplerine göre yorumlamak yerine kendi doğrularımıza göre yontmaya çalışmak zaten.

Action yaşayalım diye de yazmıyorum bu yorumu. Hayatında beş kitap karıştırmamış -tenzih ederim- adamlar gelip ahkam kesmiyor mu deli oluyorum. Bilgi insanın ihtimallerini çoğaltır noktalı cümlelerini azaltır. Maşallah burda nokta ünlem gırla gidiyor.

fikir sormuş, ben de fikrimi söyledim. subjektif bi konu. paragraflarca bana cevap vermenize gerek yok çünkü soruyu soran ben değilim. bilirkişi olduğumu da iddia etmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…