İki dünya arasında kaldım lütfen yardim edin?

Illaki ikisinden birini secmeye mecbur musunuz? Gorunuse gore henuz aradiginiz kisiyi bulamamissiniz. Zorla oldurmaya calismayin bazi seyleri derim ben

Ben sana solim sen kalbimmi mantigimmi diyorsunn kalbin sennle ayni yasam kalitesi olmayan birisi mantiginda doktor.. kalbindeki kisiyi hayatina sokmadan duzelmsi icin kns farklilarni soyle

Ben oyumu doktordan yana kullanıyorum. Davul bile dengi dengine

arkadasimin guzel bir meslegi var kocasi ise asgari ucretle calisiyor arkadas yuksek maasli oldugu icin her kavgada yuzune vuruyor evleri arabalari var adamin eve bi kâri olmadigini soyluyor buda sorun haline geliyor
Kadin soeun ederse sorun olur etmezse sorun olmaz.Benin ex vardi.Issiz kalmisti birbucuk yil .Tembelligi seviyordu biraz.Ama evlendi.Nisanliligindan buyana biteviye calisiyor.Ekmesailere bile gidiyormus.Araba almislar.
Ego dedigin kisi cok egolu gibi gelmedi bana sanki sen cok mutevazi gibisin.Onu da bir gozden gecir.Olmazsa ikisi de olmaz.Baska taliplere artik.

Hic doktor hele de derma kazanmis doktor cumleleri degil bunlar
Evkizlari bile daha ozguvenli,30 u gecerse evde kalirim fln ne bicim laflar
Bu kafayla issizolanla evlen madem,doktor adamin basini yakma
Haklisin ama 30 sinirina gelince akrabalar fln psikolojimi bozdu onlar da soyle dusunuyor doktor havada kapilir sen niye bulamadin birini bor acayiplik var ztn güzel degilim moralim bozuluyor

Haklisin ama 30 sinirina gelince akrabalar fln psikolojimi bozdu onlar da soyle dusunuyor doktor havada kapilir sen niye bulamadin birini bor acayiplik var ztn güzel degilim moralim bozuluyor
Valla actigin her konuda baska bi senaryo var
Hep doktorsun ama yasin bi 27 bi 29 oluyor;sevgilin bi 7 yillik bi 10 yillik oluyor,bi evleniyorsun bi nisanli oluyorsun bi flort edip kararsiz oluyorsun
Doktor ve kapali olmak disinda tum konular sacmasapan,bence adin gibi hayal kurup konu aciyorsun,gecmis olsun

İlkincisinden bence uzak durun kararsız bir insanla bir ömür geçmez digeri için birşey diyemem canım egolar filan geçici şeyler

Sosyal veri elde etmek için mi konu açtınız acaba? Konunuz tam uygun böyle bir duruma da ondan sordum.Bir tarafta işsiz ama hoş adam , diğer tarafta kariyerli egolu doktor.Pek inanamadım bu konuya açıkçası.Evde kaldım diyen birini ciddiye almak da zaten oldukça zor.

Davul bile dengi dengine demisler o kadar emek sarf etmissiniz okumuş etmissiniz hani illa okumak zorunsa degil beyfendi ama biraz rahatini bozup bir iste calisip sizin karşınızda issiz konumda durana kadar caba harcar vaziyette dursa sizin aklınız böyle karismazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…