İki dünya arasında kaldım lütfen yardim edin?

Okumuş meslek sahibi olmuş birinin şu cümleyi kurması çok ilginç kusura bakmayın ama sırf millet laf etmesin diye evlenmeyi düşünmek aşırı mantıksız.
Ben de onu diyecektim. Genel konuşma havasında bi enteresanlik var zaten hani bi doktordan daha dolu cümleler bekliyoruz ama sanki liseli bi kız çocuğu yazıyor zannettim. Doktor olduğumuza eminiz dimi hanımefendi ?

Bence doktor falan değilsin sen. "Fln, cnm, 30 undan snra evde kalmaktan korkuyorum" şeklinde konuşan bi doktor olacağını sanmıyorum , daha doğrusu olmamalı. Hani bi doktorda özgüven olur sende o da yok. Enteresansin.

İkisi de olmaz
Net

Söylediğin tablodan ikisi de olmaz gibi geldi . Düşünsene sen Dr sın onun işi yok . Bi süre sonra o da kendini ezik hissetmeye başlar .
Bence sana senin özelliklerine uygun Dr olmasa bile en azından işi ve eğitimi olan biri olması gerek .

bir adam yolda hızlı hızlı yürüyormuş, adamın peşindende bir kadın sürekli "lütfen dur seni çok seviyorum bana inan" diyerek yürüyormuş, adam birden durmuş ve kadına demişki, "beni bırak, ben yakışıklı değilim zengin ve başarılıda değilim, ama bak arkamızdan abim geliyor, o hem benden yakışıklı hemde zengin ve başarılıdır, sen ona git" demiş, kadın arkasını dönmüş bakmış kimse yok, "eee hani nerede abin?" demiş, adamda " sen beni sevmiyorsun, eğer beni gerçekten seviyor olsan dönüp arkana bakmazdın bile" demiş.
sizinkide aynı bu misal. gerçekten seviyorum dediğiniz kişiyi sevdiğiniz yalan. eğer gerçekten seviyor olsaydınız diğer egolu doktora bakmazdınız bile.
şunuda not olarak eklemek lazım. bir insanın "iyi bir insan" olabilmesi için iş hayatında başarılı, kariyerli, üniversite mezunu vs vs vs falan olması gerekmez. bunlar olmadanda iyi bir insan olunabilir.
fakat egolu bir insan gerçek manada iyi bir insan asla olamaz. isterse kariyerin dibine vursun, beş üniversite bitirip onbeş dil bilsin yinede ondan bir halt olmaz.
fakat maalesef zamane kızları karakterden çok kariyere önem verdikleri için bunu anlamaları zor. heleki bu kızların egolu tiplere dibi düşüyor, haani böyle bir ıssız adam bir gizemli prens arıyorlar onlarda. ee tabi sonuç hüsran...
size tavsiyem, öncelikle kusura bakmayın ben realist yorum severim, o arkadaşınız sizden çok daha iyilerine layık, bırakın adamı yoluna baksın, kendisine değer verecek birisini Allah karşısına elbette çıkarır.
sizde egolu doktorla güzel olursunuz bence

Yahu doktorsunuz biraz açık fikirli olun lütfen.
Bilim insanısınız siz.
Kriterleriniz mantıklı olmalı.
İkisiyle de olmaz resmen evlenmek için evleniyor, namazı niyazı insanlık kriteri olarak kullanıyorsunuz.
Yapmayın etmeyin daha 29 yaşında gencecik bir kadınsınız, belki başka yerlere tayin çıkacak çok iyi insanlarla karşılaşacaksınız.
Of ya.

Ben de muhafazakar sayılırım(kapalı değilim) ama namaz ve abdestin karakter analizi kriterlerinde olmadığını çok iyi öğrendim. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Burada bile okuyoruz eşleri tarafından hayal kırıklığına uğrayanları..

Ancak diğeriyle biraz daha zaman geçirerek anlayabilirsin karakterini. Havalı ile ego aynı şey demek değildir yalnız. Ego egoistten gelir..

Birinin işi gücü yok ,olsa da devamlı bir işe girip çıkıyor (bu şekilde hayat geçmez)!
Yani ola ki evlenirseniz harçlık falan mı vereceksiniz ,bunlara hazırsanız kabul ediyorsanız neden olmasın !
Demem o ki ''taşıma suyu ile değirmen dönmez''
Diğeri ise egolu demişsiniz neye göre tanıdınız mı bir fırsat verdiniz mi ?
Şuanda bana kalsa 2 side olmaz gibi ,eğer asistandan azıcık hoşlansaydınız zaten bir umut ışığı oluşurdu.
Fakat anlatımınızda hissedemedim.

Egolu derken abartilacak gibi degil ama yine de beni rahatsiz ediyor.digerinin hic oluru yok mu sizce?

ikisinden biri olmak zorunda mı? milyarlarca erkeğin arasında kala kala bunlar mı kaldı? bu kadar özgüvensiz durmayın ayakları üzerine basan kendini bilen bir kadınsınız. bugün olmaz yarın olur muhakkak biri olur hayatınızda. zorlama ile birini yapmak sizi ileride mutsuz eder.

Bence ikisi de olmaz. Doktor olsam kendıne denk bırını ısterdım ne yalan soylım. Bı unıv okusun düzenli bı ısı olsun ısterdim. Aıle kurulacak yarın öbür gün bu farklar sonra ortaya çıkacaktır

egosuz doktor olmaz. kendisine cildiyeci diyen dermatolog bana inandırıcı gelmiyor. son olarak yaş 27 ve 7 yıllık ilişki mi,yaş 29 ve 10 yıllık ilişki mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…