bir adam yolda hızlı hızlı yürüyormuş, adamın peşindende bir kadın sürekli "lütfen dur seni çok seviyorum bana inan" diyerek yürüyormuş, adam birden durmuş ve kadına demişki, "beni bırak, ben yakışıklı değilim zengin ve başarılıda değilim, ama bak arkamızdan abim geliyor, o hem benden yakışıklı hemde zengin ve başarılıdır, sen ona git" demiş, kadın arkasını dönmüş bakmış kimse yok, "eee hani nerede abin?" demiş, adamda " sen beni sevmiyorsun, eğer beni gerçekten seviyor olsan dönüp arkana bakmazdın bile" demiş.
sizinkide aynı bu misal. gerçekten seviyorum dediğiniz kişiyi sevdiğiniz yalan. eğer gerçekten seviyor olsaydınız diğer egolu doktora bakmazdınız bile.
şunuda not olarak eklemek lazım. bir insanın "iyi bir insan" olabilmesi için iş hayatında başarılı, kariyerli, üniversite mezunu vs vs vs falan olması gerekmez. bunlar olmadanda iyi bir insan olunabilir.
fakat egolu bir insan gerçek manada iyi bir insan asla olamaz. isterse kariyerin dibine vursun, beş üniversite bitirip onbeş dil bilsin yinede ondan bir halt olmaz.
fakat maalesef zamane kızları karakterden çok kariyere önem verdikleri için bunu anlamaları zor. heleki bu kızların egolu tiplere dibi düşüyor, haani böyle bir ıssız adam bir gizemli prens arıyorlar onlarda. ee tabi sonuç hüsran...
size tavsiyem, öncelikle kusura bakmayın ben realist yorum severim, o arkadaşınız sizden çok daha iyilerine layık, bırakın adamı yoluna baksın, kendisine değer verecek birisini Allah karşısına elbette çıkarır.
sizde egolu doktorla güzel olursunuz bence