İki dünya arasında kaldım lütfen yardim edin?

30 yaşına kadar bi baltaya sap olamamış adamdan bi cacık olmaz. Bi süre sonra tembelliği gözünüze o kadar batmaya başlar ki buz gibi soğursunuz adamdan, bardağı tutuşu bile batmaya başlar.

Hastanedeki adama daha baştan içiniz ısınmamış o da olmaz ama düşündüğünüze göre tanımak için bi şans verebilirsiniz belki çok başka şeyler göreceksiniz dışardan göründüğü gibi değildir?

Bana da ikiside olmaz gibi geldi. İşsiz güçsüz beyden hoşlanıyorsun belli ama bu yaşa kadar bir yere varamamış, hiçbir şeyi başaramamış adam sen iş bul dedin diye hayatını değiştirmez.

Doktor olan adamın da karakterinden hoşlanmadıysan onu da salla gitsin. İlla hayatında biri olmak zorunda değil sonuçta.
Yas geciyor diye üzülüyorum.30 oldum iste sayilir

Peki bir isi olsa ama mesela 2 bin fln kazansa ben 6 bin fln aliyorum bu da sorun olmaz mi
Bu da sorun olmaz mi derken siz zaten sizin icin sorun oldugunun alt mesajini vermissiniz. Baslangicta hersey iyi hos gorunur. Ama sonradan hersey batar. Hem size hem ona.

Merhaba hanimlar.Kendimi tanitayim önce.29 yasindayim bir uni hastanesinde uzmanlik okuyorum cildiye doktoruyum.Uzun yillardir tanidigim bir arkadaşım var ortaokuldan beri ve gercekten iyi bir insan,dünya goruslerimiz fln cok ortak noktamiz var.Fakat belki de tek zit noktamiz su.Ben hayatim boyunca hep hedefi olan ve ona ulasmak icin cabalayan biriyim.cok sukur hayatta ne istediysem oldu.gercekten ne kadar sukretsem azdir.kimseye de bir zararim olmadi.bu bahsettigim arkadasim ise tam zit.mesela uni birakti 2.sinifta su an ise girip cikiyor.cok kararsiz biri.allah icin cok guvenilir bir insandir bana da cok iyi davranir hep.ben de onu seviyorum gercekten.ama dedigim gibi iliskimiz olma arefesinde yani benimle ciddi olarak konustu cok konusmasak da ben cekingen davrandim cunku.sevdigini soyledi.ben de seviyorum.
Gelelim diger konuya.Hastanede benim gibi asistan doktor bir arkadas var.O da beni tanimak istedigini soyledi gecenlerde.Ona gelirsek cok tanimiyorum onu.Ama bir kac kez hoslanmadigim seylerini yakalamistim birazcik havali biri ve ben egodan hic hoslanmam ama bilirsiniz doktorlarda oluyor birazcik.onun disinda namazinda abdestinde olmadigini biliyorum inancini bilemem.diger arkadasim namazinda abdestindedir.
Bir de kime sorsam daha isi bile olmayan biriyle uzman doktor olmaz.anlasamazsiniz sevgi bir yere kadar diyor.kafam cok karisik dostlar.ne olacak benim isim?

Anlattığın şahıs sorumsuz biri. Yarın öbür gün senle olan kararından da vazgeçer. Yani hafif EGO’yla sorumsuz birini tarttığımızda sorumsuzun hiç şansı yok. Siz biraz da duygularla baktığınızdan mantıklı gelmesin size. Erkekleri belki düzelir diye düşünmeyin . En büyük yanlışımız. Hangisini kabullenebilmesinin ve sorun yapmam diye düşünün... derim ben ve bol şanslar dilerim:)

Nasil demeliyim is bulmasini kalbini de kirmadan

İş bulmasını söylesen ne olcak bu yasa gelmiş bir düzen tutamamış belli ki sorumsuz bir insan.senin demenle iş bulsa bile sürekliliği olmaz.bence doktor olanı tanımaya çalış.namaz çok önemli bir kriter ama tek başına çok belirleyici olamıyor maalesef.davul bile dengi dengine demişler.

Aslında ayrıntı lazım bu konularda.
İşe girip çıkıyor ama tecrübesinin olduğu ve çalıştığı alanlar neler?
Örneğin 30 yaşına kadar satış temsilciliği yapmışsa cvsinde iyi mağazalar varsa yine iş bulur. Garsonsa keza yine öyle.
Ama bi inşaat işçisi,bi garsonluk vs yapmışsa uzmanlaştığı iş birimi yok demektir.
Bulduğu islerden neden girip çıkıyor?
Çıktığı zaman geçimini nasıl sağlıyor muhakkak birikimi vardır ordan yiyordur.
Ailesine yaslanan bir tip mi?
En son isinden ne zaman ayrıldı/neden ayrıldı?
Bunlar önemli kilit noktalar.
Eğer olumlu cevaplar veriyorsanız adamla tabiki olabilir.
Sizinle tanışmak isteyen meslektaşınıza da şans verin derim ben. İkisini ölçüp tartarsiniz,hemen evlilik yok neticede tanışacaksınız anlaşırsanız bir ilişki olacak,olursa ne ala olmazsa aklınızda kalmamış olur.
Herşey gönlünüzce olsun:)

İşi gücü olmayan adamla evlenirsen sen bakarsın eve . Bunu kabul edersen ilkini seç .çünkü seviyorsun
Doktor olan adam da ben bir olumsuzluk görmedim . Bişey hissediyorsan ufakta olsa tanı.
Ya da ikisini de boşver .daha iyileri çıkar belki:KK53:

Back
X