Merhaba hanimlar.Kendimi tanitayim önce.29 yasindayim bir uni hastanesinde uzmanlik okuyorum cildiye doktoruyum.Uzun yillardir tanidigim bir arkadaşım var ortaokuldan beri ve gercekten iyi bir insan,dünya goruslerimiz fln cok ortak noktamiz var.Fakat belki de tek zit noktamiz su.Ben hayatim boyunca hep hedefi olan ve ona ulasmak icin cabalayan biriyim.cok sukur hayatta ne istediysem oldu.gercekten ne kadar sukretsem azdir.kimseye de bir zararim olmadi.bu bahsettigim arkadasim ise tam zit.mesela uni birakti 2.sinifta su an ise girip cikiyor.cok kararsiz biri.allah icin cok guvenilir bir insandir bana da cok iyi davranir hep.ben de onu seviyorum gercekten.ama dedigim gibi iliskimiz olma arefesinde yani benimle ciddi olarak konustu cok konusmasak da ben cekingen davrandim cunku.sevdigini soyledi.ben de seviyorum.
Gelelim diger konuya.Hastanede benim gibi asistan doktor bir arkadas var.O da beni tanimak istedigini soyledi gecenlerde.Ona gelirsek cok tanimiyorum onu.Ama bir kac kez hoslanmadigim seylerini yakalamistim birazcik havali biri ve ben egodan hic hoslanmam ama bilirsiniz doktorlarda oluyor birazcik.onun disinda namazinda abdestinde olmadigini biliyorum inancini bilemem.diger arkadasim namazinda abdestindedir.
Bir de kime sorsam daha isi bile olmayan biriyle uzman doktor olmaz.anlasamazsiniz sevgi bir yere kadar diyor.kafam cok karisik dostlar.ne olacak benim isim?