- 29 Mart 2013
- 97
- 40
- 88
- Konu Sahibi Hayalpessimist
Ikisinden de acilen kaçın siz zaten çözmüşsünüz ikisiyle de hayat geçmez diğer şıklar lütfen..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 in oluru yok muIkisinden de acilen kaçın siz zaten çözmüşsünüz ikisiyle de hayat geçmez diğer şıklar lütfen..
1 in oluru yok mu
Isi gucu yok diyorsun.1 in oluru yok mu.
29 ama 30 u gecersem evde kaldi damgasi yicem cevremdenİLki gelişime açık değil, sabırsız ve hayat amacı olmayan biri, sen istersisin.
Diğeri ego sahibi, bir kaç olumsuz davranışı yakalamışsın, sen isekendi halinde şükretmeyi bilen normal yaşamaya çalışan bir hanımsın.
Bence ikisi de senin için uygun adaylar değil.Yaşın henüz 29, daha uygun kişiler çıkacaktır karşına.
İkiside olmasınMerhaba hanimlar.Kendimi tanitayim önce.29 yasindayim bir uni hastanesinde uzmanlik okuyorum cildiye doktoruyum.Uzun yillardir tanidigim bir arkadaşım var ortaokuldan beri ve gercekten iyi bir insan,dünya goruslerimiz fln cok ortak noktamiz var.Fakat belki de tek zit noktamiz su.Ben hayatim boyunca hep hedefi olan ve ona ulasmak icin cabalayan biriyim.cok sukur hayatta ne istediysem oldu.gercekten ne kadar sukretsem azdir.kimseye de bir zararim olmadi.bu bahsettigim arkadasim ise tam zit.mesela uni birakti 2.sinifta su an ise girip cikiyor.cok kararsiz biri.allah icin cok guvenilir bir insandir bana da cok iyi davranir hep.ben de onu seviyorum gercekten.ama dedigim gibi iliskimiz olma arefesinde yani benimle ciddi olarak konustu cok konusmasak da ben cekingen davrandim cunku.sevdigini soyledi.ben de seviyorum.
Gelelim diger konuya.Hastanede benim gibi asistan doktor bir arkadas var.O da beni tanimak istedigini soyledi gecenlerde.Ona gelirsek cok tanimiyorum onu.Ama bir kac kez hoslanmadigim seylerini yakalamistim birazcik havali biri ve ben egodan hic hoslanmam ama bilirsiniz doktorlarda oluyor birazcik.onun disinda namazinda abdestinde olmadigini biliyorum inancini bilemem.diger arkadasim namazinda abdestindedir.
Bir de kime sorsam daha isi bile olmayan biriyle uzman doktor olmaz.anlasamazsiniz sevgi bir yere kadar diyor.kafam cok karisik dostlar.ne olacak benim isim?
Merhaba hanimlar.Kendimi tanitayim önce.29 yasindayim bir uni hastanesinde uzmanlik okuyorum cildiye doktoruyum.Uzun yillardir tanidigim bir arkadaşım var ortaokuldan beri ve gercekten iyi bir insan,dünya goruslerimiz fln cok ortak noktamiz var.Fakat belki de tek zit noktamiz su.Ben hayatim boyunca hep hedefi olan ve ona ulasmak icin cabalayan biriyim.cok sukur hayatta ne istediysem oldu.gercekten ne kadar sukretsem azdir.kimseye de bir zararim olmadi.bu bahsettigim arkadasim ise tam zit.mesela uni birakti 2.sinifta su an ise girip cikiyor.cok kararsiz biri.allah icin cok guvenilir bir insandir bana da cok iyi davranir hep.ben de onu seviyorum gercekten.ama dedigim gibi iliskimiz olma arefesinde yani benimle ciddi olarak konustu cok konusmasak da ben cekingen davrandim cunku.sevdigini soyledi.ben de seviyorum.
Gelelim diger konuya.Hastanede benim gibi asistan doktor bir arkadas var.O da beni tanimak istedigini soyledi gecenlerde.Ona gelirsek cok tanimiyorum onu.Ama bir kac kez hoslanmadigim seylerini yakalamistim birazcik havali biri ve ben egodan hic hoslanmam ama bilirsiniz doktorlarda oluyor birazcik.onun disinda namazinda abdestinde olmadigini biliyorum inancini bilemem.diger arkadasim namazinda abdestindedir.
Bir de kime sorsam daha isi bile olmayan biriyle uzman doktor olmaz.anlasamazsiniz sevgi bir yere kadar diyor.kafam cok karisik dostlar.ne olacak benim isim?
bir işte dikiş tutturamayan insanla olmaz.Merhaba hanimlar.Kendimi tanitayim önce.29 yasindayim bir uni hastanesinde uzmanlik okuyorum cildiye doktoruyum.Uzun yillardir tanidigim bir arkadaşım var ortaokuldan beri ve gercekten iyi bir insan,dünya goruslerimiz fln cok ortak noktamiz var.Fakat belki de tek zit noktamiz su.Ben hayatim boyunca hep hedefi olan ve ona ulasmak icin cabalayan biriyim.cok sukur hayatta ne istediysem oldu.gercekten ne kadar sukretsem azdir.kimseye de bir zararim olmadi.bu bahsettigim arkadasim ise tam zit.mesela uni birakti 2.sinifta su an ise girip cikiyor.cok kararsiz biri.allah icin cok guvenilir bir insandir bana da cok iyi davranir hep.ben de onu seviyorum gercekten.ama dedigim gibi iliskimiz olma arefesinde yani benimle ciddi olarak konustu cok konusmasak da ben cekingen davrandim cunku.sevdigini soyledi.ben de seviyorum.
Okumuş meslek sahibi olmuş birinin şu cümleyi kurması çok ilginç kusura bakmayın ama sırf millet laf etmesin diye evlenmeyi düşünmek aşırı mantıksız.29 ama 30 u gecersem evde kaldi damgasi yicem cevremden
29 ama 30 u gecersem evde kaldi damgasi yicem cevremden
Malesef cevre baskisi var bende.bir an once evlen cocuk ne ara olacak diyorlar yaslaninca cocuk zor gelir diyorlarEvde kalmis biri olarak seninkilere gunahimi vermem. Bu kadar ozguvensiz olmayin.
Malesef cevre baskisi var bende.bir an once evlen cocuk ne ara olacak diyorlar yaslaninca cocuk zor gelir diyorlar
29 ama 30 u gecersem evde kaldi damgasi yicem cevremden