İki dünya arasında kaldım lütfen yardim edin?

Ikisinden de acilen kaçın siz zaten çözmüşsünüz ikisiyle de hayat geçmez diğer şıklar lütfen..

İLki gelişime açık değil, sabırsız ve hayat amacı olmayan biri, sen istersisin.
Diğeri ego sahibi, bir kaç olumsuz davranışı yakalamışsın, sen isekendi halinde şükretmeyi bilen normal yaşamaya çalışan bir hanımsın.

Bence ikisi de senin için uygun adaylar değil.Yaşın henüz 29, daha uygun kişiler çıkacaktır karşına.

İLki gelişime açık değil, sabırsız ve hayat amacı olmayan biri, sen istersisin.
Diğeri ego sahibi, bir kaç olumsuz davranışı yakalamışsın, sen isekendi halinde şükretmeyi bilen normal yaşamaya çalışan bir hanımsın.

Bence ikisi de senin için uygun adaylar değil.Yaşın henüz 29, daha uygun kişiler çıkacaktır karşına.
29 ama 30 u gecersem evde kaldi damgasi yicem cevremden

Merhaba hanimlar.Kendimi tanitayim önce.29 yasindayim bir uni hastanesinde uzmanlik okuyorum cildiye doktoruyum.Uzun yillardir tanidigim bir arkadaşım var ortaokuldan beri ve gercekten iyi bir insan,dünya goruslerimiz fln cok ortak noktamiz var.Fakat belki de tek zit noktamiz su.Ben hayatim boyunca hep hedefi olan ve ona ulasmak icin cabalayan biriyim.cok sukur hayatta ne istediysem oldu.gercekten ne kadar sukretsem azdir.kimseye de bir zararim olmadi.bu bahsettigim arkadasim ise tam zit.mesela uni birakti 2.sinifta su an ise girip cikiyor.cok kararsiz biri.allah icin cok guvenilir bir insandir bana da cok iyi davranir hep.ben de onu seviyorum gercekten.ama dedigim gibi iliskimiz olma arefesinde yani benimle ciddi olarak konustu cok konusmasak da ben cekingen davrandim cunku.sevdigini soyledi.ben de seviyorum.
Gelelim diger konuya.Hastanede benim gibi asistan doktor bir arkadas var.O da beni tanimak istedigini soyledi gecenlerde.Ona gelirsek cok tanimiyorum onu.Ama bir kac kez hoslanmadigim seylerini yakalamistim birazcik havali biri ve ben egodan hic hoslanmam ama bilirsiniz doktorlarda oluyor birazcik.onun disinda namazinda abdestinde olmadigini biliyorum inancini bilemem.diger arkadasim namazinda abdestindedir.
Bir de kime sorsam daha isi bile olmayan biriyle uzman doktor olmaz.anlasamazsiniz sevgi bir yere kadar diyor.kafam cok karisik dostlar.ne olacak benim isim?
İkiside olmasın

Sürekli vurgulamışsınız ama 29 yaş çok genç bir yaş gerçekten. İlle de bu ikisinden biri olacak diye strese sokmayın kendinizi. Aceleyle evlilik kararı almayın.

Merhaba hanimlar.Kendimi tanitayim önce.29 yasindayim bir uni hastanesinde uzmanlik okuyorum cildiye doktoruyum.Uzun yillardir tanidigim bir arkadaşım var ortaokuldan beri ve gercekten iyi bir insan,dünya goruslerimiz fln cok ortak noktamiz var.Fakat belki de tek zit noktamiz su.Ben hayatim boyunca hep hedefi olan ve ona ulasmak icin cabalayan biriyim.cok sukur hayatta ne istediysem oldu.gercekten ne kadar sukretsem azdir.kimseye de bir zararim olmadi.bu bahsettigim arkadasim ise tam zit.mesela uni birakti 2.sinifta su an ise girip cikiyor.cok kararsiz biri.allah icin cok guvenilir bir insandir bana da cok iyi davranir hep.ben de onu seviyorum gercekten.ama dedigim gibi iliskimiz olma arefesinde yani benimle ciddi olarak konustu cok konusmasak da ben cekingen davrandim cunku.sevdigini soyledi.ben de seviyorum.
Gelelim diger konuya.Hastanede benim gibi asistan doktor bir arkadas var.O da beni tanimak istedigini soyledi gecenlerde.Ona gelirsek cok tanimiyorum onu.Ama bir kac kez hoslanmadigim seylerini yakalamistim birazcik havali biri ve ben egodan hic hoslanmam ama bilirsiniz doktorlarda oluyor birazcik.onun disinda namazinda abdestinde olmadigini biliyorum inancini bilemem.diger arkadasim namazinda abdestindedir.
Bir de kime sorsam daha isi bile olmayan biriyle uzman doktor olmaz.anlasamazsiniz sevgi bir yere kadar diyor.kafam cok karisik dostlar.ne olacak benim isim?

Bence ikisiyle de olmaz. Diger doktor olanin yanlis hareketlerini gormusseniz bile bile lades demeyin. Egitim ve kultur farki cok onemli. Uzmanligi bitirdikten sonra bildigim kadariyla devlet hastanelerinde donerle birlikte 10 bin civari aliyorsunuz.isi gucu olmayan biri sizin ondan yuksek olmanizi kaldiramayabilir. Sizin yerinizde olsam ya kendimle ayni seviyede ya da kendimden yuksek birini tercih ederdim. (Oyle de yapiyorum zaten:) )O kadar emek sarfetmissiniz. Iyi bir kariyeriniz olacak. Gec kaldim diye dusunmeyin sartlandirmayin her ikisinden biri olacak diye. Acele etmeyin

bir işte dikiş tutturamayan insanla olmaz.

benim gorusum bir doktor kesinlikle bir doktorla evlenmeli ayni dili konusuyorsunuz cunku seni en iyi meslektasin anlayabilir . digeriyle cok sıkıntı yasarsn aranizda statü farki var simdi degil belki ama ilerde cevrende surekli soylediginde gozune batmaya baskayacak .

Okumuş meslek sahibi olmuş birinin şu cümleyi kurması çok ilginç kusura bakmayın ama sırf millet laf etmesin diye evlenmeyi düşünmek aşırı mantıksız.

Mesleksiz biriyle doktor asla olmaz.
Ben olsam doktoru bir tanimaya calisirdim. Hoslanmadiginiz seyler yakalamissiniz ama adami tanimadan da karar vermemek lazim

Sap olamayandan uzak dur hic geregi yok.

Istediklerine ulasmis biri olarak hayalindeki ese de odaklan . Onlar hayalindeki ese uyuyorlar mi?

Bir doktor arkadasim da cok bocaladi evlilik kurmak icin sacma sapan insanlar pesinden gitti ama bekledi ve tam da gonlune gore birini buldu umudunu kaybetme. Ise yaramazlari direk cöpe at

Sen kendi ayaklarının üzerinde durabilen azimli bir genç hanımsın, çevrenin sözleri seni bu kadar etkilememeli. Olmayacak bir evlilik yaparsan çevren mi yardım edecek sana? Çevre dediğin şey çoğunlukla başarılı kadınların mutluluğunu istemez, onları kendilerince normalleştirmeye çalışır. Evlen, çocuk yap, hatta mesleğini unut çalışma evde otur. Evliliğin kötü giderse suçlu sensin, kocanı mutlu edemedin olur. Adam tiniyetsiz çıkar aldatır, kocanı elinde tutamadın olur. Her halukarda zaten konuşacak şey bulacaklar. Onları bu mutlu eder, peki ya seni uygun olamayacak bir eşle evlilik mutlu eder mi?

Back
X