İki Düşük Sonrası Çalışma Hayatı

İki gündür kanamam var. Ben kesin düşük dedim. Bu akşam doktora gittim. Kese bozulmamış. Hiç kalkmadan yat, pazartesi günü tekrar bakalım, kese büyümüş mü gözlemleyelim dedi. Küçük de olsa bir umut oldu. İlk düşükten sonra hem genetik hem de kan testi yaptırdım. Dediğin gibi kan pıhtılaşmasi az da olsa var. Bebek aspirini kullanıyorum. Tavsiye için çok teşekkür ederim Shirine-alish Shirine-alish

:KK48: dışı seni içi beni yakar diyelim :KK66:
Herkes öyle söylüyor :D Dışarıdan çok güzel gözükse de zormuş tabii. Doğumdan sonra da yapmanız zor olur, öğretmenlik deneyin yani işiniz evin dışında olsun. Evde çocukla bunalırsınız bence, ailenizden ve evden bağımsız bir ortamınız olsun bence.

Anladığım kadarı ile asgari ücretle izin bir süre devam edecek

Oturun biraz evde kafa dinleyin sonra iş bakının

Iyi iş olursa bırakın oraya geçin

Bir de doğumdan sonra ne olacak yere geçiriyorlar mı yoksa yine gecesi gündüzü çalışma şartları ağır olur

Herkes öyle söylüyor :KK70: Dışarıdan çok güzel gözükse de zormuş tabii. Doğumdan sonra da yapmanız zor olur, öğretmenlik deneyin yani işiniz evin dışında olsun. Evde çocukla bunalırsınız bence, ailenizden ve evden bağımsız bir ortamınız olsun bence.
Doğsa keşke :dua: sonrasında öğretmenlik daha mantıklı geliyor

Anladığım kadarı ile asgari ücretle izin bir süre devam edecek

Oturun biraz evde kafa dinleyin sonra iş bakının

Iyi iş olursa bırakın oraya geçin

Bir de doğumdan sonra ne olacak yere geçiriyorlar mı yoksa yine gecesi gündüzü çalışma şartları ağır olur
Düşük olursa şirkete bildirmem ve işe dönmem gerekir. Ama işi bırakırsam biraz kafa dinlemek iyi gelecek

Düşük olursa şirkete bildirmem ve işe dönmem gerekir. Ama işi bırakırsam biraz kafa dinlemek iyi gelecek

Düşük sonrası dönme zorunluluğu olup olmadığını anlatamamışım başta da onun için öyle yazdım

Olursa da doktor ile görüşün bir süre rapor versin sonuçta kanama devam ediyor ve basınç farkı sıkıntı olur

Görümcem düşük yaptı evde bile dolanma yat demişlerdi ona

İki gündür kanamam var. Ben kesin düşük dedim. Bu akşam doktora gittim. Kese bozulmamış. Hiç kalkmadan yat, pazartesi günü tekrar bakalım, kese büyümüş mü gözlemleyelim dedi. Küçük de olsa bir umut oldu. İlk düşükten sonra hem genetik hem de kan testi yaptırdım. Dediğin gibi kan pıhtılaşmasi az da olsa var. Bebek aspirini kullanıyorum. Tavsiye için çok teşekkür ederim Shirine-alish Shirine-alish
rabbim yarfımcın olsun. İnşllh miniğin seni bırakmaz. O acıyı en iyi bn bilirim.

Back
X