iki eliylede yazı yazmak..

silenzio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
1.956
28
0
Eskişehir
kızlar günaydın:)
bugün bi yeteneğimin farkına vardım ben ayna yazısı yazabiliyomusum hemde gayet düzgün şekilde..
çok şaşırdım..sağ elimle düzgün yazıyorum..sol elimle istem dışı tam onun aynadan bakıldığı şekilde yazıyorum
haberlerde bi kadın çıkmıştı ayna yazısı yazabiliyomuş bende deniyim bakalım dedim..yazabiliyorum..:44:

böyle bi yeteneği(yetenek mi bimiyorum ama) olan var mı?:1:

Son düzenleme:
ben normalde sol elimle yazarım hep sağ elimle yazmaya çalışmışımdır ama sol eliminki kadar olmamıştır ama ikisini bi arada denemedim hiç bi deneyeyim bende :60::60:

Konu içeriği nedeniyle "Hiçbir başlığa uymayan yazılar" başlığına taşındı.

Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.

ben lisedeyken sağ elimle tersten yazardım hep.o programı bende izledim ve bunun çok zor olduğunu düşündüm ama hemen denedim.dediğin gibi istem dışı yazıyorsun.harfleri kendiliğnden ters yazmaya başlıyorsun ama ben pek yazamadım sol elimi hiç kullanmadığım için yamuk oldu biraz :1: ama sağ elinle tersten yazmayı dene o kadar kolay olmuyor

Ben.. :3: Kendimi bildim bileli sol elimle öyle yazarım, çok eğlenirim bu durumla.. :27: Yetenek miymiş bu? İlk defa senden duydum. :9:

ben ayna yazısı değil normal de yazıyorum solla ama yazı karakteri farklı, aslında solağım ben ama ilkokul öğretmenin kızmıştı yazıyı sağ elle yaz diye, o günden beri sadece yazımı sağ ile yazarım ama diğer herşey solak.:55:

ben lisedeyken sağ elimle tersten yazardım hep.o programı bende izledim ve bunun çok zor olduğunu düşündüm ama hemen denedim.dediğin gibi istem dışı yazıyorsun.harfleri kendiliğnden ters yazmaya başlıyorsun ama ben pek yazamadım sol elimi hiç kullanmadığım için yamuk oldu biraz :1: ama sağ elinle tersten yazmayı dene o kadar kolay olmuyor

evet sağ elle ters yazılmıyor çok zor:1:
bana çok ilginç geldi ya hiç sol eline bakmadan yazıyorsun bi bakıyosun harfler tersten yazılmış:1:

ben de öğrenciyken okulda eğlencesine tahtaya 2 elimle yazardım, sol elimle yazdığım da ayna yazısı oluyordu :82: enteresan bir yetenek, kaç zamandır yapmıyorum, bari bi deftere yazıp deneyeyim

Back
X