Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 2. Denemem. 2 embiriyo transfer ettiler bugün 3. Günümdü. Merakla bekliyorum sizde belirti varmıBaşka kimse yok mu iki embriyo transferi olan
Beta hcg sonuclarinizi hatırlıyor musunuzİki embriyo konuldu. 2 kese göründü şu anda. kalp atışlarını görmedik daha. O yüzden korkuyorum açıkcası hala
Benim pozitif kese görme günümü bekliyorumBenimde 2. Denemem. 2 embiriyo transfer ettiler bugün 3. Günümdü. Merakla bekliyorum sizde belirti varmı
HAYırlı olsun gözünüz aydınBenim pozitif kese görme günümü bekliyorum
Ben hala bisey hissetmiyorum hamileyim diyemiyorum kendimeHAYırlı olsun gözünüz aydınPeki belirti yaşadınızmı yada ne hissettiniz ben hiç bişey hissetmiyorum korkuyorum tutmayacak diye
Anladım çok teşekkür ederim bebeğiniz sıkıca tutunsun sizeBen hala bisey hissetmiyorum hamileyim diyemiyorum kendimebelirti aramayın yani ben haftaya keseyi görmek nasip olursa o zaman hamile olduğumu anlicam. Şuan adet olmadım tek degisiklik o
Beta hcg sonuclarinizi hatırlıyor musunuz
Ben hiç bişey hissetmedim 7. Gün nasıl olsa tutmadı erkenden öğreneyim bari dedim de test yaptım 21 çıktı sonra iki gün sonra 68 olmuştu doktor ultrason için gün verdi daha test istemedi. 9. Gunumden bu yana 5 gün geçti bende hala tık yok acaba hala hamile miyim diye düşünüyorum kendi kendimeGünaydın kızlar ben hiç ama hiiiiç birley hissetmiyorum ve kafamdan atamıyorum çok bilinçliyim olumsuzada hazırım ama hiçbirşey hissetmeyen hamilelere ricam bıkmadan cvplarsanız sevinirim minicikte olsa bileg hissetmedinizmi ilk transferde olumsuz olunca pozitifi hiç göremicem gibi geliyo 6. Günümdeyim
Anladım canım çok ilginç bazılar vucudunda hemen gözlemliyor kahverengi jel geri geliyo kadıklarında minikte olsa hareketlenme falan oluyor benimde 2 embiriyo olunca daha çabuk hissetmem gerekiyo gibi geliyo ama tık yokBen hiç bişey hissetmedim 7. Gün nasıl olsa tutmadı erkenden öğreneyim bari dedim de test yaptım 21 çıktı sonra iki gün sonra 68 olmuştu doktor ultrason için gün verdi daha test istemedi. 9. Gunumden bu yana 5 gün geçti bende hala tık yok acaba hala hamile miyim diye düşünüyorum kendi kendime
Kaçıncı gün embriyosu yarın bı test yaptır o zamanAnladım canım çok ilginç bazılar vucudunda hemen gözlemliyor kahverengi jel geri geliyo kadıklarında minikte olsa hareketlenme falan oluyor benimde 2 embiriyo olunca daha çabuk hissetmem gerekiyo gibi geliyo ama tık yok