Anket İki embriyo transferi sonuçları

İki embriyo transferi sonucu

• Ankete Katılan
    38

Ogr000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
558
331
103
32
Kızlar iki embriyo transferi sonuclarjniz nasıl
Sonuclariniz ne şekilde işaretler misiniz

Benim 3 gebelik tüp bebek tedavisi ile oldu 2 tanesi çift embriyo konuldu ama tek gebelik olarak ilerledi. Şimdi de tek embriyo konuldu şükür hamileyim tekrar.

Bana iki embriyo transferi oldu. Bakalım sonucu ne olacak. Biri orta kalite biri iyi

2 tane 3. Gün embriyosu transfer edilmişti 1 tanesi tuttu

Benim de 2 tane iyi kakite 3. Gun embriyosu transfer edildi. Bugun 4. Gun bakalim sonuclari bekliyorum. Buraya yazarim ins. Tek mi cift mi

İki embriyo konuldu. 2 kese göründü şu anda. kalp atışlarını görmedik daha. O yüzden korkuyorum açıkcası hala

HAYırlı olsun gözünüz aydın🤲 Peki belirti yaşadınızmı yada ne hissettiniz ben hiç bişey hissetmiyorum korkuyorum tutmayacak diye
Ben hala bisey hissetmiyorum hamileyim diyemiyorum kendime 😁 belirti aramayın yani ben haftaya keseyi görmek nasip olursa o zaman hamile olduğumu anlicam. Şuan adet olmadım tek degisiklik o

Ben hala bisey hissetmiyorum hamileyim diyemiyorum kendime 😁 belirti aramayın yani ben haftaya keseyi görmek nasip olursa o zaman hamile olduğumu anlicam. Şuan adet olmadım tek degisiklik o
Anladım çok teşekkür ederim bebeğiniz sıkıca tutunsun size 🙏 iyi bari umut oldunuz bana demekki bişey hissetmedende hamile olanların sayısı çok

Günaydın kızlar ben hiç ama hiiiiç birley hissetmiyorum ve kafamdan atamıyorum çok bilinçliyim olumsuzada hazırım ama hiçbirşey hissetmeyen hamilelere ricam bıkmadan cvplarsanız sevinirim minicikte olsa bileg hissetmedinizmi ilk transferde olumsuz olunca pozitifi hiç göremicem gibi geliyo 6. Günümdeyim

Günaydın kızlar ben hiç ama hiiiiç birley hissetmiyorum ve kafamdan atamıyorum çok bilinçliyim olumsuzada hazırım ama hiçbirşey hissetmeyen hamilelere ricam bıkmadan cvplarsanız sevinirim minicikte olsa bileg hissetmedinizmi ilk transferde olumsuz olunca pozitifi hiç göremicem gibi geliyo 6. Günümdeyim
Ben hiç bişey hissetmedim 7. Gün nasıl olsa tutmadı erkenden öğreneyim bari dedim de test yaptım 21 çıktı sonra iki gün sonra 68 olmuştu doktor ultrason için gün verdi daha test istemedi. 9. Gunumden bu yana 5 gün geçti bende hala tık yok acaba hala hamile miyim diye düşünüyorum kendi kendime

Ben hiç bişey hissetmedim 7. Gün nasıl olsa tutmadı erkenden öğreneyim bari dedim de test yaptım 21 çıktı sonra iki gün sonra 68 olmuştu doktor ultrason için gün verdi daha test istemedi. 9. Gunumden bu yana 5 gün geçti bende hala tık yok acaba hala hamile miyim diye düşünüyorum kendi kendime
Anladım canım çok ilginç bazılar vucudunda hemen gözlemliyor kahverengi jel geri geliyo kadıklarında minikte olsa hareketlenme falan oluyor benimde 2 embiriyo olunca daha çabuk hissetmem gerekiyo gibi geliyo ama tık yok

Anladım canım çok ilginç bazılar vucudunda hemen gözlemliyor kahverengi jel geri geliyo kadıklarında minikte olsa hareketlenme falan oluyor benimde 2 embiriyo olunca daha çabuk hissetmem gerekiyo gibi geliyo ama tık yok
Kaçıncı gün embriyosu yarın bı test yaptır o zaman

Back
X