İki embrıyo transferi yasakmı

meltemriz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2020
188
90
98
33
Merhaba hanımlar ben özel bır hastanede tup bebekle gebe kaldım şuan ıkızlere gebeyım devlete hastanesıne gıttıgımde perınatolog bana ıkı embrıyo yasak nasıl transfer ederler devlet ceza kesecek sızede hastaneyede dedı yaşım 29 ılk deneme negatıf ıkıncı deneme ıkız gebelık bu konuda bılgısı olan varmıdır

Normalde yasal değil diye biliyorum 35 yaş ve yanlış olmasın 3 olumsuz deneme olması mı ne gerekiyormuş.(emin değilim tam ama) doktorun insiyatifinde olan bir şey özel hastanelerde yapıyorlar hasta talep ederse.

Ne güzel Allah bana da nasip etsin inşallah ikiz gebelik. Bebeğinize sevinmeye be şükretmeye bakın. Bu tür olumsuz konuşanlara kulak vermeyin.

Cumhurbaşkanı diyor en az 3 çocuk yapın diye. Sen bebeğinin sağlığını düşün gerisini boşver.

35 yaş altı cift embriyo transferi yasak normalde. Ama ozelde doktorlar soruyor ki bana da sorulmustu. Doktor tek embriyo nakli gösterip cift embriyo yerleştiriyor. Gıcık birine denk gelmişsin takılma sen bunlara. Bebeklerinin sağlığını düşün. Doktor sormadan da tup bebek diye açıklama yapma.

Hepsı soruyor tup bebek deyınce daha çok özen gosterıyorlar nedense mecburen soylemek zorunda kalıyorum bıde tup bebek doktorumu aradım bu konuyla ılgılı yorum yapmadı gel bana dedı muayene ucretı almıyor bnden şuanda doğum ıcınde ne yapacagım bılmıyorum maddı durumum ozel hastaneye yetmıyor

Sizi bu halinizde üzüyorlar yaa Allah büyük. Sanki her şey usulüne uygun

Devlet hastaneye ceza keser de size niye kessin orasını anlamadım. Ayrıca her ikiz gebelik tüp bebek sonucu olmaz. Devlette doğum yapacaksanız tüp bebek olduğunu söylemek zorunda değilsiniz. Tüp bebekle gebe kalınması hamileyken ayri bir tedavi süreci gerektirmiyor (ilk üç ay kan sulandırıcı kullanmanız dışında). Ayrıca eğer sizden 3 yumurta toplandıysa bazen bi tane tekli digerlerini şans artsın diye ikili şekilde dondurabiliyor hastane. Eğer zaten ikili şekilde dondurulduysa o yüzden de ikili transfer yapılmış olabilir. Size neden ikili yapıldı, siz mi rica ettiniz? Normalde çoğu hastane siz rica etseniz bilr yasak olduğu için yanaşmıyor.

Normalde yasal degil ama doktorlar hakli gordukleri gerek gordukleri durumda 2 embriyo transferi yapiyorlar bizede 35 yas alti oldugu icin 2 koyulmaz denmisti devlette transfer oldum bugun transferimin 3.gunu ve 2 embriyo transfer edildi yasimda 24

Bana yasak demislerdi ilkinde tek ikinci de tek ucuncu de 2 tane konmustu

Ceza falam hic duymadim bosverin rabbim nasip etmis gerisi onemli degil kac transfer yapıldığını nerden bilcekler solemeynce

Normalde yasal degil ama doktorlar hakli gordukleri gerek gordukleri durumda 2 embriyo transferi yapiyorlar bizede 35 yas alti oldugu icin 2 koyulmaz denmisti devlette transfer oldum bugun transferimin 3.gunu ve 2 embriyo transfer edildi yasimda 24
Insallah hayirli haberler alirsiniz

Normalde doktorum da yasak ama yapabilirim isterseniz demisti. Biz de 1 kere denicez diye evet demiştik. Biri kız biri erkek. Kimse de tup bebek ama neden 2 tane dememişti suan 2 bucuk yaşındalar
Ay masallah Allah bagislasin ne guzelbenim de tek yumurta toplamada farkli zamanda iki guzel kızım oldu şükür

Bugune kadar ceza alan varmı doktorlar garantılemek ıcın transfer edıyorlar ıkı embrıyo benımde tuttu bu kezde devlettekı doktor cezası var dedı korkudan oraya gıdemıyorum kararsız kaldım hıckımseden net cevap alamadım bugune kadra doktor kadar net konuşan kımse olmadı kendı tüp bebek doktoruma soyledım şuan ucretsız muayene edıyor benı ama doğumda ne yapacak hıc bılmıyorum cunkı gıttıgım hastane fıyatı cok yuksek onıkıbın falan ben o kadarını karşılayamam doktora ındırım yaparsqnız ancak gelebılırım dedım ses cıkarmadı

Normalde yasal değil diye biliyorum 35 yaş ve yanlış olmasın 3 olumsuz deneme olması mı ne gerekiyormuş.(emin değilim tam ama) doktorun insiyatifinde olan bir şey özel hastanelerde yapıyorlar hasta talep ederse.
Dopru bılıyorsunuz ama hıc burıne uymadıkar bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…