Normalde yasal değil diye biliyorum 35 yaş ve yanlış olmasın 3 olumsuz deneme olması mı ne gerekiyormuş.(emin değilim tam ama) doktorun insiyatifinde olan bir şey özel hastanelerde yapıyorlar hasta talep ederse.Merhaba hanımlar ben özel bır hastanede tup bebekle gebe kaldım şuan ıkızlere gebeyım devlete hastanesıne gıttıgımde perınatolog bana ıkı embrıyo yasak nasıl transfer ederler devlet ceza kesecek sızede hastaneyede dedı yaşım 29 ılk deneme negatıf ıkıncı deneme ıkız gebelık bu konuda bılgısı olan varmıdır
Cumhurbaşkanı diyor en az 3 çocuk yapın diye. Sen bebeğinin sağlığını düşün gerisini boşver.Merhaba hanımlar ben özel bır hastanede tup bebekle gebe kaldım şuan ıkızlere gebeyım devlete hastanesıne gıttıgımde perınatolog bana ıkı embrıyo yasak nasıl transfer ederler devlet ceza kesecek sızede hastaneyede dedı yaşım 29 ılk deneme negatıf ıkıncı deneme ıkız gebelık bu konuda bılgısı olan varmıdır
35 yaş altı cift embriyo transferi yasak normalde. Ama ozelde doktorlar soruyor ki bana da sorulmustu. Doktor tek embriyo nakli gösterip cift embriyo yerleştiriyor. Gıcık birine denk gelmişsin takılma sen bunlara. Bebeklerinin sağlığını düşün. Doktor sormadan da tup bebek diye açıklama yapma.Merhaba hanımlar ben özel bır hastanede tup bebekle gebe kaldım şuan ıkızlere gebeyım devlete hastanesıne gıttıgımde perınatolog bana ıkı embrıyo yasak nasıl transfer ederler devlet ceza kesecek sızede hastaneyede dedı yaşım 29 ılk deneme negatıf ıkıncı deneme ıkız gebelık bu konuda bılgısı olan varmıdır
Sizi bu halinizde üzüyorlar yaa Allah büyük. Sanki her şey usulüne uygunHepsı soruyor tup bebek deyınce daha çok özen gosterıyorlar nedense mecburen soylemek zorunda kalıyorum bıde tup bebek doktorumu aradım bu konuyla ılgılı yorum yapmadı gel bana dedı muayene ucretı almıyor bnden şuanda doğum ıcınde ne yapacagım bılmıyorum maddı durumum ozel hastaneye yetmıyor
Devlet hastaneye ceza keser de size niye kessin orasını anlamadım. Ayrıca her ikiz gebelik tüp bebek sonucu olmaz. Devlette doğum yapacaksanız tüp bebek olduğunu söylemek zorunda değilsiniz. Tüp bebekle gebe kalınması hamileyken ayri bir tedavi süreci gerektirmiyor (ilk üç ay kan sulandırıcı kullanmanız dışında). Ayrıca eğer sizden 3 yumurta toplandıysa bazen bi tane tekli digerlerini şans artsın diye ikili şekilde dondurabiliyor hastane. Eğer zaten ikili şekilde dondurulduysa o yüzden de ikili transfer yapılmış olabilir. Size neden ikili yapıldı, siz mi rica ettiniz? Normalde çoğu hastane siz rica etseniz bilr yasak olduğu için yanaşmıyor.Merhaba hanımlar ben özel bır hastanede tup bebekle gebe kaldım şuan ıkızlere gebeyım devlete hastanesıne gıttıgımde perınatolog bana ıkı embrıyo yasak nasıl transfer ederler devlet ceza kesecek sızede hastaneyede dedı yaşım 29 ılk deneme negatıf ıkıncı deneme ıkız gebelık bu konuda bılgısı olan varmıdır
Normalde yasal degil ama doktorlar hakli gordukleri gerek gordukleri durumda 2 embriyo transferi yapiyorlar bizede 35 yas alti oldugu icin 2 koyulmaz denmisti devlette transfer oldum bugun transferimin 3.gunu ve 2 embriyo transfer edildi yasimda 24Merhaba hanımlar ben özel bır hastanede tup bebekle gebe kaldım şuan ıkızlere gebeyım devlete hastanesıne gıttıgımde perınatolog bana ıkı embrıyo yasak nasıl transfer ederler devlet ceza kesecek sızede hastaneyede dedı yaşım 29 ılk deneme negatıf ıkıncı deneme ıkız gebelık bu konuda bılgısı olan varmıdır
Bana yasak demislerdi ilkinde tek ikinci de tek ucuncu de 2 tane konmustu35 yaş altı cift embriyo transferi yasak normalde. Ama ozelde doktorlar soruyor ki bana da sorulmustu. Doktor tek embriyo nakli gösterip cift embriyo yerleştiriyor. Gıcık birine denk gelmişsin takılma sen bunlara. Bebeklerinin sağlığını düşün. Doktor sormadan da tup bebek diye açıklama yapma.
Ceza falam hic duymadim bosverin rabbim nasip etmis gerisi onemli degil kac transfer yapıldığını nerden bilcekler solemeynceHepsı soruyor tup bebek deyınce daha çok özen gosterıyorlar nedense mecburen soylemek zorunda kalıyorum bıde tup bebek doktorumu aradım bu konuyla ılgılı yorum yapmadı gel bana dedı muayene ucretı almıyor bnden şuanda doğum ıcınde ne yapacagım bılmıyorum maddı durumum ozel hastaneye yetmıyor
Bizde gorusurken 35 yas altina yasal degil dendi transfer gunumde 2 tane koyduklarinda sasirdik sordukda doktor 2 li transferi uygun gordu desteklemesi acisindan dendiBana yasak demislerdi ilkinde tek ikinci de tek ucuncu de 2 tane konmustu
Cok iyi nasip iste cnm bizimkiler çok kuralciymis ben de istemistim:)Bizde gorusurken 35 yas altina yasal degil dendi transfer gunumde 2 tane koyduklarinda sasirdik sordukda doktor 2 li transferi uygun gordu desteklemesi acisindan dendi
Gercekten nasip ben doktor net bir sekilde yasak diyince lafini dahi gecirmemistim ama Rabbim kalbimi biliomus ikiz istiyordum tabi bunun nasip olmasi gibi tutmasida nasip hayirlisi isteyen herkese insallahCok iyi nasip iste cnm bizimkiler çok kuralciymis ben de istemistim:)
Insallah hayirli haberler alirsinizNormalde yasal degil ama doktorlar hakli gordukleri gerek gordukleri durumda 2 embriyo transferi yapiyorlar bizede 35 yas alti oldugu icin 2 koyulmaz denmisti devlette transfer oldum bugun transferimin 3.gunu ve 2 embriyo transfer edildi yasimda 24
Normalde doktorum da yasak ama yapabilirim isterseniz demisti. Biz de 1 kere denicez diye evet demiştik. Biri kız biri erkek. Kimse de tup bebek ama neden 2 tane dememiştiBana yasak demislerdi ilkinde tek ikinci de tek ucuncu de 2 tane konmustu
Ay masallah Allah bagislasin ne guzelNormalde doktorum da yasak ama yapabilirim isterseniz demisti. Biz de 1 kere denicez diye evet demiştik. Biri kız biri erkek. Kimse de tup bebek ama neden 2 tane dememiştisuan 2 bucuk yaşındalar
Dopru bılıyorsunuz ama hıc burıne uymadıkar bendeNormalde yasal değil diye biliyorum 35 yaş ve yanlış olmasın 3 olumsuz deneme olması mı ne gerekiyormuş.(emin değilim tam ama) doktorun insiyatifinde olan bir şey özel hastanelerde yapıyorlar hasta talep ederse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?