İki erkek arasında kalmış gibi hissediyorum

Heh bana böyle şeyler diyin de vicdani yükümden kurtulayım ya ☺
Evet, yani gittiğinde “bir yolunu bulup birlikte olacağız” kafasıyla gitti resmen terk etmedi tabi de duygusal olarak terk etmiş oldu.
Benim de iletişimde kalma sebebim ona üzülmem borçlu hissetmem vs idi, kötü dönemimde yanımda oldu ben onu şimdi nasıl salayım diye düşünüyordum ama böyle hissetmeme de pek gerek yok sanırım.

Zaten bundan sonra arayacağını sanmıyorum ben zaten aramıyorum o yüzden iletişimde değilim artık.

İyi geldi yorumunuz teşekkür ederim :)

Karşılıklı kanser dönemi atlatılmış o anlamda da borcunuz kalmadı içiniz rahat olsun. Eşimle sevgili olduğum dönemde eski aşık olduğum adamla bi hafta iletişimim oldu resmen eşimi (sevgiliydik o zaman,13 yıl öncesinden bahsediyorum) terkediyordum öylesine kafamı karıştırmıştı. Sonra kestirip attım onunla iletişimi,13 yıl önce böyle davranmasam şuan eşimle evli olmazdım ve iki çocuğumuz da olmazdı. Eskisiyle kesinlikle iletişim kurmayın gerekirse numaranızı değiştirin ben kendime güvenmediğim için numaramı ve mail adresimi değiştirmiştim o zaman.

Ben bağlantıda kalmak istemedim, onu 1 kere bile aramadım aklıma bile gelmiyordu. O arayınca açmadığım zamanlar da oluyordu. Açtığımda da o kötü yaşadığı şeyleri anlattı ben hep hayatına bakmasını mutlu olmasını istediğimi bizden bir daha olmayacağını vs anlattım. Bunu da ona borçlu hissettim, o bana o kadar destek oldu ki kötü dönemimde.... Sandığınız gibi bir iletişimde kalmak değil bu.
Hala yanlış düşünüyorsunuz.
Eğer sandığım gibi değil ise neden aklınız karışık?? Buyrun soru bu. Eğer asla öyle düşünmediyseniz neden burada bu konu açıldı?
Kusura bakmayın eğer doğru bir yorum istiyorsanız, siz sevgiliniz olduğu halde eski sevgilizle görüştünüz, ki hiçbir şart altında bu kabul edilemez, üstüne bir de ondan etkilenip kafanız karıştı. Bu aldatmaktır.
Bakın ben olan şeyi söylüyorum. Aslında bu yorum bile değil. Gerçekleşen durum bu.
Şu yüzden konuştum, bu nedenle görüştüm, aslında ben istemedim vs bunlar boş. Sonuca bakalım. Kaldı ki sebebi ne olursa olsun bir ilişkiniz varken eskisiyle irtibatta olamazsınız.
Yazık günah insanların onurlarıyla oynamayın. Vebal bu.

Ama son zamanlarda ilişkimizde içime sinmeyen bazı şeyler var bazı davranışları beni rahatsız ediyor ve geleceği düşünmeyi bana sorgulatıyor; konuştuk bunları söyledim o bunları düzeltmek için çok istekli, düzelteceğim diyor. Ben de ilişkimize zaman ona da düzeltmek için şans verdim
Ne gibi davranışlar? Yaşlar kaç bilmiyorum ama erkeklerin değiştiği pek vaki olmuyor. Sadece bir süre öyleymiş gibi yapıp tekrar aslına rücu ediyorlar

Hala yanlış düşünüyorsunuz.
Eğer sandığım gibi değil ise neden aklınız karışık?? Buyrun soru bu. Eğer asla öyle düşünmediyseniz neden burada bu konu açıldı?
Kusura bakmayın eğer doğru bir yorum istiyorsanız, siz sevgiliniz olduğu halde eski sevgilizle görüştünüz, ki hiçbir şart altında bu kabul edilemez, üstüne bir de ondan etkilenip kafanız karıştı. Bu aldatmaktır.
Bakın ben olan şeyi söylüyorum. Aslında bu yorum bile değil. Gerçekleşen durum bu.
Şu yüzden konuştum, bu nedenle görüştüm, aslında ben istemedim vs bunlar boş. Sonuca bakalım. Kaldı ki sebebi ne olursa olsun bir ilişkiniz varken eskisiyle irtibatta olamazsınız.
Yazık günah insanların onurlarıyla oynamayın. Vebal bu.

Sandığınız gibi olsaydı şimdiye kadar ona 95 kere geri dönmüştüm şuan evlilik planları yapıyorduk. Onu BEN İSTEMEDİM.
Eski sevgilim olsa da 3.5 sene hayatımda olmuş, çok zor zamanları beraber atlattığım, romantik olarak bir ilgimin kalmadığı bir insan. İnsani değeri bende her zaman olacak. Zor zamanlarında da yanında olmak her zaman isterim. Bu hayatımdan gelip geçmiş herkes için geçerli tabi.
Sadece onu bu kötü döneminde ekstra üzmüş olmaktan dolayı üZülüyorum ben büyük ihtimalle.

Bakın eski sevgilinize karşı suçlu hissetmeyin, sonuçta söz verip sözünden dönen o olmuş, nasıl olsa birlikte oluruz kafası ile gitti diyorsunuz ya bu bencillik ya da kötülük değil mi? Adam kendi rahatından hayalinden ödün vermemek için, sizin kariyerinizi çöpe atmanızı beklemiş, sonuçta İstanbulda da bir şekilde avukatlık yapabilirdi ama sizinnorada bir iş imkanınız yokmuş. Kaldı ki o orada birini bulsaydı ne olacaktı?Geçmişinizde hayatınızda kimse yokken onunla görüşmeniz bir tercihtir birşey diyemem ama şuan hayatınızda biri varken insani olarak bile olsa onunla görüşmeniz ve iletişimde olmanız hayatınızdaki insana haksızlık. Ve onunla görüşmemeniz sizi vicdansız yapmaz ama hala sizden bir şekilde duygusal beklentisi olan biriyle görüşmeniz hayatınızdaki insana karşı kötülüktür. Gözünüzü kapatın ve aynı şeyi hayatınızdaki insanın eski sevgilisinin yaptığını ve sevgilinizinde vicdan yükü yüzünden onla iletişimi koparamadığını düşünün. Ne hissederdiniz? Bunu ne kendinize ne hayatınızdaki insana yapmayın. Hastalık Allahtandır, siz konışmadınız da hasta oldu diye birşey yok, kaldı ki siz onunla bir şekilde iletişimde kalarak ister istemez umutta veriyorsunuz, diyeceksiniz ki ben umut verici konuşmuyorum, beklentisi olan insana o telefonu açmak bile bir umuttur. Burada kaç konuda okuduk. Beklentisi olan için bazen bir bakış, bir merhaba sözünün bile ne umutlar filizlendirdiğini. Anladığım kadarı ile insani ilişkilerde kötü olmak istemeyen birisiniz ama kesin kararlar almaz ve geçmişinizi ardınızda bırakmazsanız şimdi ki ilişkinize ciddi zarar verirsiniz.

O beni unutamamışken ben nasıl onu unutup, onda kanser olmasına rağmen yeni birini bulabilmişim yaşadıklarımız bu kadar mı kolaymış vb. Sitem etti ağladı.
Hımmm. Yani o seni unutmuş olsa senin de unutmana izin varmış gibi bir anlam çıkıyor ve sen bu cümlenin üzerine arada kaldım diyorsun.
Bence arada kalacak bir durum yok.

Merhaba kızlar,

Bana nolur akıl verin. Kafam çok karışık darmadağınık oldum. Doğru yolu bulmama yardım edin.
Bu klasik bir iki erkek arasında kaldım konusu değil.
Biri eski sevgilim, 3.5 senemi verdiğim insan. Onunla ilgili çok konu açtım buraya. Onunla her şey çok güzeldi. Şimdi dönüp bakınca daha iyi anlıyorum bunu. Aşırı iyi anlaşırdık, hep gezer eğlenirdik, değişik aktiviteler bulup ilişkimizi canlı tutardık. Ama büyük bir sorun vardı. Kendisi Edirne’liydi avukattı ve memleketine dönme kararı almıştı. Benim orada iş bulamayacağımı bile bile. Burada (İstanbul) kendi işini kurabilmesi zor olacak diye. Orada babası ev, araba alacak ve işini kuracak diye. Başta “İstanbulda kalacağım” dediği için ilişkiye başlamıştık zaten, ilişki boyunca da kaç kere daha söz vermesine rağmen gitmeyi tercih etti. Bir süre daha uzaktan götürmeye çalıştık ama ben yapamadım, geleceğimizin olmadığını bildiğim halde biriyle devam edemedim. Bunu kendi elleriyle yok ettiği için de, güçlü duramadığı için de zamanla yıprandım ve soğudum. İlişkimiz bittikten sonra benim annem kanser oldu ve vefat etti, o süreçlerde hep yanımdaydı hep destekçiydi sağolsun. Sonra o kanser oldu, birinci evre yakalandı çok şükür ve ameliyat oldu, 5 sene takip edilecek. Ben de o süreçte onun yanında oldum elimden geldiğince. Bunlar olurken o Edirne’de mutsuz olduğunu, yanlış karar verdiğini anladığını dönmek istediğini beni unutamadığını vs çok söyledi ama ben istemedim çünkü hem soğumuştum, hem de ona tekrar güvenip tekrar hayal kırıklığına uğramak istemedim. Zaten güvenemezdim de. Arada bir ayda 1 falan benimle iletişime geçip halimi hatrımı soruyor, kötü olduğunu hayattan hiç keyif almadığını söylüyordu dertleşiyorduk. Ben de “artık keşke hayatını yoluna soksa beni mutsuzum diye aramasa” diye düşünüyordum.

Sonra hayatıma biri girdi ve bir süredir beraberiz. Eski sevgilim aklımın ucuna gelmiyordu. Kendisi benimle ciddi düşünüyor, ben de ona karşı aynı şekilde. Ailesiyle tanıştırdı sürekli onlarla da vakit geçiriyoruz annesi beni gelinim diye tanıtıyor çevresine vs. Ama son zamanlarda ilişkimizde içime sinmeyen bazı şeyler var bazı davranışları beni rahatsız ediyor ve geleceği düşünmeyi bana sorgulatıyor; konuştuk bunları söyledim o bunları düzeltmek için çok istekli, düzelteceğim diyor. Ben de ilişkimize zaman ona da düzeltmek için şans verdim.

Hayatım böyle devam ederken eski erkek arkadaşım hayatımda yeni biri olduğunu öğrendi ve komple yıkıldı. O beni unutamamışken ben nasıl onu unutup, onda kanser olmasına rağmen yeni birini bulabilmişim yaşadıklarımız bu kadar mı kolaymış vb. Sitem etti ağladı. Ben çok üzüldüm ve bu olaydan beri kafam çok karışık. O benim için çok değerli ve onu üzmek hiç istemezdim. Bir iki kere konuştum gönlünü almak için ama işe yaramadı. Benim de aklıma saçma bir şekilde eski günlerimi gelip duruyor, halbuki ne kadar mutluyduk her şey ne kadar güzeldi, acaba benim için doğru kişi o mu, ona bir daha şans mı vermeliydim ya da şuanki ilişkimi bitirip onunla tekrar birlikte olmam için bu bir işaret miydi moduna girdim. Ama bu olay olmadan önce ona karşı hiç bir şey hissetmiyordum tek isteğim hayatını oturtsun birini bulsun benden uzaklaşsın mutlu olsun’du.

Sizce ne yapmalıyım? :KK43:
Umarım okunmayacak kadar çok uzun yazamamışımdır.
Yorumlarınızı yardımlarınızı bekliyorum :)
eski eskide kalmalıdır, geçmiş gitmiş o da iyileşmiş artık herkes önüne baksın bence ümit de verme hiç konuşma derim. Eski sevgilinle iletişim halinde olman yeni ilişkine de zarar verir bunu da aklından çıkarma ;)

Tercih edilme soz konusuysa ikisi de doğru kişi değil demektir.

Ben senin yerinde olsam eski melankolik sevgilime kesinlikle geri dönmezdim, hayat boyu hep uğraşmak zorunda kalacakmışsın hissine kapıldım nedense. Bir şekilde hayatından çıkarmaya bak onu, o zaman daha objektif düşünebilirsin diye düşünüyorum. Sonrasında yeni sevgilin ile yürütüp yürütemeyeceğine karar verirsin..

Eski erkek arkadasiniz ozel hayatinda boslukta oldugu icin hayatinda kimse olmadigi icin sizinle bu sekilde konusup kafanizi karistiriyor. Simdiki sevgilinizin o sonradan ciktigi dediginiz huylar hic cekilmez huylar degilse bence simdiki sevgilinizle devam edin

Sandığınız gibi olsaydı şimdiye kadar ona 95 kere geri dönmüştüm şuan evlilik planları yapıyorduk. Onu BEN İSTEMEDİM.
Eski sevgilim olsa da 3.5 sene hayatımda olmuş, çok zor zamanları beraber atlattığım, romantik olarak bir ilgimin kalmadığı bir insan. İnsani değeri bende her zaman olacak. Zor zamanlarında da yanında olmak her zaman isterim. Bu hayatımdan gelip geçmiş herkes için geçerli tabi.
Sadece onu bu kötü döneminde ekstra üzmüş olmaktan dolayı üZülüyorum ben büyük ihtimalle.
Hala şöyle böyle olmuş diyorsunuz. Ben diyorum ki sonuç ne oldu? Tamam niyetiniz iyiydi, asla öyle bir düşünceniz olmadı, tamam. Ama sonuç? Sevgiliniz varken başka bir adam aklınızda. Yaptıklarınız size eskiye dönmelimiyim dedirttimi mi, evet. Hayatınızda biri var ve siz başkasınıda düşğnüyorsunuz. Sonuç bu olmadı mı? Sonuca bakmıyorsunuz ve hala yaptığınız şeyi savunuyorsunuz. Eğer yaptığınız doğru ise s neden böyle oldu? Kusura bakmayın bu aldatmaktır.

Kendisini hatırlatmayı başarmış. Bunların hepsi beynin hafızadaki anıları tetikleyen şeyi görüp herşeyi film şeridi gibi sarmasından kaynaklı. Konuşmayı da kes. Onu hatırlatacak şeylerden uzaklaş

Sevgiliniz bu duruma ne diyor. Eskisi ile görüştüğünüzden haberi var mı ? Ya da şöyle söyleyeyim duysa ne der tepkisi ne olur?

Eski eskide kalmis. Onu bir kenara birakalim. Sadece su hissedilen seyler sevgi degil vicdan ancak onun kanser olmasinin sizinle ilgisi yok. Memleketine gitmis, mutlu olmayinca aklina siz gelmissiniz. Mutlu olsaydi o da yoluna devam edecekti.
Simdikine gelelim. Sizi rahatsiz eden seyler neler? Belli ki bunda da icinize sinmeyen taraflar var ve kimse de duzelmez, sadece duzelmis gibi yapar ama eninde sonunda eski fabrika auarlatina doner.
Sozun ozu yenisi de icinize oturmamis belli ki. Seviyorum deseniz de evlenecek kadar degil. Ikisini de birakin derim ben.

Belki eski sevgiliniz üzülüp ağladıgı ıcın uzuldunuz ve gecmısı hatırlamaya basladınız.. Eski güzel gunlerınızı ve mutlu oldugunuz anlari. Bitmese miydi süphesı dudtu ıcınıze. Belki hıc aklınıza gelmeyecekti eski sevg. Kendı yolunu cizebılseydı.
Ya da ; eski sevfiliiniz biriyle beraber olsaydı kahrolacaktınız ve duygularınız yıne gun yuzune cıkacakti. Hala sevdiginizi hatırlayacaktınız.
Ya da ; ayrılsabız da srada bşr goruserek ve kotu zamanlsrınızda bırbırınıze destek olarak ilerleyınce ilişkiniz baska bır seye evrildi ve bırının hayatına bırı gırınce kopmak durumunda kalacaksınız ve bu ıkı tarafı da garip duyhulara surukluyor.
Ya da ; eskı sevgilinize ask mesk anlamında degil hıslerınız sadece yenı sevgiliye duygularınız yogun degil ve eskısı de hortlayınca duygulsrınızı tanımlayamadınız ve eskısıne bı sey hissediyorum sanıyorsunuz belkı sadece yenısıne guclu seylerhissetmediniz.
Bu varyasyonlar sabaha kadar sürer.

Back
X