Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılda haklı çıktımKızlar galiba bunlar grup seks falan istiyor mehmetde çok iyi tribine girmiştim ama az önce gamzeyle konuşurken, bu kız Mehmet'in arkadaşı bu arada, geçen sene iki erkek ve bı kız kampa gittiklerini öğrendim. Nolarini sildim ikisinin de ama iki erkek bı kız tek çadır ne alaka
Fantezileri olabilir. İkisi arkadaslarmış tek bildiğim senin hakkında konuştukları ve umursamadıkları ikiside sizi umursamıyor uzak durun oyun oynamıslar sizle.İskillendim kızın ağzını aradım saçmalama falan dedi sonra dediki bunlar kampa gittiler geçen sene bı kızla ikisi dedi. Aynı çadırda kaldılar niyetleri kötü olsa orda olurdu. Sanki kendi çadırda kalmış da ne oldu biliyor kız. Tek çadır ne alaka.
Konu sahibi hızla aydınlanma yaşıyorduBunlar beraber ev tutacakları sonra Mehmet ahmete kızıp tek tutmaya karar verdi. Kesin o evde grup yapacaklardı. Ben ahmetle görüşünce Mehmet kızdı Ahmet'i sildi Ahmet de arası düzelsin diye beni mehmete iteliyo off yaaa
Kız iki konu açtım erkeklerle biri bu öbüru zaten bişi yaşamadık pek saçma sapan biriydi. Onu da Eylül ayında açtım nasıl hafızan var.bes ay olacak.Her yazdığın konu ve karşına çıkan adamın gerçek olamayacak kadar absürt olması. Hani bu adamlarla ilgili konu açmaya değmez ardına bakmadan kaçılcak tipler. Ya gerçekten çok şanssızsın ya canın sıkılıyor.
Öbür çocuk derken Ahmet'i mi sildinizKizlar arabayı vermemiş çocuğa yalan söylemiş hatta araba arızalı diye. Bana şimdi yazdı öbür çocuk sildim ama Mehmet'i engellememistim. Sapik falan dedim de günahlarını mi aldım? Gerçi yine görüşmem ama beni mi denedi bu?
Ahmet'i engelledim Mehmet'i sadece sildimÖbür çocuk derken Ahmet'i mi sildiniz
Canım kardeşim neden hala muhattap oluyorsunKizlar arabayı vermemiş çocuğa yalan söylemiş hatta araba arızalı diye. Bana şimdi yazdı öbür çocuk sildim ama Mehmet'i engellememistim. Sapik falan dedim de günahlarını mi aldım? Gerçi yine görüşmem ama beni mi denedi bu?
Bu erkekler ne şerefsiz ya ne diye 15 dk hiç bırakmadan sarılırsin kıza ulan ben ve eşim birbirimize hiç bırakmadan 15*dk sarilmadik ya ya ben bunaldım ya o nefes alamdiAhmet'i engelledim Mehmet'i sadece sildim
Anlayan parmak kaldırsınbak abla,teyze tavsıyesi.
unıde, yurttayım.
yanımda en yakın kankam var.
ben ağzımı açmış tv ye bakıyorum.
kankamda habıre bişeyler dıyor ama duymuyorum.
durtukledi!
--ne dıyon ya.
-şu p.çe bak habıre bana bakıyor .dovdurcem sçcam ağzına.
bende bır yanda tv ye bakıyorumm .bır yandan laf yetiştırıyorum.
--ya boşver bakmazsan, gormezsın. tv (dizi)ye baaakk!! oha !!
-gelıyor ,gelıyor.
--kım gelıyor kız ?ne oldu!!!
-o gelıyor bakan p.ç.
çocuk yanıma geldi!
*konuşabılırmıyız ?!!!
ağzım açık tv izlerken hemde.
--hayır.
neyse 5 dakıka sonra bır kız geldı yanıma.
*****şu çocuk varya senden çok hoşlanıyormuş!iyi çocukdur arkadaşım.
--nehhh ama az önce onun kankası yanıma geldi konuşmaya.(ayrılmaz ıkılılerdi kankam ve ben gıbı.)
kız demez mi!!!
******aaa o mu? oda ıyı çocuktur ya..ikiside arkadaşım.
oda şaşırdı tabi.
--olmaz!!!
sonra bunlar bır hafta küs gezdi,ayrı takıldılar.
sonra bizle dalga geçtiler .
yanlarından geçerken ıkı saydırdım. daha kafalarını çeviremediler.
erkekler kızlar gıbı değil .birz akıllı olun lütfennnn.
Olayı anlayamadımbak abla,teyze tavsıyesi.
unıde, yurttayım.
yanımda en yakın kankam var.
ben ağzımı açmış tv ye bakıyorum.
kankamda habıre bişeyler dıyor ama duymuyorum.
durtukledi!
--ne dıyon ya.
-şu p.çe bak habıre bana bakıyor .dovdurcem sçcam ağzına.
bende bır yanda tv ye bakıyorumm .bır yandan laf yetiştırıyorum.
--ya boşver bakmazsan, gormezsın. tv (dizi)ye baaakk!! oha !!
-gelıyor ,gelıyor.
--kım gelıyor kız ?ne oldu!!!
-o gelıyor bakan p.ç.
çocuk yanıma geldi!
*konuşabılırmıyız ?!!!
ağzım açık tv izlerken hemde.
--hayır.
neyse 5 dakıka sonra bır kız geldı yanıma.
*****şu çocuk varya senden çok hoşlanıyormuş!iyi çocukdur arkadaşım.
--nehhh ama az önce onun kankası yanıma geldi konuşmaya.(ayrılmaz ıkılılerdi kankam ve ben gıbı.)
kız demez mi!!!
******aaa o mu? oda ıyı çocuktur ya..ikiside arkadaşım.
oda şaşırdı tabi.
--olmaz!!!
sonra bunlar bır hafta küs gezdi,ayrı takıldılar.
sonra bizle dalga geçtiler .
yanlarından geçerken ıkı saydırdım. daha kafalarını çeviremediler.
erkekler kızlar gıbı değil .birz akıllı olun lütfennnn.