Evliyim ama ilk senesinde babam yaptırmak istiyor. Ve bu ilk olacağı için çok kalabalık olacak. İlerki senelerde bende öyle yapmayı düşünüyorum. Tabi sayılı kişilerle.Siz evliyseniz veya ayri bir eviniz varsa siz kendi evinizde yapabilirsiniz.
Maddi durumunuz yeterliyse sosyal tesiste olur.
Insanlar oyle veya boyle konusacak birsey bulurlar. Onlarin soylediklerine takilmayin.
İkisenide el veriyor maddi durumum ama uygune olan hangisi olur bilemedim.Aman insanlara ne. Takmayın.
Maddi durumunuz hangisine el veriyorsa onu yapın.
Ayrıca şimdiki eşi de yanınızda plur, yardım eder, servis vs yaparsa kimse ağzını açmaz.
İkisenide el veriyor maddi durumum ama uygune olan hangisi olur bilemedim.
İkisenide el veriyor maddi durumum ama uygune olan hangisi olur bilemedim.
Zaten yüzüme kimse konusamaz haddini bildiririm. Tam bir elalem ne der konusu da değil ayrıca içimden gelmesi ayrı konu uygun olan hangisidir onu öğrenmek ayrı konu. Eller ne der lik bir konu yok şükür.Tam bir elalem ne der konusu. Evde yapsan sunu der disarda yapsan bunu der. Bence icinizden ne geliyorsa onu yapin millet zaten her iki secenektede diyecek birsey bulur.
Bende öyle düşunuyorum şu anda daha emin oldum sagolun. Simdilk sorun yok gibi.O zaman ben sizin yerinizde olsam sosyal tesiste yapardim. Daha kolay olur. Babanizin eside ev sahibi gibi yaninizda durur herkese hosgeldin der servisle ilgilenir kimse bir sey demez. Hem derlerse desinler cok takilmayin. Babanizin esi iyi bir insansa 10 yasindaki kardesinizle ilgileniyorsa gerisi hikaye.
Arkadaşlar ben geçen sene 22 Şubat ta annemi kaybettim. Babam on gün önce ikinci evliliğini yaptı. On yaşında bir kardeşim olduğu için gerekliydi. Annemin ölüm yıldönümünde dua okutacağız yemekli bir şekilde, duayı annemlerin evin okutsak gelen misafirler yorum yapar canım sıkılır,şöyle ki bak yeni kadın geldi onu değiştirdi,yok bunu aldırdı gibi. Bu arada babamda eşi de evde yapalım sakıncası yok diyorlar. Bende acaba sosyal bir tesiste mi yapsak diyorum. Babam dışarıda yapılırsa yeni hanim izin vermedi gibi algılanır diyor. Ev dısı bir yerde yapilirsa serviste kolay olurdiyorum.Ne yapmalıyız bilmiyorum.
Sanirim bende öyle istiyorum. Bişey söyleyen olursa da bizim için gelecekleri için bozmayayim orda diyorum.Öncelikle basınız sağolsun..
Sizin içinize nasıl sincekse o şekilde davranın,,dua okunup rahmetle annenizin anılacağı günü kim ne der diye hiç dert etmeyin..
.Konuşacak olan zihniyet malesef ki siz ne yaparsanız yapın bi kulp bulur yine konuşur.
Ama madem ki kalabalık olacak tesiste yapmak uygun olabilir durumunuza.
İşte beni düşündüren konu o.Insanlar her turlu konusur. Evde konuscaklarindan daha agirini disarda konusurlar. Evde en fazla degistirdi diyeceklerse disarda izin vermiyor kontrol ediyor olur.
Servis konusunda haklisiniz ama. Aslinda organizasyonlar hep disarda olsa super.
Arkadaşlar ben geçen sene 22 Şubat ta annemi kaybettim. Babam on gün önce ikinci evliliğini yaptı. On yaşında bir kardeşim olduğu için gerekliydi. Annemin ölüm yıldönümünde dua okutacağız yemekli bir şekilde, duayı annemlerin evin okutsak gelen misafirler yorum yapar canım sıkılır,şöyle ki bak yeni kadın geldi onu değiştirdi,yok bunu aldırdı gibi. Bu arada babamda eşi de evde yapalım sakıncası yok diyorlar. Bende acaba sosyal bir tesiste mi yapsak diyorum. Babam dışarıda yapılırsa yeni hanim izin vermedi gibi algılanır diyor. Ev dısı bir yerde yapilirsa serviste kolay olurdiyorum.Ne yapmalıyız bilmiyorum.
Evliyim ama ilk senesinde babam yaptırmak istiyor. Ve bu ilk olacağı için çok kalabalık olacak. İlerki senelerde bende öyle yapmayı düşünüyorum. Tabi sayılı kişilerle.
Gönlüm dışarıda yapalım diyor, öbür taraftan da annemin evi niye orda yapmayalım diyorum.Evinde yapın
Babanız evlenmiş de olsa orası annenizin evi
Sonra ki yıllarda kendi evinizde ya da bir tesiste yapabilirsiniz
Ben önemserim böyle şeyleri, orası annenizin evi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?