- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnde tanıdık olabileceğini düşünüyorum çünkü iki gün üst üste arandım gece farklı saatlerde birde numara değişimi de yaptim sevgilimi'nden ayrılınca o olamaz diyorum 3.güne fırsat vermeden kapattım özele eminim vereydim yine aranırdım çok korktum hemen kapattım özele iste Allah yaşatmasın kimseye gece telefonun çalması korkunç bisikim bilir kim,çevrendendir muhtemelen
Özele kapattıysan zaten sıkıntı yok daha da aramaz...aynısını yaşamıştım ben de
Fikir dahi yürütemedim çünkü numaramı öyle eskilerden kimse bilmiyordu o zaman
Kapattım özele rahat ettim
Niye gece mi arasın?ailem evlenmemi istemediği için ayrılmıştım birtane oldu zaten de ondan sonra nomu değiştim bulmuş olamaz bulsada gündüz dururken neden gece arasin aklıma deli sorular
evt doğru ama ondan sonra numaramı değiştim hatta arkadaş vasitasiyla tekrar barışmak istedi bn istemedim oda yeni numaramı vermemişti sağolsun eğer verseydi derdi bana hatta dün ağzını aramak için aradım onun konusunu bile açmadi istemsiz merak ettim isteNiye gece mi arasın?
Sizi bilmem ama benim aklıma düşünceler hep gece düşer. Gündüz vakti, işti güçtü derken aklına gelmiyor insanın.
Eh bir de irkeklerin "uyudun mu" mesajlarından da anlaşılacağı üzere, geceler mühim.![]()
:) Kuzum siz her şeye bu kadar çok mu takılırsınız? Altı üstü iki defa özelden aranmışsınız. Vallahi bu kadar düşünce yaşlandırır, kırışırsınız, salın bence.evt doğru ama ondan sonra numaramı değiştim hatta arkadaş vasitasiyla tekrar barışmak istedi bn istemedim oda yeni numaramı vermemişti sağolsun eğer verseydi derdi bana hatta dün ağzını aramak için aradım onun konusunu bile açmadi istemsiz merak ettim iste![]()
özeli kapadım yabancı numaradanda rahatsız edilirsem öyle yapcam numara yeni ya öyle hemen dağılmaz her yere diye düşünüyorum bn bile ezberleyemedim daha:) Kuzum siz her şeye bu kadar çok mu takılırsınız? Altı üstü iki defa özelden aranmışsınız. Vallahi bu kadar düşünce yaşlandırır, kırışırsınız, salın bence.
Benim numaram iyice ortalık oldu mesela. Pandemi dolayısıyla online eğitime geçildiği için, ona buna herkese dağıldı.
Trollemeye çalışan öğrencilerim bile oldu. Çat diye engeli basıyorum. Tavsiye ediyorum. Kapatın özeli, yabancı numara ararsa da açmayın, ısrar ederse basın engeli gitsin.![]()
Sapık olabilir eski sevgilide olabilir hatta sıradan biri yani flört evresini geçememiş biri de olabilir. Çok kafaya takılacak bir şey değil bence.iki gecedir sabah ezanı ve gece 3de aranıyorum delirmek üzereyim bir kere açtım teli ses gelmedi daha da acmadim eski sevgililer o saatler de aramaz diye düşünüyorum kızlar gittim özel aramaya kapattım telimi bakalim normal numaradan aramaya cesaret edecek mi diye kurtuldum gibi ama kim olduğunu da çok merak ettim düşüncelerinizi tecrübelerinizi yazarmisiniz canlar:)
yani biz ne diyebiliriz ki, önerebileceğimiz şey belli, özel numaralara kapatın hattınızı. ki zaten yapmışsınız.iki gecedir sabah ezanı ve gece 3de aranıyorum delirmek üzereyim bir kere açtım teli ses gelmedi daha da acmadim eski sevgililer o saatler de aramaz diye düşünüyorum kızlar gittim özel aramaya kapattım telimi bakalim normal numaradan aramaya cesaret edecek mi diye kurtuldum gibi ama kim olduğunu da çok merak ettim düşüncelerinizi tecrübelerinizi yazarmisiniz canlar:)
bnce de katılıyorumsapıhtır sapıh
bi daha da aramazbnce de katılıyorum![]()
Ohooo sister siz daha oradasınız. Kuzum sıkmıştır kafadan, size denk gelmiştir. Belki numaranız başkasının eski numarası olabilir, ne bileyim rakam hatası yapmış olabilirler. Yani olur da olur.özeli kapadım yabancı numaradanda rahatsız edilirsem öyle yapcam numara yeni ya öyle hemen dağılmaz her yere diye düşünüyorum bn bile ezberleyemedim daha![]()
bilmiyorum numara yeni nereden bulup kim aradi ister istemez merak ettimSapık olabilir eski sevgilide olabilir hatta sıradan biri yani flört evresini geçememiş biri de olabilir. Çok kafaya takılacak bir şey değil bence.
Teheccüd ve sabah namazına kaldırıyor irşad için olabiliriki gecedir sabah ezanı ve gece 3de aranıyorum delirmek üzereyim bir kere açtım teli ses gelmedi daha da acmadim eski sevgililer o saatler de aramaz diye düşünüyorum kızlar gittim özel aramaya kapattım telimi bakalim normal numaradan aramaya cesaret edecek mi diye kurtuldum gibi ama kim olduğunu da çok merak ettim düşüncelerinizi tecrübelerinizi yazarmisiniz canlar:)
o yürekte olmadığı içinyürek lazım numarasını göstermesi lazim![]()
annem diyor ki bir kere sen açınca kız olduğunu anladı daha durmaz demişti cidden durmadi 3.gün hakkından geldiimOhooo sister siz daha oradasınız. Kuzum sıkmıştır kafadan, size denk gelmiştir. Belki numaranız başkasının eski numarası olabilir, ne bileyim rakam hatası yapmış olabilirler. Yani olur da olur.![]()
Tercümelerime dayanarak söylüyorum, gece yarısi özel numaradan arayan sabıktır. Deflon sabığı denir.
Sabah ezanında özel numaradan arayan da imam olabilir, müezzin olabilir, bunlar sabık olmadıkı gibi namaza kaldırmak içindir.
Yani iki ayrı gişi aramış sizi.